יאללה נוסעים?

dudusch

New member
יאללה נוסעים?

היכנסי כבר לאוטו - מאיר אריאל היכנסי כבר לאוטו וניסע עומדת בגשם בוכה היכנסי כבר לאוטו וניסע דמעות וטיפות את והשמיים איזה יופי נו... היכנסי כבר לאוטו וניסע בואי נצא מהסרט הזה תפסיקי לבכות נדבר בדרך אני לא מכיר מילה או משפט שסוגרים עניין הרבה מלים צריך הרבה משפטים יותר מהדמעות האלה אפילו יותר מכל הטיפות האלה נו... נו... היכנסי כבר לאוטו וניסע עומדת בגשם בוכה גאה בלי קול מה את כל כך צודקת מה את באמת כל כך חושבת שאת ת הצדק היחידי עלי אדמות עלי אדמה הנה תסתכלי גם עלי רגע תראי איזה חתיכת צדק לא מי יודע מה אולי רק עפר לרגלייך אבל גם כן חתיכת צדק של עפר לרגלייך אז תפסיקי לבכות את הבכי היפה הזה היכנסי כבר לאוטו וניסע אמרתי שאני מצטער אמרתי שלא אחזור על זה נכון שאמרתי את זה מליון פעם ועוד אומר את זה מליון פעם ואת תפסיקי לבכות ולבזבז טיפות מלח כל כך יקרות הם מורידים את מפלס המלח במלח וצריך את הדמעות שלך לפת שחרית אז די, נו אז תפסיקי כבר לבכות היכנסי כבר לאוטו וניסע כן, היכנסי כבר לאוטו וניסע

MiTZi Shpitzi

New member
למחוק את השיר ומהר...

מזכיר נשכחות...

dudusch

New member
זכרונות רעים?! בשבילך,../images/Emo39.gif

נקודת אור שלי!!!
"לאן נוסעים?" שאלת בפעם האלף. כלום לא השתנה דבר עם הזמן שחולף? יצאנו למסע התעוררות, מסע של שותפות וחברות. את ואני, בלי אחר מסביב, מסע שבישר את בוא האביב. אז מה קרה לאורך הדרך? מי כיבה כך פתאום את אורך? עננים הגיעו וכיסו את השמש, לפתע התגלה לו נמש ועוד נמש. המילים שנאמרו, האותות שבישרו, מה קורה לנו במסע? הלא נוכל להתמודד עם המעמסה? לא ילדים אנחנו, גם אם כל החיים לפנינו, חוויות צברנו בלי די, לא עצרנו לשאול "עד מתי?". יפה את יותר מאי פעם, אך, היש לכך טעם? רוצה, זקוק לך כעת יותר מתמיד, במקום אותי תמיד ידעת להעמיד. הראית לי עולם חדש ומפתיע, תמיד ידעתי שהרגע הזה יגיע, אך למרות זאת, ההפתעה, הזמן, השעה. לא יודע מאיפה זה בא לי, לא יודע מה יהיה אצלי... (כל קשר למציאות מקרי בהחלט) דודוש

למעלה