יאללה לחיות

• פותח הנושא jogy
  • פורסם בתאריך

jogy

New member
יאללה לחיות

עוד פחות משבוע המפגש המיועד... עכשיו לפי הבנתי ההורים של מייקי שינו את תאריך הטיסה ואי אפשר להיות אצלה עד ה 28 שזה מאוחר מידי לפחות מבחינתי כי אנחנו מתחילים בצפר כבר יום אחרי... הפסטיבל הוא בין ה 25-28... מישהו מסוגל למצוא מקום לארח את כולם ללילה ולתת לנו להשתגע (קצת, לא הרבה :] ) בין התאריכים האלה (הלילה של ה28 מאוחר לי) ככה שכן נוכל לקיים את התוכנית המקורית של פסטיבל+לילה (אני מרגיש כאילו זה מבצע כזה)? אם למישהו יש הצעה זה יהיה מעולה, ואם לא ואנחנו עושים מפגש רגיל, אז פשוט נסגור תאריך... לדעתי בכל מקרה כדאי להפגש וללכת לפסטיבל הקומיקס ואז אפשר להסתובב ככה סתם כמו פעם... אז דברו, רעיונות, תאריכים שטויות... שרשרו

Under the GUN

New member
בא לכם לקפוץ לקציר?

אמא שלי אמרה שאין לה בעיה שתבואו

IamAR

New member
הבעיה שה25 זה יום שבת

וקשה להגיע לת"א אלא אם כן נקבע להיפגש בעזריאלי בסביבות 9 בערב כי האוטובוסים מתחילים רק ב8 ככה ואז אין בעיה ומשם ישר לקציר ואז בבוקר שוב לת"א, לפסטיבל, והביתה

IamAR

New member
אבל אז אני לא נשאר ללילה

יש לי טיסה ב27 לפנות בוקר

jogy

New member
אוקי...אז אפשר ללכת לפסטיבל בנפרד

איזה יום נפגש פשוט?

galileho

New member
../images/Emo45.gif אני אומרת שנוותר על הקטע

של הפסטיבל ומי שילך כבר ילך וניפגש ביום חמישי כמו שיובל הציע מי בעד? ואני אשמח אם תכתבו בהקדם האפשרי כי אני צריכה לקבוע משמרות היום .. =] נ.ב. חזרתי מהולנד ובלגיה ^^ היה נחמד

Under the GUN

New member
../images/Emo45.gif

ושכל אחד ישלח לי תמונה כמה שיותר נורמלית שלו, שאמא שלי תאשר שאתם יכולים לבוא (כן כן יש לי אמא כלבה)

Under the GUN

New member
../images/Emo128.gif קבלו ביטול

חמישי יש לבת דודה שלי בתמצווה... אני בב"ש באותו יום...

galileho

New member
אז מה עושים ?

חמישי אי אפשר שישי שבת אין תחבורה אז אי אפשר שבת ראשון אמרת שאין רכבת אז גם אי אפשר וראשון שני אי אפשר כי לנה טסה בשני בבוקר אז ?

jogy

New member
וואלה? אני גם בב"ש באותו יום! איזה קטע!

אם כבר יובל ואני נהיה בב"ש....מי יכול להצטרף?...

Envenom

New member
ב23 יש הופעה של שבק ס'

כן, אני הולך לא, לא אשכרה קניתי כרטיס כן, קיבלתי כרטיס זוגי במתנה

למעלה