יאללה להתעורר...

יאללה להתעורר...

כולם פה רדומים... מעכשיו כל מי שנכנס לפורום רק להסתכל אפילו... כן, גם אתה שרק מסתכל ואף פעם לא כותב הודעה... משרשר עכשיו פה משהו אחד הכי מדהים/ טוב/נפלא/מקסים וכו' שקרה לו השבוע... זה יהייה שרשור אופטימיות... וד"א היום א' בסיון...(כבוד!)

מה אופטימיות בראש שלך..בא לי למות..

בלעעעעע אני מרגישה רעעעעע...ואיזו מסטולה אני נראית גם... אני מתה לקחת כדור ולעוף למיטההההה כברררר אךךךך כואב לי הכללל!..מיאו..

cami y luly

New member
חזרתי מהטיול השנתייייי

היה כיףףףףףףףףףףףףף :) התגעגעתם אליי?????????????

cami y luly

New member
חוויות מהטיול

תפסו אותי ואת חברה שלי בלילה הראשון מסתובבות בחוץ אחרי כיבוי אורות והשאירו אותנו בחוץ עם בגדים קצרים איזה 10 דקות ובסוף היא שיחררה אותנו. ובאותו לילה 10 ילדים שתו וידיד טוב שלי השתכר והעיפו אותם מהטיול. שבוע הבא הולכים לשגע אותנו ולעשות לנו 100000 הרצאות על זה ועל זה שאסור לשתות וכל זה... בעעעע כל הטיול היינו במים. ביום השני היינו בארבל ובלונה גל והיה כיףףף. ביום השלישי סתם היינו בעין תינא ואח"כ בסחנה. הנסיעה הביתה היתה רק שעתיים וחצי!!! ואנחנו חשבנו שיקח 3-4 שעות... חוץ מזה הגעתי למסקנה שמתן הוא לא שחיף כמו שחשבתי. ראיתי אותו בלי חולצה והוא כזה חתיךךךךך!!! וגם יש לי "אח" חדש. נאור ואני מזה התחברנו, כאילו כל הזמן הוא דאג לי כמו אח וכאלה. נגיד שכמעט נפלתי בגלל הכפכפים (הגבוהות) אז הוא כזה נתן לי יד ושאל אותי אם אני בסדר.. ובלילה האחרון ביקשתי ממנו שיעשה לי מסאג' כי הגב שלי פשוט היה הרוס ולכל הבנות לא היה כוח וכאלה.. היה קצת פדיחות בגלל הסיבות הברורות אבל דוגרי הוא עושה הכי טוב מסאג' מכל האנשים שאני מכירה... רציתי בהתחלה לבקש מבועז אבל שביקשתי ממנו בבוקר של היום השני הוא אמר לי שהוא עף הביתה בגלל שהוא השתכר... המפלים בסחנה טיפה שיחררו לי את הכתפיים אבל בכל זאת עדיין תפוס, טוב אני אתגבר על זה... חחחח ד"א, אור חשבה שאני אוהבת את נאור וניסיתי להסביר לה שאני אוהבת אותו רק בתור ידיד אבל היא לא הקשיבה לי ואמרה לו שאני אוהבת אותו..
היה מזה כיף בטיול וביום השני כל הזמן ניזכרתי בטיול פסח בגלל שהיינו באותם מקומות שהייתי בהם גם בטיול פסח...

תות15

New member
הכי נפלא

הכי חשוב.. השלמתי עם חברה שלי.. החיים שלי חזרו אליי..

As היחידה

New member
זהו השלמתם,???../images/Emo23.gif

סוף סוף..
אתה רואה הכל בסוך מסתדר לטובה... ואני מקווה שכך ישאר...->טוב

תות15

New member
תודה לכולכם..

אתם נהדרים.. אנה יודעת.. אני הייתי במצב כל כך רע.. עכשיו אני בכלל תשוש נפשית.. לפחות הכל נגמר בטוב.. אני מקווה שככה זה ישאר..

Aussie Girl

New member
אופטימיות, אה...

הייתה לי היום מתכונת אחרונה בתנ"ך לפני הבגרות והלך לי טוף! ויש לי מצב רוח טוב טוב טוב היום מהבוקר! Oh, Josh, it's all because of you! You raise me up

spirit noa

New member
אהממ.. אני חושבת ש..

אהממ.. אהממ..
אני מאוהבת.......
אבל זה קצת מסובך

למעלה