יאללה משהו טוב..

הוד11

New member
אני אענה, נשמע נחמד

איך העולם רואה אותי? LAST EXIT תשובה די מוזרה, אולי העולם רואה אותי המוצא האחרון כלומר המושיע שלו
האם יהיו לי חיים מאושרים? BLOOD של פרל ג'אם, אולי לא מאושרים אבל מלאים בדם זה בטוח מה אנשים באמת חושבים עליי? WAKE UP שאני צריך להתעורר מהסרט שאני חי בו כנראה האם אנשים חושקים בי בסתר? AGAIN לא ברור כל כך אבל אולי הכוונה שאנשים כל הזמן חושקים בי בסתר אבל רק אחד בכל פעם איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? THE SAHARA'S STORM לנסוע לטיול שורשים במרוקו כנראה או לללכת בדרך של האלכימאי מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? OFF HE GOES חייב לעשות משהו כי תכף הם הולכים כפי שאני מבין האם יהיו לי ילדים? בשבילך של ברי סחרוף, כנראה שאשתי מאוד תרצה אז יהיה לי ילדים עצה טובה בשבילי: OTHERSIDE של רדהוטצ'יליפפרס, כלומר אתם לא בצד הנכון, תעשו שינויים בחיים שלכם מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?TOURETTE'S של נירוונה, אבל אני אפילו לא אוהב את השיר הזה כך שנראה לי שהמחשב טעה פה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? לא תאמינו אבל REARVIEWMIRROR לפעמים המחשב לא משקר איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ON A PLAIN אולי אני אהיה טיפוס ספונטני ואחליט לעשות את החתונה על מטוס ובהלוויה שלי? וואי!!!! לא תאימנו מה יצא לי!!!! DANCE OF DEATH של אירון מיידן, מה שנקרא התאמה מושלמת איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? מול הים עם תפילים של אלג'יר, אני אתחתן עם דתייה איך יהיה לי היום? גבר רומנטי, מחר אני הולך להציע נישואים למישהי כנראה למה אני כאן? REACH DOWN כדי להגיע לתחתי העמוקה ביותר כנראה בתור מה אנשים יזכרו אותי? GOT ME WRONG אחד שלא הבין אף אחד כמו שצריך (מה שלא רחוק מהמציאות אגב) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? כמו נעלם של טיפקס, שיר ענק אין סיבה שלא יתקע לי בראש האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? ABOVE YOU ALL כלומר גם אם יגיעו אין להם סיכוי מולי איך תהיה השנה הזו? FORST OF INDIA אני הולך לג'ונגלים של הודו חבר'ה לא יעזור כלום מה את/ה חושב על מי שרשמה את השאלון הזה- CROWN OF TORENS מלכה!!!!

cold metal ass

New member
הוד ..

אתה יודע מה שמתי לב עכשיו . שנינו ענינו על "עצה טובה בשבילי " את OTHERSIDE של רד הוט .. חחח גדול !

הוד11

New member
כבר מזמן אני טוען שאני ואת טלפתים

או שאלה רק המחשבים שלנו

cold metal ass

New member
רעיון יפה ../images/Emo13.gif

איך העולם רואה אותי? BLACK KNIGHT האם יהיו לי חיים מאושרים? ONCE מה אנשים באמת חושבים עליי : באביב ( מה זה אמור להיות ? ) האם אנשים חושקים בי בסתר? NIMAL איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? ALL FOR LOVE מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? MONEY FOR NOTHING האם יהיו לי ילדים? I BUILD THIS GARDEN FOR US עצה טובה בשבילי: OTHER SIDE מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? I AM MINE - עמוקק .. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? FOR WHAT IT'S WORTH איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ONE IN A MILLION ובהלוויה שלי? OCEANS איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? BURN איך יהיה לי היום? LEMON למה אני כאן? BETTER MAN בתור מה אנשים יזכרו אותי? Heart Shaped Box - סוף סוף קלטתי איך להעתיק ולהדביק את השמות של השירים !! הללויה!! איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Red Mosquito האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? when you really love a women איך תהיה השנה הזו?Man in the Box 0 אמממ זה לא משהו טוב זה בטוח .. מה את/ה חושב על מי שרשמה את השאלון הזה?Who You Are -
קיצר יצא די מכוער . ולא רימיתי ! כאילו שלא רואים את זה

dafi daf

New member
נחמד.

איך העולם רואה אותי?titties and beer
הכי נכון בעולם! [פרנק זאפה] האם יהיו לי חיים מאושרים? break it [אליוט] מה אנשים באמת חושבים עליי?בלאגן בריאות
[אינפקציה] האם אנשים חושקים בי בסתר? the happenning [פיקסיז] איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? הלב נפתח [ שם טוב לוי ושלמה גרוניך] מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? pepole have the power [פטי סמית'] האם יהיו לי ילדים?
שיר הנושא של הסימפסונס [סוניק יות'] עצה טובה בשבילי: hands all over [סאונדגרדן] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Blow Up The Outside World [כנ"ל] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? sound of silence [פול סימון ובוב דילן] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? איזה אחלה עולם
[מאור כהן וגידי גוב,במקור של לואי ארמסטרונג] ובהלוויה שלי?
broken hearts are for assholes כה נכון
[פרנק זאפה] איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? המשמעות של קים [יוני בלוך] איך יהיה לי היום? I Like Fucking!!! או יה^^ שוב,כה נכון
[בקיני קיל] למה אני כאן? השביל הזה [אהוד בנאי] בתור מה אנשים יזכרו אותי? האהבה מתה
[תמר גלעדי] איזה שיר יתקע לי בראש מחר? יש לי סיכוי
[אביתר בנאי] האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מועדון ריקודים [אפרת גוש] איך תהיה השנה הזו? Sweet son of a bitch
[אפגן וויגס] מה את/ה חושב על מי שרשמה את השאלון הזה? עד הסוף [אסף ארליך]

il dolce suono

New member
^_^

איך העולם רואה אותי? Sappy - Nirvana האם יהיו לי חיים מאושרים? Ma liberté contre la tienne - Patricia Kaas מה אנשים באמת חושבים עליי? Frozen - Madonna האם אנשים חושקים בי בסתר? Dirt - Alice in Chains איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Whole Lotta Love - Led Zepplin מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? The Unfogiven II - Metallica האם יהיו לי ילדים? Subterranean Homesick Alien - Rdiohead עצה טובה בשבילי: Welcome to the Jungle - Guns n Roses מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Ojos Asi - Shakira מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Polly - Nirvana איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Solamente Tú - Christina Aguilera ובהלוויה שלי? Adidas - KoRn איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Airbag - Radiohead איך יהיה לי היום? Do Re Mi - Nirvana למה אני כאן? They Hung Him on a Cross - Nirvana בתור מה אנשים יזכרו אותי? Are you ready to ROCK? - Miyavi איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Spiderwebs - No Doubt האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? By the Way - Red Hot Chilli Peppers איך תהיה השנה הזו? Empty Spaces - Pink Floyd מה את/ה חושב על מי שרשמה את השאלון הזה? Tsubasa (Sakura Version) - Yui Makino

למעלה