יאללה להתפקד!

יאללה להתפקד!

מי אתם?: בני כמה אתם: מתי נולדתם?: שיר החודש של אהוד: המשהו הטוב של החודש: שיר שממש חרשתם עליו החודש: הבן אדם שאתם רוצים לפרגן לו החודש: הופעה שווה: הולכים להופעה של אהוד בקרוב?: אם כן איפה?: הולכים להופעה אחרת בקרוב?: משפט החודש: הצעת יעול חודשית, מה הייתם רוצים לראות פה (חוץ מאת אהוד, על זה אני עובדת
) חודש טוב

כן המפקדת!

מי אתם?: אני יעל, נעים מאד בני כמה אתם: 22 מתי נולדתם?: 18.12 שיר החודש של אהוד: "הכוכב של מחוז גוש דן" וכל הדיסק "עוד מעט" המשהו הטוב של החודש: של החודש שעבר? שפגשתי את עדי סוף סוף
בהופעה של גבע אלון שגם היא הייתה משהו טוב של החודש שעבר...... שיר שממש חרשתם עליו החודש: "פריז בחורף" של בעז בנאי. למי שרוצה לשמוע: www.myspace.com/boazbanai הבן אדם שאתם רוצים לפרגן לו החודש: בעז בנאי הופעה שווה: גבע אלון הולכים להופעה של אהוד בקרוב?: כן, אם כן איפה?:ב9.8 בגני יהושע. אבוא לספר לכם אח"כ הולכים להופעה אחרת בקרוב?: בעז בנאי. כבר הזכרתי אותו פה? ב6.8 ב'סינדרום' בירושלים וב14.8 ב'תמונע' בת"א משפט החודש: "הוא קם בבוקר ונשבע לא לאבד את הכח להמשיך" הצעת יעול חודשית, מה הייתם רוצים לראות פה (חוץ מאת אהוד, על זה אני עובדת ) בעיה.... אין לי רעיונות. כשיהיה לי משהו אני אעלה אותו לפה.

מתפקדת

מי אתם?: שאלה פילוסופית קצת. בני כמה אתם: 25 מתי נולדתם?: לפני 25 שנה.... שיר החודש של אהוד: אל תפחד המשהו הטוב של החודש: הופעה של אהוד לראשונה בחיי שיר שממש חרשתם עליו החודש: שארית של דני רובס הבן אדם שאתם רוצים לפרגן לו החודש: ידיד טוב שלי, עשה למעני החודש הזה מעל ומעבר.. הופעה שווה: הרבה זמן לא הייתי בהופעה. הולכים להופעה של אהוד בקרוב?: עוד שבועיים אם כן איפה?: בית גבריאל הולכים להופעה אחרת בקרוב?: כן, משינה. משפט החודש: עוד כוסית וויסקי בבקשה הצעת יעול חודשית, מה הייתם רוצים לראות פה (חוץ מאת אהוד, על זה אני עובדת ) אמנם חשבת על זה כבר אבל גם חשבתי על אירוח של אהוד אז אני פטורה מעוד הצעה נכון?

יאללה גם אני

מי אתם?: מורי בני כמה אתם: 26 מתי נולדתם?: ב1981 שיר החודש של אהוד: רוחות הצפון המשהו הטוב של החודש: שיחות עם ילדים שעשו לי טוב. שיר שממש חרשתם עליו החודש: יש לך כוח כפיר אפשטיין הבן אדם שאתם רוצים לפרגן לו החודש:למישהי שלא קוראת כאן אבל היא מאוד חשובה לי בחיים. היא ילדה בת 11 וחצי שאני מתה עליה . הופעה שווה: אמממ גלעד שגב חוזר להופיע שזה טוב
הולכים להופעה של אהוד בקרוב?: כנראה שכן אם כן איפה?: במעבדה הולכים להופעה אחרת בקרוב?: כן להרבה (בערך לכל ההופעות של חוצות היוצר וגם כנראה לבעז בנאי ביום שני ואולי לפיטרוט ומאור כהן במשכנות שאננים ביום שישי) משפט החודש: רטטוי זה הסרט הכי יפה (אחיינית שלי בהכרת תודה על זה שלקחתי אותה )

../images/Emo13.gif

מי אתם?: חצופה! כבר שכחת אותי לגמרי?
בני כמה אתם: 22.5 מתי נולדתם?: 9.1.85 שיר החודש של אהוד: פלורנטין המשהו הטוב של החודש: הופעה של גבע אלון! שיר שממש חרשתם עליו החודש: כל האלבום של the decemberists וכבר שבוע אני חורשת גם על האלבום החדש של גבע.. וכמה מייספייסים שאני לא יוצאת מהם.. הבן אדם שאתם רוצים לפרגן לו החודש: בעז בנאי
הופעה שווה: גבע אלון!!!!!!!!!!!!!
הולכים להופעה של אהוד בקרוב?: לא שידוע לי.. אם כן איפה?: אצלי בבית עם האלבום זה נחשב? הולכים להופעה אחרת בקרוב?: כן
אני נוסעת לבעז ב-14.8 בתמונע, לגבע במיילסטון (ב-23 אם אני לא טועה), וליעל דקלבאום (ב-29) ונחשון (ב-24) כשדקלבאום בביט בחיפה ונחשון בתמונע בת"א..
משפט החודש: "פשוט שבנאדם צריך לפעמים להיות לבד.."
הצעת יעול חודשית, מה הייתם רוצים לראות פה (חוץ מאת אהוד, על זה אני עובדת ): כמו שציינתי בעבר, סכמי ותעבירי לי גם

הוא כייפי, ממש! ../images/Emo99.gif

ובעז מגיע לירושלים ביום שני.. תלכי אליו ותגידי לו להגיד לגבע, או שרק תלכי אליו בלי קשר לגבע

בעז מקורב לגבע?!

אולי אני אלך?!
סתם נו הרי ברור שאני לא אומר לו כלום אני לא עד כדי כך לא קשורה

גבע מנגן באלבום של בעז

ובעז קיבל תודה באלבום של גבע
והם גם מופיעים יחד בהופעות האקוסטיות של בעז (זה רק שניהם ואיתמר רוטשילד בדר"כ..) אז אני מניחה שיש מן הקרבה
וכן
לכי
שתביני סופסוף על מה אני מדברת כשאני אומרת גאונות לשמה

הוא כבר מגיע לירושלים בלי שמישהו יגיד לו!!!!!

הוא יהיה בסינדרום ב- 22.8 (יום לפני שהוא במיילסטון) ומורי, אם את מגיעה לסינדרום לבעז וגם אני אז ניפגש שם?

שכחתי את זה ../images/Emo12.gif

ואל תדברי ב"אם", עכשיו היא כבר הבטיחה אז היא הולכת! נכון מורי?

מעולה!

אני מקווה שאיכשהו אני אזהה אותך
אם את דומה לתמונה שמיכל שמה פה פעם אז זה יהיה יחסית פשוט
אם לא אני אנחש

clevelandrocks

New member
מי חניך תורן?

מי אתם?: ינון בני כמה אתם: 28 מתי נולדתם?: 03.11 שיר החודש של אהוד: זמנך עבר המשהו הטוב של החודש: החתונה של אחותי שיר שממש חרשתם עליו החודש: where is my mind של הפיקסיז הבן אדם שאתם רוצים לפרגן לו החודש: סבתא שלי (ידועה יותר בכינויה 'ראש השבט') הופעה שווה: משינה ביום הסטודנט (מועד ב') הולכים להופעה של אהוד בקרוב?: לא שידוע לי אם כן איפה?: הולכים להופעה אחרת בקרוב?: מן הסתם אחת מההופעות בחוצות היוצר משפט החודש: 'בקרוב אצלך' (לו היה לי שקל על כל פעם ששמעתי את זה...) הצעת יעול חודשית, מה הייתם רוצים לראות פה (חוץ מאת אהוד, על זה אני עובדת ): מפגש פורום?!

למעלה