יאללה מלחמה!

מייסו

New member
יאללה מלחמה!

אין, אין על הריבים של ברוק וסטפני. רק בשביל זה שווה לצפות. משפטי השנינות והציניות שהן מפריחות אחת אל עבר השנייה פשוט עושות לי את היום. רק חבל שאריק הדביל בא ומפסיק את הריב באמצע... שילך לעצב שמלות. ושוב, טיילור פשוט מחרידה אותי. הניתוח הזה... למה? אלוהים, למה? ולגבי תומס, רואים שהוא לא ירש כשרון רב מאבא שלו, אלא רק טמטום שכלי, (לא שאבא שלו כזה חכם), מה הקטע בלהציע לאיזו מהגרת מכוערת שאתה בקושי מכיר נישואין? ועוד לקחת את הרעיון ברצינות... נו, באמת, כאילו שיוצא לך משהו מזה.

Shiri from the block

Active member
מסכימה החזה של טיילור פשוט ז-ו-ו-ע-ה!!! הדבר הכי מגעיל שקיים!!../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif ותומאס הזה, כמו ריק, הם אוהבים להתחתן בגיל מוקדם :| ברוק סוף סוף חזרה לשיער החלק../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif ואהבתי את השיחה בינה לבין סטפני../images/Emo6.gif אני אוהבת כשברוק קוראת לסטפני "ביצ'"../images/Emo99.gif

Indiman1

New member
תובנה על צעיריי ועשיריי LA

עכשיו הבנתי ! שירן, מה שרשמת על תומאס וריק הביא אותי למסקנה הבאה: כמו שלכל אדם נורמאלי יש את השלבים הסטנדרטיים שאותם הוא עובר כמו - ביה"ס יסודי, חטיבה, תיכון, צבא (בישראל לפחות), אוניברסיטה וכו' כך גם ב LA ! אבל לעשירים המשועממים שם יש עוד כמה שלבים : יסודי
גדילה מהירה
תיכון
חתונה מוקדמת
הכנסת מישהי, בדר"כ לא רצויה על המשפחה, להריון (בטח זה גם יקרה לתומאס וגבי..
)
לפעמים גם שני השלבים האלו הפוכים בסדר שלהם...
לימודים בקולג' לתקופה כל כך קצרה שאתם בכלל לא רואים אותם לומדים שם...
כניסה לעסק המשפחתי... ופה כבר אין לי כח לכתוב

238

New member
פרק חביב

בס"ד הריבים עם ברוק מוציאים את הטוב בסטפני('או,אריק,סטפני אשתך הרעה הציקה לי'
)-מה היא תעשה אם רידג' יבחר בטיילור(שמישהו כבר יגיד לה להוציא את הבוטקס מהשפתיים!)במקום בברוק?על מי היא תרד בכזו מומחיות? ותומאס פשוט טיפש.(אבל מצד שני כל הבנים שם טיפשים,ואבא שלו במיוחד,אז מה הפלא?)

Shiri from the block

Active member
../images/Emo58.gif הוא יצליח../images/Emo3.gif נראה לי במשך חודש(?) אף אחד לא ידע שהם נשואים..

arielbbb

New member
כמה הערות לגבי הפרק ../images/Emo121.gif

**"או שתמותי בניסיון":-ברוק לסטפני כתגובה לדברי סטפני שעד יום מותה היא תנסה להרחיקה ממשפחתה. **על החזה של טיילור לא אגיד מילה,כי המראה אומר הכל. אבל שמתם לב שבהתחלה ריד'ג לא ידע איך לנשק אותה?! הוא התקרב לשפתיים שלה בעדינות וניסה לטעום אותם קודם..הוא לא ידע איך להתחיל.. **לפי האף של טיילור היא ניתחה גם אותו. **אהבתי שסטפני כאילו לא הבינה שאריק מעיף אותה ולא את **גבי משחקת כאילו היא עיוורת,היא לא יודעת לשלוט בעינים ולא מסתכלת לכיוונים הרצויים.רוק.

arielbbb

New member
שמתם לב לדבר הבא???! ../images/Emo153.gif

זה פשוט כל כך מגוחך... בזמן שסטפני נובחת על ברוק כמה שהיא הזונה מהוואלי, ושהנשק היחיד שיש לה הוא גופה,ושהיא משתמשת בו כדי לפתות את כולם, טיילור מפתה את ריד'ג באותה שיטה!! היא יודעת שהוא חרמן אש עליה, "בשר חדש" ,אז היא מגרגרת לו מתחת לגרון מלטפת לו את החזה,ולובשת ביקיני שלא יכול לכסות אפילו 2 זיתים!! ואומרת לו כמה הוא הבנאדם הכי טוב שהיא מכירה...וכו' זה ממש אמביוולנטי

taylor18

New member
סליחה ? ? ? ? ? ?

מילא את יורדת על טילור כל שתי שניות , אבל גם להמציא שטויות ?? תפסיקו כבר להצדיק את ברוק הזאת! מה טיילור עשתה בסך הכל ? ? כל כך הרבה שנים היא הייתה בתרדמה רחוק מהמשפחה שלה, רחוק מבעלה, ללא סקס! ואני מדגישה את זה לצורך הענין (אי אפשר לספור כמה סקס ברוק עשתה בינתיים, שלא נדבר על מספר הגברים האינסופי) משום מה רידג' החליט לקחת גם את ברוק לבית החוף-אני לא מבינה את זה אבל לא חשוב. ראיתם את טילור? איזו מותק! היא אמרה לו שהיא תתמוך בכל החלטה שלו ותאהב אותו תמיד והיא אמרה לו את זה כמה פעמים..אז כן היא רוצה לשכב איתו אבל לעזאזל- CAN YOU BLAME HER......???? שנים היא לא שכבה..וזה בעלה שהיא כל כך אוהבת..נו באמת ועוד היא ויתרה על זה . היא לא שכבה. ולמה ? כי ברוק באה למחרת ויש "חוקים"..כעבור מספר דקות ה..... נכנסת ולא מבזבזת אף רגע, אין הכל היא רוצה להשיג בדרך הזאת.. תרדו על טיילור כמה שאתם רוצים, היא שמה את ברוק בכיס הכי פצפון בעולם בכל תחום אפשרי ולא אפשרי, והיא עדיין מהממת! ומי שמגיב להודעה הזאת, אם מישהו יטרח לעשות את זה בכלל, תתיחסו לשאר הדברים שאמרתי ולא רק לעובדה ש"ברוקי" יפה וסקסית.. לטיילור לא חסר כלום

Indiman1

New member
../images/Emo45.gifמסכים עם כל מילה

הפרק ראו בבירור שהחזה של טיילור "משופץ"... אהבתי מאוד את הויכוח בין סטפני לברוק. היה מצחיק כשהיא אמרה לה את בוכה לאריק ואומרת "אוי אוי אוי..." הזכיר לי את הקטע ב"קצרים"
רק מישהו מוכן להסביר לי מה היה הקטע הזה של הרוח וה"חקראת סערה" שהיה בסוף הפרק ??? תמוה

arielbbb

New member
אני חושב שזה כאילו שסופה מתקרבת

ואז ריד'ג ישאר עם טיילור עוד קצת,ויגיד לברוק לאחר בכמה ימים..כי מסוכן לצאת/ליסוע..וכו'

Indiman1

New member
כן, תארתי לעצמי

בטח מחר ברוק תתחרפן וסטפני תצחק עליה כל הפרק...

Mikel20

New member
איך רואים שאתם לא קוראים ספוילרים

תכינו את עצמכם לאחת מהעלילות היותר הזויות ומצחיקות שהיו.

Mikel20

New member
נצל"ש - הרייטינג של הסידרה בארץ

אם למישהו אכפת או התעניין, הרייטינג של הסידרה הוא 6.2 אחוז אפשר לקרוא את זה בYNET היום

למעלה