יאללה מצעד

לא יודע אבל זה כזה לא קשור שכזה

ודרך אגב מזל טוב לגבי זה שמחר זה יום השנה שאת בעבודה שלך

התכוונתי...

כאילו את מי זה מעניין שהאפיפיור שמת הוצא מקברו כדי להישפט ולהיות מוצא להורג והשם המקורי של ניקולס קייג' ושניל ארמסטרונג לא היה הראשון שנגע בירח או שצולם מאיפשל יהיה ?! ?!?! לא ברור לי..., פשוט מזה קשור?

ענבר1

New member
האאאאאאאאא

פשוט לא היה לי לכתוב כי עינב כול הזמן אומר שאני לא שותקת לרגע אז החלטתי לשים עובדות הזויות במקום

ענבר1

New member
ההתנצלות נדחתה

אני דורשת מכתב אהבה בתור התנצלות חוצמזה אם יש משהו טוב-אלי משהו רע-תאשימו את עינב

מכתב אהבה

כשאני הולך לבד איתך ותמיד מתרגש ומתאהב כשאני עצוב ולבד אז תמיד חושב עליך וזה עובר כשאני רוצה שתיהיה איתי לעד ולעד מפנטז כשאני אומר שאני אוהב זה מליבי יוצא כשאני פוחד אם את שלי אז תמיד יש מי שישכנע אותי כשאני אומר שזה לא כואב תרגשות לא אומר אך שאני שמח לזה כולם שמים לב אז תמיד שואל אם את שלי כי אותך אני רוצה איתי רק תגידי שכן רק תגידי שכן כדי שאני לא שוב אבכה כשאת מספרת על מישהו אחר ותמיד מקנא ודואג אך זה לא אומר שאני לא סומך כי לי זה פשוט כואב ואת ליבי חותך אז בבקשה רק תיהיה איתי תחבקי אותי תאוהבי אותי ותיהיה שלי כי בלי זה אני שוב התחיל לעצב ואז אבכה אז רק תדעי שאותך אני אוהב ואותך תמיד ארצה!

ענבר1

New member
חחחחחחחחחחחחח

אני דווקא התכוונתי סליחההההההה אהובתייייייייי נשמתייייייייייי עינב אשמההההההה בואי נעשה טיול בפארק טרלללה אבל גם שלך מתוק תודה עז

West Doll

New member
יופי ענבר!!

ככה את מנסה לעקוף אותי אה??
סתם..סתם..אחלה עובדות מותק..חלק מהן בכלל לא ידעתי
, כמה צפוי

מה רע? גמלה מגיע מקום של כבוד

בין שאר חברי הפורום חן את אגומניאקית, אגו אגו אגואיסטית ואני מת עליך!!!!!!!!!

למעלה