יאללה מפגש הקרנה

TheLost

New member
יאללה מפגש הקרנה ../images/Emo101.gif

אני פותח שרשור חדש כדי שנזרז את העניינים. הנה סיכום הדברים עד עכשיו: מה יהיה במפגש: הקרנה של הפרק האחרון ואולי גם של פרקים נבחרים התאריך: יום רביעי, ה-13.5 (עוד שבוע בדיוק) המקום: ירושלים, מקום ספציפי עוד לא הוחלט אז מי בא? (חוץ ממני, רון, ג'ס ומוריה)

Roncha87

New member
../images/Emo45.gif בכל זאת!../images/Emo3.gif אפשר להוסיף פה

גם שכל אחד יכתוב איזה פרק או שניים שהוא רוצה שנקרין. או אפילו שלושה ולא יודעת מה. סבבה? סבבה!

jess r

New member
../images/Emo13.gif

אני בעד הפרק עם האירי מהעונה הרביעית. והפרק עם ג'ולי והלהקה והריקוד של טורק מהעונה החמישית.

Ch3nf3l

New member
ירושלים זורם טוב,

אני רק צריך לתאם שלא אשמור באותו היום. וזה מעצבן, כי בשני ושלישי גם לא בא לי לשמור (ל"ג בעומר וזה...) ובאמת שאין לי מושג מה התוכניות לאותו היום, ומתי אוכל להגיע, ויאדה יאדה... עונה 1: My Old Lady, My Nickname, My Fifteen Minutes וכמובן My Occurence עונה 2: My Monster, My Philosophy, His Story, My T.C.W וכמובן My Overkill עונה 3: My Porcelain God, My Fifteen Seconds ונראה לי שדי ברור שאת My Screw Up עונה 4: My Cake, My Last Chance, My Unicorn, My Life In 4 Cameras, My Best Laid Plans ואני לא סגור מה הכי כדאי עונה 5: My Way Home, My Half-Acre, My Chopped Liver, My Lunch, עונה 6: My Musical, My Long Goodbye, My Cold Shower עונה 7: My Princess עונה 8: My ABCs, My Lawyer's In Love, Their Story II, My Soul On Fire, ומן הסתם הפינאלי.

Angelus

New member
הממ.. רק אני רואה את השרשור חצוי?

וגם השרשור שנעצתי נעלם, או שמא הפיירפוקס שלי מטעה אותי?

Roncha87

New member
הפיירפוקס מטעה אותך

השרשור הנעוץ קיים ושום דבר לא חצוי
אל דאגה.

Roncha87

New member
הבהרה:

אנחנו חמישה אנשים שמגיעים (יעל מסיימת ללמוד רק בשמונה, היא תשתדל להגיע). אני גם כן לומדת על ארבע אבל אני לא הולכת לשיעורים בשביל זה. לכן, אני מציעה שנדחה את זה בשבוע. נכון שזה לא קרוב לפרק, אבל אז נהיה קצת יותר אנשים, יהיה אפשר לעשות את זה בחמישי (כן?) ויהיה קצת יותר סימפטי. מה אתם אומרים?

jess r

New member
בעייתי

יום לפני הבגרות בקולנוע. למרות שלא באמת נצליח למצוא תאריך שמתאים לכולם, ואם זה נוח ליותר אנשים אז זה בסדר. תמצאו תאריך שבו כמה שיותר יוכלו לבוא וביוני נעשה כבר מפגש גדול יותר כשלכולם יהיה יותר זמן פנוי.

Roncha87

New member
../images/Emo13.gif

נראה לי שנדחה הכל ליוני וזהו. אחח הפרדוקס בארגון מפגשים

TheLost

New member
גם אני לא יכול...

השבוע הבא כבר מתחיל העומס הרציני של הבגרויות... אבל יוני זה סה"כ 3 שבועות אחרי!

למעלה