יאללה משחק.

Kawaii Me

New member
יאללה משחק. ../images/Emo29.gif

הפורום ישנוני אז בואו נפעיל אותו. משחק פשוט, לא אני המצאתי: השלימו את המשפטים הבאים כך שיצאו לא הגיוניים\מצחיקים וכדומה. תהיו מקוריות
(מקוריים?) המשפטים:
בחיים לא תראו אותי עם... (אדם או חפץ מסוים)
בלי... (חפץ מסוים)
ב... (מקום מסוים)
אוכל... (אוכל מסוים) כדי להמחיש, אני אתחיל: בחיים לא תראו אותי עם ספר מתמטיקה בלי גורס ניירות בהתנחלות בדואית אוכלת את הגולגולת של איינשטיין בתקווה לקבל בונס באיי(סי)קיו יאללה תפציצו.

../images/Emo6.gif../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

בחיים לא תראו אותי עם דליה בן אסא
בלי מברשת שיניים [עלוב!
]
באודיטוריום
אוכלת אוכל כלשהו! אסור לאכול באודיטוריום

נמ../images/Emo80.gif../images/Emo110.gif

בחיים לא תראו אותי עם בני גורן בלי סכין ביד בסמטה חשוכה אוכלת את הזרת של סבטלנה.

VIVIAN3

New member
חיחי

בחיים לא תראו אותי עם אווה גרין בלי ערכת מגן בשאנז אליזה אוכלת במבה שאשא (חחחחחחחחחח אתם לא תבינו...)

מיטל101

New member
וואי,אני גרועה...

בחיים לא תראו אותי עם....זין רוטט(סורי על הבוטות...בדיחה אישית). בלי...משהו על היד... ב...מפעל לבצל אוכלת....בצל....סורי אבל אני פשוט לא יכולה לסבול את זה... וגם..גבינה עם שוקולד...

טופ יאללה גמני..../images/Emo9.gif

בחיים לא תראו אותי עם:קייט בוסוורת' בלי:שעון ב:שירותי הבנים בביצפר
(מקום מזעזע!) אוכלת:בצל עם מיונז..(
)

Kawaii Me

New member
הקפצה../images/Emo70.gif../images/Emo29.gif

זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ זה נקרא להקפיץ

YaAr0nEt

New member
../images/Emo134.gifאני

בחיים לא תראו אותי עם...קיירה נייטלי בלי...פלאפון ב...קניון אוכלת...המבורגר:-S

פרפר17

New member
../images/Emo109.gif../images/Emo90.gifאני קצת גרועה בזה

בחיים לא תראו אותי עם... אגם רוטברג בלי... מגפיים ב... לבנון אוכל... בייקון

למעלה