יאללה משחקקקק זה או זה אני מתחילה גלידה או קרטיב?
C cuteangel16 New member 15/9/07 #1 יאללה משחקקקק../images/Emo180.gif זה או זה אני מתחילה גלידה או קרטיב?
O ORi האחת היחידה New member 15/9/07 #3 ברורררררר ש.... ארטיק.!!! גלידההה זה כל הזמן נוטףף ומעצבןן הכיי מקרר וטעים זה ארטיקק. ו... סוכרייהה.. =)) פיצה או שווארמה??
ברורררררר ש.... ארטיק.!!! גלידההה זה כל הזמן נוטףף ומעצבןן הכיי מקרר וטעים זה ארטיקק. ו... סוכרייהה.. =)) פיצה או שווארמה??
O ORi האחת היחידה New member 17/9/07 #6 אמ.. באמת עם המוזיקהה זה קשה.. =/ אבל נראה לי עברית.. פ-ס-ח...!! היומולללדתת שלייייייי ... =) ממ .. שעיר... מתולתל או חלק..?!
אמ.. באמת עם המוזיקהה זה קשה.. =/ אבל נראה לי עברית.. פ-ס-ח...!! היומולללדתת שלייייייי ... =) ממ .. שעיר... מתולתל או חלק..?!
מ מיכלוש יוסף New member 19/9/07 #9 ../images/Emo75.gifמשהו ממני . למרות שגם כל הציפורים יפה . כלב או חתול ? .
O ORi האחת היחידה New member 19/9/07 #11 משו ממני..!! וברור שכלבים !! הרבה יותר חמודים.. מממ.. חורף ! יותר עדיףף מקיץ ..
מ מיכלוש יוסף New member 19/9/07 #12 - מיישרת - אורי לא שאלה שאלה , אז אני אשאל , ! ( סרט או סידרה ? . ואורי ? , את לא צריכה לענות על כל השאלות !! את צריכה לענות על השאלה האחרונה , שעדיין אף אחת לא ענתה עלייה .
- מיישרת - אורי לא שאלה שאלה , אז אני אשאל , ! ( סרט או סידרה ? . ואורי ? , את לא צריכה לענות על כל השאלות !! את צריכה לענות על השאלה האחרונה , שעדיין אף אחת לא ענתה עלייה .
O ORi האחת היחידה New member 19/9/07 #13 חחחחחח ../images/Emo6.gif אופפס.. =] זה היוו שאלות כפיות כאלה.. חחחח .. אז עניתי עליהם.. =] לא נוראא..!! =] חח ... אז אני ישאל עכשיו.. סרט או ספר??
חחחחחח ../images/Emo6.gif אופפס.. =] זה היוו שאלות כפיות כאלה.. חחחח .. אז עניתי עליהם.. =] לא נוראא..!! =] חח ... אז אני ישאל עכשיו.. סרט או ספר??
מ מיכלוש יוסף New member 21/9/07 #16 ../images/Emo75.gifוואי קשה . ../images/Emo9.gif גם וגם . D; איסי או מסן ? .