יאללה, להתחיל לארוז

s h o o s h a

New member
יאללה, להתחיל לארוז

בעצם, לא צריך

טובין, מטלטלין וחלחלתי

הנה למקרא הדברים, הלכתי וצררתי לי מקצת מן הטובין שבאמתחתי, ונטלתים בתוך שק על גבי, הכנסתים אל מכוניתי וביקשתי לבדוק טילטוליה שמא בשעה של "טילטולים" באותו פארק איטלקי, יתגלה לעין כל פנימיות טילטוליה. ומחשש שמא לא יצליחו העצים אשר סביב להצפין מכוניתי המיטלטלת, חזרתי ופתחתי את מכסה תא המטען, נטלתי את המטלטלין הצרורים, אשר אך לפני רגע הנחתים שם, שמתי את השק על גבי, ומצאתי גופי מתנועע בטלטלה עזה, חלחלה אחזה בי ופשטה בגופי, שלטה בתנועותיו טילטלה אותי ואת מטלטליי. המחשבה שיראוני בטילטוליי הגישמיים הביאוני לידי משבר, לא משבר בזוגיות, אלא משבר בפנימיות, משבר ב-לבד שלי. חייתי ברומא שנים רבות, ואני יכול לאמר בוודאות מוחלטת- ברומא לא צריכים את הפארק הזה......... עוד מתקופת נירו קיסר, או אף טיטוס מחריב הבית השני, היו ברומא מעין "פארקים" שכאלו.......והם שקקו עד מאוד. חמוד.

s h o o s h a

New member
אבל, אבל, אבל ...

כל הכייף הוא באוטו
(ומשום מה עולה בדעתי הפזמון "נָד נֵד, נָד נֵד רֵד, עָלֵה עָלֵה וַרֵד...")

אילו ה-"כל" היה נכון..

אילו מה שכתבת "כל הכייף" היה נכון- בתי המלון היום קורסים בזה אחר זה מהיעדר מבקרים אילו ה"כל" היה נכון, היו מפסיקים לגדוע עצים, אשר מהם בונים את המיטות. בתי מלאכה היו קורסים, נגרים היו הופכים לפחחים, רצענים היו רוצעים במכוניות. אילו "הכל" היה נכון, קבלנים היו פושטים את הרגל, מגדלי עזריאלי לא היו מתרוממים, ובכל הארץ לא היה ולו צימר אחד, כי אילו היה זה נכון לא היה בהם נחיצות. אילו "הכל" היה נכון, כל הארץ כביש אחד גדול, גרים היינו במכוניות, וכדור הארץ היה בתנועה מתמדת לא רק פילוסופית, שכלתנית, אלא אף גישמית. או אף זאת- אילו "הכל" היה נכון, לכשעצמו את עצמו היה מכלה. "כל הכייף"????? דומה כי בעצם העדר השבלונות, בעצם היות "פרו ורבו" בלי עכבות של מקום או זמן הוא הוא "כל הכייף", הקביעה " כך וכך תעשה ותבוא עליך ההנאה" היא היא הנתון הראשוני הפוגם בה בעצמה. והרי כאן בפורום בכל אשר נדוש ונעסוק לא נצליח להתרחק מן המסקנה כי - דברים שחוזרים על עצמם, דברים שקבועים מראש, דברים אשר לא מפיחים בהם את "החדש" הם הם המביאים על עצמם את הכלייה. אסכם זאת כך- "כל הכייף" בכגון אלו הוא שאין מה שיגדיר אותו מבחינת הזמן ולא מבחינת המקום. אפילו בגן תירצה ישנם כמה וכמה סוגים של "נדנדות".... גוטה סאבס

s h o o s h a

New member
הומור

(ואני יודעת שניחנת בו וממנו) לא כל אמירה, לא כל מילה, לא כל משפט ראוי שיהיה מנותח לעומקו ולרוחבו. יש ודברים נאמרים ברוח שטות, הומור, קריצה. (להלן דבריי מעלה) יש ודברים נאמרים מתוך אמת של הכותב אותם (להלן דבריי למעלה
) לסיכום : לא הכל צריך לנתח שבת קסומה לך איש

שאלת ה-"אילו" ,ההומור, הגולם ויוצרו

ומה הייתה שאלת ה"אילו" אם לא הומור אחד גדול? ומה הייתה תגובת "ההומור" שלך אם לא ניתוח לכשעצמו? ומה עולה לי בראש אם לא "קם הגולם על יוצרו?" לאמור- בבואך לטעון שלא הכל בר נתיחה, כבר את מציגה תוצאה של נתיחה. זו אגב אחת הבעיות הגדולות שמתעוררות בכל מערכת אינטראקטיבית- הבטחה שאת עצמה איננה יכולה להבטיח. "אני אף פעם לא משקר", הכרזה שאת עצמה אינה מכסה וכן הלאה......... וגם עד כה????????? הכל בהומור כי סוף סוף לא נשרף לי הג'יחנון. גוטה סבס

מאי 39

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

שרק תהיו לי בריאים גרמתם לי לחיוך ראשון מזה יומיים שבוע טוב ובושורות טובות

מאי 39

New member
אולי תוכל להגיד לי אדון מתבונן

למה אנחנו הנשים שידוע בכך שאישה לא שואלים לגילה בכרטיס האישי רושמות את גילנו אם נכון ואם לאו ורוב הגברים כאן בגיל 0 האם בגלל שלא רוצים לגלות את גילם או מאחר והאימרה שכל גבר הוא בעצם ילד נכונה?

הכלים כנגד אימא טבע

זהו עוד כלי שנלחמים בו "שוטי העם" באימא טבע, כמו מבקשים הם להסתיר מפני העולם את מעלליה בגופינו שהיה פעם חלק כעכוזו של עולל , ומשבאה היא וחרצה בו חריצים, זועפים אנו ואין ביכולתינו להגיב וזוהי בבחינת "נחמא פורתא". רוצה לדעת את גילי? אלך אל כרטיסך ואביט בגילך ואחשב לי חישובים........ אם זה חשוב, ואקבל כאן "קריאה לדגל" אשנה את כרטיסי....... הסכם?????????????

מאי 39

New member
סליחה על הבורות אבל מזה

"קריאה לדגל" גילי אני לא נלחמת בטבע לפי הכרטיס אני בת 39 אבל האמת ממש אבל ממש קרובה ל 40

אני מניח שחל בילבול

הכוונה היתה כנראה ל"קריאה לסדר". קריאה לדגל היא בעצם גיוס המוני, בדרך כלל למלחמה.

קריאה לסדר- קריאה לדגל

אכן חלק מכלל המשמעויות זה מה שאתה מעלה, הייתי אומר כי המונח "קריאה לסדר" בהיותו יותר ממוקד, הוא אולי תת-מונח של "קריאה לדגל". שיהיה לנו יום נפלא. אגב איש המערות- לא פירסמת את המינשר לגבי הקונסיליום במערתך.... כל טוב

s h o o s h a

New member
בלבול או לא

אז לא זו היתה התבלבלות מכוונת לי ידוע ההבדל בין "קריאה לדגל" לבין "קריאה לסדר" מניחה שגם לעוד מספר לא מועט של אנשים אבל דווקא לנוכח השתלשלות השרשור, נמצא לנכון לבלבל קצת בין היוצרות (ואולי זו רק אני שהבנתי כך?
)

הדגל כסימבול

הדגל, כחומר, כ-בד , אין לו שום ערך מלבד שהוא מתנפנף ברוח בצבעוניותו. הדגל כסימבול, כמסמל משהו, מישהו, מישהם, הוא המטאפורה של "קוראים אותך לדגל" לאמור- אתה שייך לקבוצה התייחסות מסויימת אשר דגל מסויים מסמן אותה. ברגע שמישהו "יוצא" מן השורות של אותה קבוצה, קוראים אותו לדגל, לאמור- חזור חזור אל שורות הקבוצה. המטאפורה הזו איננה חדה למשמעות האחת, יש לה עוד משמעות- התכנסות, לאמור, קריאה לפרטים מסויימים להתכנס תחת דגל אחד, לצורכי קידום נושא, מטרה, וכן הלאה. ובאשר אליך- אמרת שהגברים מקפידים לכתוב אפס, וכי הנשים כותבות את גילן. משמעו, את קוראת לדגל את הגברים אם הם רוצים להיכלל בקבוצתך, קבוצת בני האנוש..... מקווה שעתה יותר נהיר.

למעלה