יאללה להילחם!!

יאללה להילחם!!

בננות אני רואה שהרבה מאיתנו סובלות קצת בגלל כל המנילות המסריחות והלא זוהרות שקיבלנו אתמול.. אני אחת מהבנות המיואשות! אבל עכשיו זה לא ייתן לנו כלום ואנחנו פשוט צריכות להילחם!! יצא לי לדבר פה עם כמה בנות שלא יודעת מה לעשות... אני לא הכי יכולה לתת הדרכה כי זה לא שעברתי את זה אבל אני נמצאת כבר בתוך זה..אני רק רוצה לאחל לכולנו בהצלחה עם הנידנוד של הפקסים! אני מקווה שבאמת נשיג בסוף את מה שאנחנו רוצות ושישלחו לנו מיונים ושנוכיח להם שאנחנו טובות!! ונראה להם את כל המוטיביציה שיש לנו להתגייס לצבא כי כמו שאמרתי בהודעה קודמת היום יש כל כך הרבה בנות שרוצות להשתמט ושמות *** על הצבא ואנחנו הבנות שכל כך רוצות לשרת ולעשות תפקידים מאגגגניבים שלא שמו לנו במנילה אנחנו מקבלות מנילה כזאת מסריחה שאנחנו לא מוצאות אפילו תפקיד אחד מעניין...ולפי דעתי זה כל כך לא פיר!! המנילה הזאת פשוט מורידה לנו את כל הבטחון ואת כל הצרון להתגייס..כי מי כמוני חשבה לעצמה ''אני בטח מזה מפגרת ויש לי קב''א מזה נמוכה אם קיבלתי כזו מנילה''...אבל לאאא!! הק'ב''א זה סתם הנפצה של הצבא ואנחנו לא סתומות(לא רובנו לפחות) ואנחנו יכולות להוכיח להם שאנחנו באמת טובות וכנראה שלא הלך משהו באותם מבחנים... בנות!! תשלחו פקסים ללשכת הגיוס שלכם ולמדור קד''צ ותבקשו מיונים לתפקידים שכן מעניינים אותכם למרות שלא הגיעו במנילה..בלי להתחשב בקב''א המסריח שקיבלנו..פשוט לשלוח..להתקשר לברר אם הוא הגיע ולדבר איתם כמה ימיםן אחריי כדיי לראות שבאמת הם מטפלים בזה..שהתייחסו אלינו.. כמו כן אפשר גם לשלוח בקשה למבחנים פסיכטכניים חוזרים כי הבנתי שיש אפשרות כזאת..היום שלחו לי תשובה מהצבא שנאי יכולה לדרוש איבחון נוסף למרות ש1 מתוך 500 מקבל את זה אבל שווה לנסות..אולי אנחנו ה1 הקטן הזה?! חחח..א אתן חושבות שאתן יכולות להוכיח שאתם באמת לא שוות קב''א 48(כמוני חח) אז תתעקשו ותעמדו על שלכם!! ותזכרו אסור להתבאס ולהרים ידיים כי בתכל'ס זה בשבילנו ולא בשביל אף אחד אחר!!... אז יאללה להילחם!!! בהצלחה לכולנו!! ומקווה שבסוף נשיג את מבוקשנו!! המשך יום נעים!! מורוש! :)

צודקת.

בהצלחה לנו!
נ.ב- זה באמת כ"כ קשה לקבל מבחנים פסיכוטכניים חוזרים?

בטח!! חח

גרתי בחו''ל 6 שנים...חזרנו באוקטובר לארץ מובדצמבר ישר היה לי צו ראשון..עוד לא הספקתי להתאקלם..ההורים שלי עוד לא עבדו והיו לחוצים בלסדר את כל המסמכים שלנו פה...ככה שלא הייתה לי תמיכה וכנראה שלא הייתי מספיק מוכנה ועדיין לא נכנסתי למנטליות הישראית ח..הוא נגיד שלא היה בראש שלי צו ראשון כי דאגתי יותר להתאקלמות שלי ולהשלמת בגרויות...

אני מקווה שגם שלי.

יש לי גם איבחון,ולא הבאתי אותו לצו ראשון כי לא חשבתי שהוא נחוץ.

רציני?<!

אז תבקשי איבחון חוזר!! תגידי שיש לך הקלה וזה ושלא ידעת שצריך...אולי אם כןיעשו לך.. צריך להציק להם..

Forest Girl

New member
אין כזה דבר!

שאלו אותך אם יש לך אבחון. אם אמרת שלא- זאת בעיה שלך ולא ימצמצו אפילו לעברך אם תראה אותו עכשיו. אם אמרת שכן ושאתה לא רוצה לשלוח אותו- חתמת בכניסה לכיתת מבחנים שאתה מוותר על ההקלות (וזה טופס משפטי שנמצא בתיק שלך עד היום), וגם במקרה הזה את אף אחד זה לא יעניין שהתחרטת. אני לא מבינה אנשים. ויתרתם על האבחון, למרות שהסבירו לכם את החשיבות של זה. מה נראה לכם? שאפשר להתחרט ככה סתם?

chen010189

New member
בטח שכן, הם אפילו אומרים את זה

לציין אם אתה עייף או אם יש לך ליקוי למידה(ואני הלכתי שבוע אחרי המבחנים ודפקתי את עצמי).

chen010189

New member
בעיקרון כן...

לי בכלל אמרו שאין אפשרות לבחינות חוזרות רק במקרים מיוחדים. אני עשיתי טעות שלא הלכתי קודם לאבחון ורק אח"כ למבחנים, עכשיו יכול להיות שאולי זה היה משפיע לטובה אבל לא הלכתי לא האמנתי שיתנו לי... ועכשיו מאוחר מדי, נראה לי.

Forest Girl

New member
תרגיעו כבר.

אלה הנתונים שלכם, ואלה התפקידים שמתאימים לנתונים שלכם. מה זה השטויות האלה?! נראה לכם שכל מי שלא מרוצה יכול ככה סתם לקבל את מה שהוא רוצה? זה לא עובד ככה! עברתם מבחנים, וזאת בעיה שלכם אם לא השקעתם בהם כמו שצריך. תבינו, החיים לא עובדים ככה. זה שנראה לכם שלא קיבלתם תפקידים שמגיעים לכם זה טוב ויפה, אבל זה מה שתואם את הנתונים שלכם (כן, תאמינו או לא- אולי אתם לא כאלה מוצלחים כמו שנראה לכם). להלחם?? וואי, נסחפתם לגמרי.

Forest Girl

New member
כי אני מאוד סימפטית.

תאמיני או לא :] אני פשוט לא מבינה למה להתלהם סתם. אלה החיים, ככה זה בכל מקום ואין מה לעשות.

Amazing18

New member
כמה בילבולי ביצים בהודעה אחת..

אולי אתם לא כאלה מוצלחים כמו שנראה לכם? את יודעת שמחקרים רבים קבעו שרוב האוכלוסיה היתה יכולה להוציא 700+ בפסיומטרי אם לא היתה הגבלה של זמן כזו לחוצה?! מה הבלבולי ביצים האלה על שהמבחנים המפגרים האלה בצו1 קובעים מה את שווה ומה הנתונים שלך יכולים להביא? יש אנשים כל כך חכמים שאחי 6 שעות בלשכ"ג פשוט נשברים ולא מצלחים לחשוב ובצדק. את המבחנים צריכים לעבור על הבוקר, אח"כ את כל הבולשיט. הבנות כועסות ובצדק, ויש להן את הזכות המלאה להביע את זה בפומבי ולעשות הכל כדי לשנות את ה"גורל" שלהן במסגרת הצבאית, ואם הן כל כך נחושות ומוכנות מי את שתעצרי בעדן? בהצלחה בנות, מכל הלב.

Forest Girl

New member
לא אמרתי שהמבחנים קובעים מה אתה

שווה. הם קובעים מה תעשה בצבא, מה היכולות שלך מבחינת הצבא. בלי קשר לחיים שבחוץ. יש שיגידו שזה לא משקף, וכלמיני כאלה. אבל זה כרגע מה שקובע, ואין מה לעשוץ. לכן לא יעזור "להלחם" ולבזבז אנרגיות על שטויות כאלה. זו גישה טיפשית ואפילו די מצחיקה. זה צבא, זו לא המורה נחמה שאם תביאו לה פתק מאמא תקבלו מה שאתם רוצים. ושטויות או לא שטויות, אני בינתיים זאת שקובעת את הקב"א של כולכם. (נשמע מתנשא, אבל זאת האמת :]).

Amazing18

New member
פשוט עדיף שתסתמי..

לא הייתי מתגאה בתפקיד שלך, ובטח שלא ביכולת שלך לדכא אנשים. אני יכולה לבוא בתלונות דומות אליך ולשאול אותך באיזה זכות בכלל, את , בגילי, יכולה לבוא ולקבוע לי מה האיכות שלי? מ10 דקות שיחה? מכמה מילים שאף פעם לא יצא לי לשמוע? זה פשוט אדיוטי מה שאת אומרת, והסגנון דיבור שלך עוד יותר מעצבן. ותתפלאי, הלחימה מאד עוזרת. מאד אפילו. אני מכירה כל כך הרבה אנשים שאחרי אינספור פקסים/ישיבה במעצר קיבלו בסוף את מה שהם קיבלו. ואם את חושבת שצריך ל"וותר" לצבא ולקבל בתום את מה שמציעים לך זה רק מעיד על האופי החלש שלך, שבחיים האמיתיים שלך לא תילחמי על מה שאת באמת רוצה, ושאת עצלנית מידי בשביל לקדם מטרות, וחבל. אולי מי שצריכה ללמוד פה זו את, מהבנות האלה שלא טעמו יום אחד מהצבא שלהם אבל כל כך בטוחות במטרות שלהם, ואת יודעת מה כל כך יפה פה? שהן צודקות, שהן אמיתיות. (נשמע דרמטי משו, אבל זאת האמת:])

Forest Girl

New member
טוב, לכאן אני לא אתדרדר :]

אני רק מקווה שתגיעו לצבא ותהיו פחות שוקיסטיות, זה הכל. אני לא אומרת את זה בסרקסטיות, אני פשוט מקווה בשבילכם. כרגע קשה לכם אולי להבין על מה אני מדברת, ויותר קל תהעצבן (משעשע לראות שהתעצבנת כל כך ממני, כשסה"כ אני מנסה לעזור לכם ולגרום לכם לצאת מהסרט
), אבל ברגע שתתגייסו תבינו שצבא זה לא בי"ס, ומאוד קשה להזיז דברים אם אין לכם סיבה מוצדקת, ולעיתים קרובות גם אם יש לכם כזאת. לא הצלחתם במבחנים? אולי קשה להבין את זה, אבל זאת בעיה שלכם, ואלה החיים, ואני אומר את זה שוב. אין פה מועדי ב'! זה לא בי"ס! ואם אתם לא רוצים להבין- תחיו באשליות. אני רק מקווה שהבועה לא תתנפץ לכם בפנים חזק מידי. וכן, אני מאוד מאוד מתגאה בתפקיד שלי. עברתי בשביל זה קורס של 4 חודשים, יש לי נתונים מאוד גבוהים (כן, נתונים שבנות כמוני קבעו לי), ואני חושבת שגם אני וגם כל המאבחנות הפסיכוטכניות האחרות יודעות את העבודה שלהן ועושות אותה בצורה מעולה ומדהימה, שאתם בכלל לא משערים. פה לגמרי הגזמת, ואני רק מאחלת לך שתגיעי לתפקיד ברמה כזאת. יום נעים.

Amazing18

New member
חבל..

שאת פשוט לא חושבת שעם הרבה כוח ונחישות אפשר להגיע למקומות שבפנים לא האמת שתצליחי להגיע. ואם טירונית הצליחה להעיף אל"מ ל6 שנות מאסר, אז תאמיני לי שכן הכל אפשרי בצבא. האמת היא שאני מאד מרוצה מהתפקיד שלי, מאד+ אפילו. והזעתי בשבילו אולי חצי שנה אם לא יותר, ובתור אחת שעברה קורס של 4 חודשים את באמת לא חושבת שבשביל מה שרוצים באמת להשיג צריך להתאמץ? את יודעת, עדיף לנסות ולקבל פצצה לפרצוף מאשר להתגייס, להיות משו שלא רצית בו מלכתחילה ולתהות במשך שירות שלם למה לא ניסית. נכון, אין ספק שצבא זה לא בי"ס ומכתב מההורים לא בדיוק יעזור, אבל אין דבר כזה אי אפשר, יש לא יכול. וכמה שהמערכת הזו פגומה ולקויה, אפשר להוציא ממנה כל כך הרבה. והן יצליחו.

Forest Girl

New member
הבנת הנקרא, בובה.

אין לי בעיה שתנסו להגיע להגיע לאן שאתם רוצים. אבל הגישה הזאת של "להלחם", "מגיע לי", זה פשוט מגוחך. ואמרתי שסביר להניח שלא יצא לכם מזה כלום, אז תנסו למצוא דרך חלופית מאשר לצאת נגד שיטת המיון הצהלית, כי אתם לא אלה שתשנו את זה. שאפתנות זה אחלה ויפה מאוד. אבל לכל דבר יש דרך, וחבל לבזבז זמן על דברים שלא יצא מהם כלום.

למעלה