יאללה, להתעורר!!

Vivi Sparrow

New member
באמת הייתה לי התלבטות קשה

בין Little Earthquakes לFrom the Choirgirl Hotel. אני חושבת שאשנה את התשובה שלי לChoirgirl. [:

Springy

New member
באיחור, כרגיל, אבל גם אני התעוררתי

1. From the Choirgirl Hotel. כי עמדתי לכתוב Pele ואז נזכרתי שלפני ש-Pele הפך לפייבוריט שלי, נורא אהבתי אותו. הייתי לוקחת אותו בדיסקמן לריצות לילה בצבא, והוא היה מעלה לי מחשבות כל כך עמוקות בשקט המבורך של הלילה המדברי הצונן. וממש מזמן לא שמעתי אותו, אז אי בודד זו הזדמנות טובה. 2. עמיר לב - פעם בחיים. עשיר, עמוק, מלטף וקצת מכאיב. וכי זו מוסיקה ישראלית ייחודית ואיכותית. 3. Neko Case. עוד לא שמעתי מספיק, אבל כמה שירים ששמעתי הספיקו כדי להצית עניין. בהחלט אבדוק לעומק. 4. כל מה שנותר לי לעשות הוא להביע זעזוע עמוק וגועל. נאמר כבר הכל... עכשיו צריך להגיע לעשייה...

יאללה יאללה

דיסק אחד של טורי לאי בודד: אין שום ויכוח UTP! ! ! ! לדעתי אחד השיאים שלה..... דיסק אחד לא של טורי לקחת לאי בודד:budha and the box of chokolate של קט סטיבנס(מישהו מבחין בשגיאות?)כי אם יש חוכמת חיים חצובה בתוך מוזיקה הרי זה הדיסק הזה. איזה אמן גיליתי לאחרונה ואני חושפת את קיומו בפני העולם: ג'ורג' הריסון,מוזיקאי נהדר,צנוע ואדיר,החיפושית שנחבאת אל הכלים ! מה עם קצב?: איך ניקדת את זה בדיוק? ראיתם:בסוף כולם מתאחדים עם זיכורנות ילדות מתוקים

מכל חברי הלהקה

וזיכרונו וכבודו של לנון אינם מוטלים בספק(כך גם השירים שכתב),דווקא את הריסון אני אוהבת ומתחברת מכל,יש בו משהו שקט וצנוע,הוא לא כתב מוזיקת פופ(כפי שמקרטני נסחף לתוכה)ולא כתב מתוך סיסמאות שלום אלא מתוך הוא עצמו,נחבא אל הכלים ממש. האלבומים שלו מומלצים בחום ! מה חבל שהוא כבר לא איתנו......

למעלה