יאללה מי בא היום ?

SV Design

New member
יאללה מי בא היום ?

מי בא ליאיא בסינדרום היום ? יהיה כיף אפילו שאני אהיה בחוץ כרגיל.. אז מי בא ?

moshe alfasi

New member
אין לי ממש עם מי לבוא, באסה אש....

כולם בצבא, רק אני ברגילה... למה בחוץ? בוא, כנס, שב, שתה בירה, שמע יאיא...

מיכמיך3

New member
לא הבנתי ת'קטע שזה מעל גיל 18

מה יש בסינדרום שאסור מתחת לגיל 18? בחיים עדיין לא יצא לי לבקר שם..

Funky Giraffe

New member
חביבי מגיע לכם צל"ש על ההתמדה והנכונות

בניגוד אליכם יש הרבה כוסיות שלא מוכנים לעמוד בחוץ ולהקשיב להופעה גם אם אסור לכם להכנס. מעבר לזה שאני מזדהה עם המצב ומחזק אתכם (רק שלי תמיד הולך קלף אחולמניוקי כשאני נכנס למועדונים של 21+ 23+ וכו' וכו') אני מאוד מעריך אתכם. סחתיין, הבאתם אותה. מי יתן ויום אחד יתרכך לבם של החולירות מהסינדרום והם יחליטו לרחם עליכם ולהכניס אותכם על חשבונם.

SV Design

New member
הייתה אחלה הופעה..

באמת הייתה אחלה..יש מלא שירים חדשים וטובים..ויאיא השתגע טיפה ועשה את נשתגע פעמיים באותה ההופעה אחד באמצע ואחר כך בהדרן..גם היה קאוור לתנו לי רוק'נ'רול..והגיטריסט הזה מכוכב נולד ממש טוב..עמית יצחק.. גם דיברנו עם יאיא ושאנן אחר כך..וראינו כמה אנשים יוצאים עם סינגלים של נשתגע זה עם אותו עטיפה של הפלייאר שיאיא פירסם פה.. אבל זה רק לחברים ממש טובים וזה.. אה כן מחר נשתגע יוצא לרדיו !!!! בכל מקרה בקשר לסינדרום..האמת הם ממש מוזרים ראינו כבר מלא מלא מקרים של אנשים חוץ מאיתנו שהם מתחת לגיל 18 ושום דבר לא עוזר אין מצב שאם אתה מתחת לגיל 18 תכנס..אפילו הייתה להקה שהופיעה שם ובן דוד של איך מהלהקה הזאת לא יכל להכנס.. וניסינו עם קשרים של אנשים שמכירים שם את המנהלים ואין מצב..הם פשוט מנייאקים..ובאמת ראינו היום עוד מקרה של איזה ילדה שבאה עם חלק מהמשפחה שלה או משהו שהם גדולים אבל היא לא והם פשוט לא נכנסו בסוף..והלכו זה לא יעזור כלום.. אני אומר שצריך לעשות איזה מיני הפגנה או משהו אבל אנחנו רק שלושה אז אין מצב...אם היו הרבה אנשים היינו עושים משהו אבל ככה זה לא יזיז להם צריך הרבה אנשים שיראו שזה הרבה כסף..

שטולמן

New member
וואי הייתה הופעה

מש ממש ממש טובה וגם אני עמדתי בחוץ כרגיל אבל זה השתלם כי דיברנו עם שאנן ובסוף עם יאיא וההופעה הייתה בת זונה יאיא פרפורמר אדיר כמו כל הדג נחש ונשמע כאילו האלבום שלו ממש ממש טוב והוא אמר שלאלבום ייקראו יאיא ומחר "נשתגע" מגיע לרדיו מקווה שיצליח למרות שלדעתי יש שירים הרבה יותר טובים ממנו באלבום של יאיא לפי ההופעה! והסינדרום הזונות רואים שכל הופעה(של מישהו מהדג)אני קדרו וsv design עומדים בחוץ והם כבר מזהים אותנו והיום המורה שלי לתופים בא להופעה והוא ניסה לשכנע את כץ או מי שלא יהיה שייתנו לנו להכנס והם לא נותנים!!! בכל מיקרה אני יימשיך לעמוד בחוץ ולהנות מההופעה... נ.ב כששאנן ראה אותנו הוא קרא לנו החברה של בחוץ והוא היה ממש נחמד אלינו וגם יאיא היה נחמד...

למעלה