אני אענה, נשמע נחמד
איך העולם רואה אותי? LAST EXIT תשובה די מוזרה, אולי העולם רואה אותי המוצא האחרון כלומר המושיע שלו
האם יהיו לי חיים מאושרים? BLOOD של פרל ג'אם, אולי לא מאושרים אבל מלאים בדם זה בטוח מה אנשים באמת חושבים עליי? WAKE UP שאני צריך להתעורר מהסרט שאני חי בו כנראה האם אנשים חושקים בי בסתר? AGAIN לא ברור כל כך אבל אולי הכוונה שאנשים כל הזמן חושקים בי בסתר אבל רק אחד בכל פעם איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? THE SAHARA'S STORM לנסוע לטיול שורשים במרוקו כנראה או לללכת בדרך של האלכימאי מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? OFF HE GOES חייב לעשות משהו כי תכף הם הולכים כפי שאני מבין האם יהיו לי ילדים? בשבילך של ברי סחרוף, כנראה שאשתי מאוד תרצה אז יהיה לי ילדים עצה טובה בשבילי: OTHERSIDE של רדהוטצ'יליפפרס, כלומר אתם לא בצד הנכון, תעשו שינויים בחיים שלכם מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?TOURETTE'S של נירוונה, אבל אני אפילו לא אוהב את השיר הזה כך שנראה לי שהמחשב טעה פה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? לא תאמינו אבל REARVIEWMIRROR לפעמים המחשב לא משקר איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ON A PLAIN אולי אני אהיה טיפוס ספונטני ואחליט לעשות את החתונה על מטוס ובהלוויה שלי? וואי!!!! לא תאימנו מה יצא לי!!!! DANCE OF DEATH של אירון מיידן, מה שנקרא התאמה מושלמת איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? מול הים עם תפילים של אלג'יר, אני אתחתן עם דתייה איך יהיה לי היום? גבר רומנטי, מחר אני הולך להציע נישואים למישהי כנראה למה אני כאן? REACH DOWN כדי להגיע לתחתי העמוקה ביותר כנראה בתור מה אנשים יזכרו אותי? GOT ME WRONG אחד שלא הבין אף אחד כמו שצריך (מה שלא רחוק מהמציאות אגב) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? כמו נעלם של טיפקס, שיר ענק אין סיבה שלא יתקע לי בראש האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? ABOVE YOU ALL כלומר גם אם יגיעו אין להם סיכוי מולי איך תהיה השנה הזו? FORST OF INDIA אני הולך לג'ונגלים של הודו חבר'ה לא יעזור כלום מה את/ה חושב על מי שרשמה את השאלון הזה- CROWN OF TORENS מלכה!!!!
איך העולם רואה אותי? LAST EXIT תשובה די מוזרה, אולי העולם רואה אותי המוצא האחרון כלומר המושיע שלו