יאללה כוסאמק הרוסים האלה השתלטו על בית"ר מה הביאו את השום ההומו הזה כושלאמא של גאיידמק
R ReiKo New member 31/5/07 #1 יאללה כוסאמק הרוסים האלה השתלטו על בית"ר מה הביאו את השום ההומו הזה כושלאמא של גאיידמק
R ReiKo New member 31/5/07 #2 יאללה כוסאמק2 שכחתי לקנות רסק עגבניות עכשיו אני לא יכול להכין שקשוקה!!!!
R ReiKo New member 31/5/07 #4 אם הייתי רוצה קציצות אז הייתי חושב על זה... בינתיים בא לי רק שקשוקה עם פיתה שאמא אפתה לי
מ מואיז התוכי הנשיאותי New member 31/5/07 #10 אז תיקח ביד אחת עגבניה ביד שניה ביצה תמעך ביחד ויש לך אכבר שקשוקה
R ReiKo New member 31/5/07 #11 אם היה לי עגבניה זה היה נחמד... פעם שעברה שכחתי איזה חודש את העגבניות שרי במקרר..... עשו לי אורגיה בתוך השקית, גועל נפש...
אם היה לי עגבניה זה היה נחמד... פעם שעברה שכחתי איזה חודש את העגבניות שרי במקרר..... עשו לי אורגיה בתוך השקית, גועל נפש...
R ReiKo New member 31/5/07 #12 יאללה כוסאמק3 שיחטפו את אייל פלד המזדיין הזה! איך הוא הגיע לג'אמייקה??? כל המדינה סובלת והבן זונה בג'אמייקה שותה אלכוהול באמצע ראפטינג....
יאללה כוסאמק3 שיחטפו את אייל פלד המזדיין הזה! איך הוא הגיע לג'אמייקה??? כל המדינה סובלת והבן זונה בג'אמייקה שותה אלכוהול באמצע ראפטינג....
R ReiKo New member 31/5/07 #14 לא מבין מה יש לראות את התוכניות של הבנשלזונה הזה.... "אם תגיעו לאיזור הזה...." מי יגיע ?????????????? מי????? יא בן זונה!!! רק מי שטחון כמוך אולי יגיע לאיזור המזורגג
לא מבין מה יש לראות את התוכניות של הבנשלזונה הזה.... "אם תגיעו לאיזור הזה...." מי יגיע ?????????????? מי????? יא בן זונה!!! רק מי שטחון כמוך אולי יגיע לאיזור המזורגג
J JamicaniT New member 31/5/07 #20 לא רציני .. ההוא שמדבר מוכר לי מאיזו הצגה שראיתי. בטח תוכנית טלויזיה חדשה ..