יאללה משחקים 11!

פנטילון

New member
יאללה משחקים 11!

כולם מכירים את המשחק העתיק של "תרים לי, תן וולה, והופה מנסים לפגוע עם כדור בתחת של מישהו"? סבבה, התחלנו. חפי הגיע אחרון למגרש אז הוא בשער. התחיל המשחק. אני מרים לשמרית לראש. שמרית את יכולה לנגוח פנימה ולהביא 3 נקודות. חפי אתה יכול לתפוס ולהכניס אותי לשער. מי שמגיב קודם הצליח.

פנטילון

New member
דפקת לחפי שלוש נקודות

עכשיו חפי בוחר איך הוא מרים למי ולאן בעזרת אפשרויות דמיוניות דולפינים

הולך...

אני מרים למאי לבעיטת וולה...היא יכולה לתת לי עוד 3 נקודות,והיא יכולה לבעוט את זה החוצה....

ayalon6

New member
אני נגחתי במקום מאי?

וחפי יכול לתפוס ולהכניס אותי לשער או שארן ינגח לבפנים מי מגיב ראשון?

רמאי.

תפסתי את הכדור. אני זורק את הכדור לכיוון הראש של גונן,האם איילון יתפוס לפני שגונן ינגח פנימה?

מסתבר

New member
נגחתי פנימה

ואז תוך ויכוח סוער של האם היה נבדל או לא ארן וחפי מתקוטטים, מי יאגרף ראשון וינטרל את השני?

אין נבדל ב-11 ידפוק.

ניטרלתי את ארן. תוך כדי שארן נופל איילון מנסה לזרוק עליו את הכדור כדי שיפגע בארן,ייצא החוצה וארן יכנס לשער. או שארן יגיב ראשון ויעלה את מאזנו של איילון ל-6,או שאיילון יגיב ראשון ויכניס את ארן לשער. (ודרך אגב בחוקי שכונה הזריקה של איילון מותרת...)

פנטילון

New member
זה בפנים!

איילון מרים לאופיר במסובבת משהו מתוחכם אופיר יכולה לדפוק אחת עצבנית לחיבורים והביא לאיילון 11 איילון יכול לגלגל את הכדור לקצה המגרש ולשלוח מישהו להביא אותו

YaLdoNet 4 EveR

New member
אנמגיבה!! מגיבה מגיבה מגיבה!

לא ממש הבנתי אבל משו עם דסי VS. פיפי

HairyPoota

New member
הופה באתי...

אני נכנס לשער... ומוסר כדור שטוח לפיפי או שהיא מוסרת חזק לארן ומכניסה אותו לשער...או שהיא בועטת בחפי....מי מגיב ראשון?!

DaSiLDhoRF

New member
yeiii me...

i caught the ball between my legs and kicked it to fifi, but she missed the ball and now her vigi hurts. the ball is wondering near mayan that can preform an awosme kick stright to ayalons pipi what is she going to do?.

scruby

New member
נוצרה פה מהומה.. בקיצור

לקחתי את הכדור, הרמתי מחדש.. מי לוקח?

HairyPoota

New member
אמאש'ך זונה...

אפחד לא יודע שאני נמצא פה מידי פעם...חוצמיזה...מי שמתפרץ באמצע הוא שוער...

פנטילון

New member
הבהרה קטנה

מי שמגיב יכול לקבוע מה יהיה הלאה במשחק בעזרת המצאת אפשרויות לאנשים מסויימים. שנגיע ל11 נראה מה עושים :) אם תוך 12 שעות אף אחד לא הגיב התוצאה מתאפסת ומי שרוצה יכול להתחיל שוב. עוד משהו?

למעלה