יאללה משהו טוב..

יאללה משהו טוב..

זה מין שאלון כזה.. הוראות: שימו את כל השירים שלכם בווינאמפ/ווינדוס מדיה פלייר/וואטאבר.. ותלחצו על האפשרות שהשירים יבחרו באקראיות.[בווינאמפ - Shuffle בווינדוס מדיה פלייר - בעברית "הפעל בסדר באקראי", באנגלית - SHUFFLE. או CTRL+H ואז ליד כל שאלה תכתבו איזה שיר יצא. כולם עונים.כן לרמות!(גם אני רימיתי קצת
) העיקר שיהיה מצחיק! __________________ איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? מה את/ה חושב על מי שרשמה את השאלון הזה?

דוגמא!

איך העולם רואה אותי?Nothing to Say חחח האם יהיו לי חיים מאושרים?מלחמה שקטה מה אנשים באמת חושבים עליי?Death Rider חח שאני רוכבת מוות?! האם אנשים חושקים בי בסתר?Bloody kisses לא ממש קשור איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?Animal אני באמת רוצה חתול! מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?Nemesis חח אין לי מושג מה זה נמסיס האם יהיו לי ילדים?Nightrain.. אולי אני יעשה אותם ברכבת(; עצה טובה בשבילי:Sludge Factory זה הבא, אבל אני מעדיפה את זה שאחריו-Remember Tomorrow! מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Some Kind Of Monster אמאלה אני לא מאמינה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Bone China לא קשור! אני גם מעדיפה את זה שאחריו-I Don't Care איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Angels Don't Kill לא קשור חח ובהלוויה שלי?אה נו, לזה זה כן קשור אני פשוט ישנה תשם ל דונט קיל איינג'לס! סתם נו..perfect crime צודק- הפשע המושלם זה להרוג אותי.. למה אלוקים?! איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת?חחח יאללה זה שאלה טובה, הנה-Layne ולא רימיתי! סתם כן רימיתי אבל השאלה פשוט דורשת תתשובה הזאת! איך יהיה לי היום?אוהו! איזה אדיר-Highway To Hell! למה אני כאן?Bohemian Rhapsody חחח אוקיי.. בתור מה אנשים יזכרו אותי?אווו אני אוהבת את זה-Mask of Sanity איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Cop Killer האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?777 איזה לא קשור איך תהיה השנה הזו?Jolene זה לא קשור! אני מעדיפה את זה-The Truth within מה את/ה חושב על מי שרשמה את השאלון הזה?The Rage חח עכשיו יצא שאני כועסת על עצמי במקום על דנה..

nothingman1

New member
.........

איך העולם רואה אותי? N.I.B מה זה אומר? חח האם יהיו לי חיים מאושרים? HEAVEN'S ON FIRE הם יהיו טובים עד לשלב מסויים ואז יהרסו
מה אנשים באמת חושבים עליי? GUITAR SOLO שאני גיטריסט? האם אנשים חושקים בי בסתר? OVERKILL חושקים בלהרוג אותי איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? TUESDAY'S GONE וואלה, רעיון טוב... מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? MY SACRIFICE להיות כהן גדול של שבט אפריקאי ולהקריב קורבנות... האם יהיו לי ילדים? HELPLESS לא
עצה טובה בשבילי: FROM THE CRADLE TO ENSLAVE רעיון טוב... מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? CALIFORNIA HOTEL מסתבר שאני מלון בקליפורניה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? ASTRONOMY טיפשים! אני שונא אותו! איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? THE SHORTEST STRAW הדודות הזקנות יקבלו התקף לב
ובהלוויה שלי? ONE מושלם
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? I WANNA ROCK אני בקטע של סלעים בכלל... איך יהיה לי היום? MONO יום חד-גוני למה אני כאן? PLUSH מה זה? בתור מה אנשים יזכרו אותי? I LOVE THE DEAD אבל אני לא נקרופיל! באמת! איזה שיר יתקע לי בראש מחר? LIKE A HURRICANE לא שוב... היה תקוע לי בראש כבר למשך חודש אחרי שהכרתי אותו... האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? THE PRISONER ולא רימיתי, באמת! איך תהיה השנה הזו? JOTUN ומה זה?... מה את/ה חושב על מי שרשמה את השאלון הזה? BIG BALLS חחחחחח

izzys

New member
../images/Emo42.gifבוקר.

איך העולם רואה אותי? אביב גפן - לילה. האם יהיו לי חיים מאושרים? היהודים - לא קל
מה אנשים באמת חושבים עליי? Alice in chains-Sludge Factory. האם אנשים חושקים בי בסתר? pearl jam - Immortality. איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? אביב גפן - חלומות גדולים. מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? אביב גפן - סוף העולם. האם יהיו לי ילדים? Pearl Jam & Neil Young - I'm the Ocean. עצה טובה בשבילי: pearl jam-Thumbing My Way. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אביב גפן - אני פרפר. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? RATM -Sleep Now In The Fire. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Alice in chains-Over Now
ובהלוויה שלי? היהודים - אני רואה דם
איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Better Man. איך יהיה לי היום? pearl jam - Release
למה אני כאן? אביב גפן - פרופיל 97. בתור מה אנשים יזכרו אותי? היהודים - You've Got To Believe Me . איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Alice In Chains - Sunshine. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אביב גפן - הולך קדימה. איך תהיה השנה הזו? pearl jam - Parting Ways. מה את/ה חושב על מי שרשמה את השאלון הזה? שילה פרבר- בית הדמעות. לא רימתי בכלל
יצא משעשע, ח"ח על השאלון

izzys

New member
בכל יום אני בונה פלייליסט שבא לי

נכון לאותו יום. האמת שהיו שם הרבה יותר אמנים, אולי יצא ככה כי כל אמן זה דיסקוגרפיה.

I am Cornholio

New member
^^=]=]

איך העולם רואה אותי? Zombie - The Cranberries האם יהיו לי חיים מאושרים? Love Is Only A Feeling - the darkness מה אנשים באמת חושבים עליי? Junkhead - Alice in chains האם אנשים חושקים בי בסתר? INXS - Unbelievable איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Rooste - alice in chains מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Gangsta's Paradiseb - Colio
האם יהיו לי ילדים? Brimfull of hasha - cornershop עצה טובה בשבילי: I Believe In a Thing Called Love - the darkness מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Tiny Dancer!!! RHCP live מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Man Who Sold The World - David bowie
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Sex Type Thing - ston temple pilots ובהלוויה שלי? DO the evolution - Pearl jam איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? חבר חופר - MCמנצור!!
!!!! איך יהיה לי היום? I just called to say i love - Stevie wonder^^^^^^^ למה אני כאן? Fly away - lenny kravitz בתור מה אנשים יזכרו אותי? Ziggy Stardust - David bowie איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Mas que nada - black eyed peas אוי ואבוי לי!!!!!!!!!!!!! האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Would - Alice in chains איך תהיה השנה הזו? whole lotta love - led zepplin מה את/ה חושב על מי שרשמה את השאלון הזה? Creep - ston temple pilots,,,חחחחחחח סורי אסתריקה, זה מה שיצא..... הודגש באמצעות נופרומטיק

Jagged chaos

New member
../images/Emo12.gif

יכל להיות אחלה שאלון אם לא היה ת'רעיון ההזוי הזה של השירים....
איך העולם רואה אותי?cardigans - my favorite game האם יהיו לי חיים מאושרים? Jerry Cantrell - breaks my back, פאק זה שיר עצוב
מה אנשים באמת חושבים עליי? Meat Puppets - Lake of fire, זה אומר שאני עכשיו מחתרת ויום יבוא ומישהו מוכר יהיה גרסת פרווה שלי וייקח את כל הקרטיד
האם אנשים חושקים בי בסתר? יהודה פוליקר - דברים שרציתי לומר
(מגניב אם היה לי את no no no של דסטניז צ'יילד) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Joan Osbrone - what if god was one of us (למעשה קוראים לשיר רק one of us, אבל בטח ככה יותר קל לזהות על מה מדובר....) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Pearl Jam - Oceans (לגלוש הרבה
) האם יהיו לי ילדים? Fiona Apple - to your love (שיר על אהבה גרועה...
) עצה טובה בשבילי: Beatles - come together (פאק זה מתאים....יאללה בואו ביחד...) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Jeff Buckley - Hallelujah (אהה....זה בא באירוניה טובה לשאלה שבשביל להיות מאושר אני צריך שאלוהים יהיה אחד מאתנו XD) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Alanis Morissette - head over feet איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? (יצא לי עוד פעם הללויה של באקלי
...) ובפעם השניה יצא Catatonia - Mulder and Scully, שאם חושבים על זה, זה בנזונה לחתונה....שיר רוק-פופ מגניב מהניינטיז. ובהלוויה שלי? Sarah McLachlan - Angel (נשבע לכם שזה מה שיצא
) איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? מסטול ויבש
(radiohead - high and dry) איך יהיה לי היום? REM - hope (ואני בניתי על end of the world as we know it או bad day
) למה אני כאן? Alice in chains - over now בתור מה אנשים יזכרו אותי? Joni Mitchell - the wold that lives in Lindsey (פאק זה שיר על אונס
) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? הווו יש
Led Zeppelin - since I've been loving you האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Jewel - who will save your soul (
או שאני יצרתי ברמות או שכל דבר מתקשר לשאלות שלך...) איך תהיה השנה הזו? Pink Floyd - Echoes מה את/ה חושב על מי שרשמה את השאלון הזה? hey you ג'ימי הנדריקס כמה פעמים רימתי? פעם אחת...
יצא לי ששיר לחתונה יהיה "באה אליכם" של מירי מסיקה, ואני רק יביא לידיעתכם שיש לי אחיות

אתה נופר ואיזיס

(סורי, לא יודעת תשם) עשיתם לא נכון, צריך בלי השם של האמן, רק השם של השיר! והמיט פאפיטס זה האחים גיטריסטים שהיו באנפלאגד של נירוונה נכון? מה הם גם שרים? ואיך הם, טובים?

Jagged chaos

New member
יאפ...

למרבה הצחוקים...קוראים להם קורט וכריס... נירוונה חידשה באנפלאגד (כשהמיט פופיטס על הכלי נגינה) את plateau, oh me, lake of fire בגרסה המקורית זה שירים ממש גרועים שנירוונה הצילו...

הוד11

New member
נכון

גרועים מאוד, לזמר שלהם יש קול של נהג משאית שיכור

«Jimmy Page»

New member
מגניב.

איך העולם רואה אותי? Glad All Over האם יהיו לי חיים מאושרים? Hello Goodbye [?] מה אנשים באמת חושבים עליי? Back Door Man האם אנשים חושקים בי בסתר? In Mist She was Standing :X איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Victory מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Fire האם יהיו לי ילדים? I Am Mine >< עצה טובה בשבילי: חחח Don't Cry מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Stairway to Heaven. וזה עוד נחת על הקלטה שלי. D: מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Whole Lotta Love איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Binding My Time :X ובהלוויה שלי? Someday Soon [Live] איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? Reach Down [?] איך יהיה לי היום? I'm Going Hungry למה אני כאן? P.S. I Love You o_O בתור מה אנשים יזכרו אותי? A Fool's Paradise האהא איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Break On Through. הגיוני. >< האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Ezy Ryder :| איך תהיה השנה הזו? Am I Evil מה את/ה חושב על מי שרשמה את השאלון הזה? Comfortably Numb

one pearl

New member
זה היה מצחיק...

איך העולם רואה אותי? by the way (כדרך אגב...זה לא טוב...) האם יהיו לי חיים מאושרים?Unemployable (בלתי ניתנת להעסקה...כנראה לא ממש) מה אנשים באמת חושבים עליי? she talks to angels (לא נראה לי...) האם אנשים חושקים בי בסתר? Man of the hour (אני אשת השעה!!חחח...) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? tears dont fall (לדאוג שהדמעות שלי לא יפלו...אלא יתנפצו...חחח) מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? suffocating under words of sorrow (זה ממש לא נשמע טוב) האם יהיו לי ילדים? american idiot(החלום האמרקאי זה לא שני ילדים וכלב?) עצה טובה בשבילי: Breath(עצה מעולה! נראה לי אני אשתמש בה...) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? knocking on heavens door של גאנזז... אכן, הגיוני... מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? penny lane של ביטלס...חחח..קשה לי להאמין איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?Parachutes של פרל גאם... אני לא מכירה אותו אבל מי יודע מה יקרה עד החתונה...חחח דווקא ממש נחמד... ובהלוויה שלי? life wasted זה בטח אבא שלי יבחר... איזה סוג אישה/גבר אני אוהב/ת? big yellow taxi... נשמע בחור סקסי... גם עושה הרבה כסף... איך יהיה לי היום? basket case קצת חמומת מוח היום, אה?... למה אני כאן? i believe in a thing call love (זו התחמקות טובה מתשובה...) בתור מה אנשים יזכרו אותי? given to fly (אווו...זה יפה...) איזה שיר יתקע לי בראש מחר? worst day ever...אני מקווה שרק השיר... האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? curses (מה זה אמור להביע?! מה זה סרט אימה?!) איך תהיה השנה הזו? Round here הגירסה האקוסטית...איזה יפה... . מה את/ה חושב על מי שרשמה את השאלון הזה? Go (השאלה היא לאן...חחח... זה יכול להיות משהו טוב כמו, הופעה של פרל גאם...חח)

למעלה