יאללה, להתעורר!!

behappy

New member
רגע, שניה! הנה..

1- דיסק אחד של טורי לאי בודד? ולמה? (לנסות יותר מאשר "כי אותו אני הכי אוהב"..)- הממ. הפיאנו מכיל את כל השירים שלה, לא?
סתם, נראה לי ש-נכפ 2- דיסק אחד לא של טורי לאי בודד? ולמה? 3- איזה אמן גיליתם לאחרונה שבא לכם לחלוק את קיומו עם העולם? (בבקשה להשתדל לא גלגלצ, אבל כל סגנון מוזיקלי יתקבל בברכה) 4-מה עם קצב, תגידו? (לא שזה באמת מעניין אותי כאן וכרגע, אבל נראה לי שהוא גם ככה היה מוצא דרך להידלף כמו לכל מקום בזמן האחרון, אז לפחות שייכנס בדלת הקדמית) 5- ראיתם? הגעתי לחמישה סעיפים.

F a l k o r

New member
יאללה, להתעורר!!

ננסה לעורר דיון בכמה שאלות קיומיות, יותר או פחות
1- דיסק אחד של טורי לאי בודד? ולמה? (לנסות יותר מאשר "כי אותו אני הכי אוהב"..) 2- דיסק אחד לא של טורי לאי בודד? ולמה? 3- איזה אמן גיליתם לאחרונה שבא לכם לחלוק את קיומו עם העולם? (בבקשה להשתדל לא גלגלצ, אבל כל סגנון מוזיקלי יתקבל בברכה) 4-מה עם קצב, תגידו? (לא שזה באמת מעניין אותי כאן וכרגע, אבל נראה לי שהוא גם ככה היה מוצא דרך להידלף כמו לכל מקום בזמן האחרון, אז לפחות שייכנס בדלת הקדמית) 5- ראיתם? הגעתי לחמישה סעיפים.

behappy

New member
טוב. זה גובל ברוע לב. אני מצטערת

על ההצפות. קיבינימאט. ושאר ירקות. 1- דיסק אחד של טורי לאי בודד? ולמה? (לנסות יותר מאשר "כי אותו אני הכי אוהב"..) בקיצור, בויס פור פלה!~ 2- דיסק אחד לא של טורי לאי בודד? ולמה? בלו של ג'וני, או way to blue 3- איזה אמן גיליתם לאחרונה שבא לכם לחלוק את קיומו עם העולם? (בבקשה להשתדל לא גלגלצ, אבל כל סגנון מוזיקלי יתקבל בברכה) לולה בלטראן, זמרת מקסיקנית נהדרת. שרה soy infeliz בנשים על סף התמוטטות עצבים של אלמודובר. מדהימה. אם הייתי יכולה ליצור סרט, לא משנה איזה בכלל, היא הייתה כלכך בפסקול. 4-מה עם קצב, תגידו? (לא שזה באמת מעניין אותי כאן וכרגע, אבל נראה לי שהוא גם ככה היה מוצא דרך להידלף כמו לכל מקום בזמן האחרון, אז לפחות שייכנס בדלת הקדמית) אין לי כוח להתעצבן בגלל זה שוב. אני חושבת שצריך להעיף אותו לכל הרוחות. 5- ראיתם? הגעתי לחמישה סעיפים. וכמעט 5 תגובות שלי לשאלון הזה

smoebody elses sky ../images/Emo29.gif

דיסק אחד של טורי לאי בודד? ולמה? אממ. קשה. ממש. אני חושבת שBoys For Pele. הוא אמנם נמצא אצלי במקום לא מוגדר מבחינת דירוג, אבל אני חושבת שלא הכרתי אותו מספיק טוב, או מספיק לעומק, והוא מחביא בתוכו המון דברים שאני מפסידה ואי בודד יכולה להיות אחלה הזדמנות להשלים פערים.
דיסק אחד לא של טורי לאי בודד? ולמה? Out of Season- Beth Gibbons. אלבום שכולו פשוט געגועים חולניים למישהו שאני אפילו לא יודעת על קיומו.
איזה אמן גיליתם לאחרונה שבא לכם לחלוק את קיומו עם העולם? לא כל כך לאחרונה, אבל אני נפעמת כל פעם מחדש- PJ Harvey. היא עושה הכל כל כך טוב.
מה עם קצב, תגידו?
מישהי אמרה לי שהייתה תמונה שלו בעיתון בפולין, אני לצערי לא ראיתי.
ראיתם? הגעתי לחמישה סעיפים.
.

|חותך|

דיסק אחד של טורי לאי בודד? BFP, לחלוטין. אומנם לא שמעתי את כל הדיסקים של הגברת, ואני לא הכי אובייקטיבי, אבל הדיסק הזה: א. פשוט ארוך, וישעשע אותי בשעות על אי-בודד. ב. כמו שגל אמרה, תמיד יש עוד דברים לגלות בו. ג. מר.זברה נמצא שם. ד. גם ג'ופיטר. דיסק אחד לא של טורי לאי בודד? וואה, וואה. יותר מידי קשה בשבילי. אני חושב שהומוג'ניק של ביורק. למה דווקא הוא? ביורק מדהימה, מדויקת ומרטיטה[!11!11]. הומוג'ניק הוא אחד האלבומים שאני אוהב[ומאוהב] את כל השירים שבו, וזהו. איזה אמן גיליתם לאחרונה שבא לכם לחלוק את קיומו עם העולם? לאחרונה-אחרונה לא גילתי שם אמן חדש, אבל יש דיסק שלא שמעתי המון זמן. לכו לחגוג עם King O של הדרה לוין ארדי
מה עם קצב, תגידו? עכשיו יש עדויות וכאלה, לא? ראיתם? הגעתי לחמישה סעיפים.

HorseTears

New member
הומוג`ניק

בהחלט מדהים. אני מאוהב ב pluto. משוגע משו... אבל בתכלס, האלבום הכי מדהים של בז`ורק לדעתי הוא vespertine..

noosh

New member
../images/Emo187.gif

דיסק אחד של טורי לאי בודד? ולמה? הממ. טוב. או BFP, או FTCH. אני חושבת שלא באמת נתתי להם את תשומת הלב הרצויה. וחוצמזה, UTP יפחיד אותי מדי בשביל שאני אקשיב לו, אז זה סתם יהיה מבוזבז
.
דיסק אחד לא של טורי לאי בודד? ולמה? וואו, אחד? נראה לי שאת Brain של הירומי, כי לא משנה כמה אני מקשיבה לו, אני פשוט מוצאת שם דברים חדשים, והוא מדהים אותי.
איזה אמן גיליתם לאחרונה שבא לכם לחלוק את קיומו עם העולם? אין לי מושג איזה אמנים הכרתי לאחרונה.. אני חושבת שלא הרבה. אז אני רוצה לחלוק את קיומם של הקאונטינג קרואוז עם העולם, שאולי כולם כבר מכירים אותם, אבל לא! מיסטר ג'ונס הוא לא דוגמא!! רק תקשיבו ל-August and Everything After, או ל-Across A Wire, ותבינו את היופי בהם.
מה עם קצב, תגידו? אני לא יודעת, הפסקתי לקרוא את העיתון של הרכבת, חוץ ממוסף כלכלה והבידור והתשבצים. בקיצור, אני קוראת כל מה שהוא לא חדשות.
ראיתם? הגעתי לחמישה סעיפים.

פלוטו24

New member
אני עייף

אבל בגלל המאמץ, אני אענה בשמחה.
1- דיסק אחד של טורי לאי בודד? ולמה? - אפשר את כולם? טוב אין ברירה, כרגע ממש מתאים לי utp. זו פשוט תקופה כזו שבה אני נרגע איתו. וזה מה שזקוקים לו על אי בודד, רוגע. 2- דיסק אחד לא של טורי לאי בודד? ולמה? לא מוצא אחד כזה. 3- איזה אמן גיליתם לאחרונה שבא לכם לחלוק את קיומו עם העולם? נדמה לי שכבר המלצתי עליה: sandi thom - זמרת מוכשרת עם שירים טובים מבחינת לחן וכתיבה. 4-מה עם קצב, תגידו? דווקא לא הפליא אותי. ממקורות ידעתי שהוא לא אדם נקי רבב. מצד שני, צריך לחכות עד פסק הדין ולא לעשות בו לינץ'. שיהיה לכולם שבוע מוצלח! (אני מתחיל ללמוד משהו חדש, כך שכנראה אעדר מכאן תכופות, מאחל לכל החוזרים לספסל הלימודים בהצלחה!

gelrad

New member
שלי:

דיסק אחד של טורי לאי בודד? ולמה? אולי זה אל בדיוק דיסק, את האוסף החדש, ולמה, כי הוא חדש ועדיין אין לי אותו (צריך לעשות הזמנה מרוכזת מאמזון...) דיסק אחד לא של טורי לאי בודד? ולמה? הסיפור המלא, לא חושב שיש מה להסביר... איזה אמן גיליתם לאחרונה שבא לכם לחלוק את קיומו עם העולם? הבת שלי (בת שנה ושמונה) מציירת בכל הבית...

עליכגעגכ

טוב אין לי באמת מה לכתוב, רק רציתי להגיב על שאלה 3, שתשמעו את פיונה אפל. אה והמכשפות גם שולטות

Vivi Sparrow

New member
12345

1- דיסק אחד של טורי לאי בודד? ולמה? אני חושבת שLittle Earthquakes. אלבום קלאסי עם כמה מהשירים הכי טובים שלה. 2- דיסק אחד לא של טורי לאי בודד? ולמה? Y Kant Tori Read? למרות שיש כמה שירים שאני דיי אוהבת שם, כמו The Big Picture. 3- איזה אמן גיליתם לאחרונה שבא לכם לחלוק את קיומו עם העולם? ננוצ'קה! 4-מה עם קצב, תגידו? לעלות אותו על המוקד. 5- ראיתם? הגעתי לחמישה סעיפים.בראבו.

HorseTears

New member
מה הייתה השאלה?

אם הייתי צריך לקחת אלבום אחד של איימוס.. ללא ספק from the choirgirl hotel. למה? כי הוא מלא אמוציות (בעצם גם כל השאר..) אבל מבחינתי הוא הכי מלא אמוציות. יש משהו בסבל שלה, במלים הכואבות, בלחן.. שממש לא יוצא לי מהראש. במיוחד spark שמבחינתי הוא מופת וזה שיר אחד בין יחידים שאני באמת מבין.. מה גם שהמילה spark מקועקעת לי בקטן בפרק כף היד... ‎:)‎ לא הייתי לוקח את הביקיפר, כי לדעתי הוא משעמם.. (חדל סקילה) אני ממליץ בחום על beth orton, נראה לי שכבר המלצתי בעבר.. דואבת ונעימה.. אגב, הפיאנו מדהים, אין מלים לתאר.. המשך לילה טוב לכולם ‎:)

למעלה