יאללה מכות יאללה

אליקו28

New member
נו מה קורה

תגיבו תרדו עליי תגידו משהו "תן לו בראש !! תן לו במחוש !!!!!"

stefan10

New member
את כל מעשיי וטעויותי

ללמדתי מהזונה הגדולה שגם היא ניסתה מספר פעמים עם חברים שלה לשעבר לחזור אליה עד שהיא החליטה בעצמה שדיי לה..

אליקו28

New member
סטפן יקירי

בחיים לא חזרתי למישהו שלא רצה אותי בחיים ואם אתה מתכוון לר' היקר מסכן הוא אהב אותי בכל ליבו אבל בגלל שלא עשה את כל מה שרציתי והתנהג קצת מגעיל עזבתי אותו מרצון 3 פעמים בכל פעם הוא אמר שהוא אוהב אותי והתחנן שאחזור בחיים לא חזרתי למישהו שאמר לי שהוא לא אוהב אותי אני ממשיכה הלאה בדרך למה לבזבז את חיי לשוא אם עכשיו אומרים שלא אוהבים אותך נראה לך שבעתיד זה ישתפר אין סיכוי ולגבי ההתנצלות אין סיכוי ממוש שאתנצל תמשיכי להתבכיין ולחזור ולהשפיל את עצמך אני לא אתן לך יד עם כל זה שאנחנו חברות טובות ואני אוהבת אותך בכל ליבי אהבת אמת אני לא אתן לך יד להשפיל את עצמך עד עפר וכשצריך אני אסטור לך סטירת לחי ענקית כדי שתתעוררי אין לאיש בעולם זכות לעשות ממך סמרטוט מובן לך ???!!!!!!!!!! ושתדעי לך שאף אחד בעולם לא עשה בשבילך מה שאני עשיתי אז תבחרי את באמת רוצה שאתנצל ????????? ואולי בכל זאת תבין שצדקתי בתגובתי הכנה לפחות אני לא צבועה אני אומרת בדיוק מה שבלב ולא משקרת כמו כולם מסביב

stefan10

New member
אני מקבל את האהבה שלך אליי

אבל לפעמיים היא באה בצורה מגעילה ופוגעת של ביקורת ומילים של ביוב ..גם אם אני טועה וזו בחירה שלי אז תכבד ותקבל את מעשיי כמו שאני עושה איתך..אני לא יודע מאיפה אוצר המילים המגעיל שאתה משתמש בו לפעמיים אני לא מכיר אותך ככה פעם היית נעים ומכבד. על צורת המילים שכתבתי ביקשתי התנצלות ולא על הכוונה..אני יודע שעל שטויות קטנות יותר כבר התנצלת ולי זה חשוב אבל תעשה כפי שאתה רוצה..

אליקו28

New member
טוב אני מניח

שתחייה את החיים שלך איך שבא לך אני מבטיח שמהיום והלאה לא איכפת לי מה תעשה עם החיים שלך ואני לא אגיב לשום דבר שתעשה עם עצמך אני מתנצל על הנוסח וגם על הכוונה ומבחינתי שזיקו ימחק את כל השירשור תשפיל את עצמך כמה שתרצה מה איכפת לי בכלל אני את האושר שלי כבר קיבלתי ביי

stefan10

New member
יפה ולבריאות עם הזוגיות...

יש לך ד"ש מברוניה...גם אם היית שם לב לדבריי עד הסוף בהתחלקות אז היית רואה שקיבלתי איזה תובנה חיובית מהלילה ההוא שצריך היה לשמח אותך שהיבנתי משהו ביי לביננתיים..

למעלה