יאללה משחק

noyy

New member
אבל אני שקופה טבעי

פעם כשהייתי קטנה שרפתי לעצמי את הפנים. לא נשארו כוויות התראיינתי לחדשות בערוץ 22 בפריים-טיים ודיברתי על בלוגים יש לי מחברת של שירים שכתבתי והמורה שלי לספרות שתחייה רוצה להוציא אותה לאור

Aline In Chains

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

פעם כשהייתי קטנה שרפתי לעצמי את הפנים. לא נשארו כוויות -פנטזיה. התראיינתי לחדשות בערוץ 22 בפריים-טיים ודיברתי על בלוגים -אמת יש לי מחברת של שירים שכתבתי והמורה שלי לספרות שתחייה רוצה להוציא אותה לאור - שקר

R o n 2 5 6

New member
נו טוב

פעם כשהייתי קטנה שרפתי לעצמי את הפנים. לא נשארו כוויות-שקר התראיינתי לחדשות בערוץ 22 בפריים-טיים ודיברתי על בלוגים-פנטזיה יש לי מחברת של שירים שכתבתי והמורה שלי לספרות שתחייה רוצה להוציא אותה לאור-אמת

P i x i e s

New member
אממ

פנטזיה שקר אמת ? P: או אמת שקר פנטזיה ? או אמת פנטזיה שקר ? חח למרות שזה לא הגיוני... סתם הסתברות. P:

noyy

New member
עד שחשבתי שהולך לי

האחרון נכון
(ולמה דווקא זה לא הגיוני?) בקיצור כשהייתי ילדה קטנה ומפגרת ביסודי שנאתי את הנמשים שלי, אז אחרי שניסיתי לקלף את האיזור בכל מיני דרכים כדי להעלים אותם, פניתי לגפרורים (בקטנה אבל). מיותר לציין שהם לא נעלמו ובגלל החשיפה לשמש זה החריף ו.. לא משנה. בקיצור למזלי כוויות וסימנים אין לי. וכתיבת שירים? מה אני קשורה לזה

noyy

New member
איך נפלו גיבורים

ועוד במסנג'ר שאלת ועניתי לך!!! אז למה להיות עילג ממך ציפיתי ליותר.

noyy

New member
יא זבל

MineraL אומר/ת: חדשות ערוץ 22 זה היה על המחשבים איזה בלוגים Noy אומר/ת: לההה שכל MineraL אומר/ת: פעם כשהייתי קטנה שרפתי לעצמי את הפנים. לא נשארו כוויות למה יש לי הרגשה שזה אמת? Noy אומר/ת: כי זה נכון MineraL אומר/ת: הנה, תגידי לי שצדקתי! העיקר "מה פתאום ידעתי הכל!"

Aline In Chains

New member
יאללה אני או משהו?XD

1. יש לי תקליט ישן של לד זפלין,חתום ע"י פלאנט..הועבר מקרובת משפחה שלי שבאמריקה. 2. אני מאני דיפרסית. 3. הסקס הראשון שלי היה באמבטיה.

למעלה