יאללה יאללה...

מוצארט

New member
יאללה יאללה...

שבוע טוב לכולם! שיהיה לנו רק טוב! ולא לשכוח, ר"ח מנחם-אב ביום רביעי.

SGVB

New member
|הדגש| שבוע טוב לעם ישראל../images/Emo104.gif

ושיחרור מהיר ליהונתן פולאד

אלעדית

New member
../images/Emo163.gifהיי!

אתה פועל למען יונתן פולארד או חלילה רק אומר סיסמאות?

SGVB

New member
דבר ראשון מנסה להחתים כמה שיותר

אנשים על העצומה לשיחרורו(גם אתם יכולים לחתום
כאן
) אני מתכנן לבוא להפגנה בז' באב(מידע
כאן2
) וכשיצאו החולצות והסיכות גם להזמין וחוץ מזה החתימה בפורומים היא נורא עוזרת לדעתי הרבה יותר מסטיקרים ועוד כל מיני דברים תסתכלי באתר אם את רוצה מידע נוסף על הפעילות למען שחרורו

שי שמתי לב שאתה אוהב את פולארד!!

אז תדע לך שאריק שרון עכשיו מדבר אם ג'ורג בוש ואומר לו שהוא חייב לשחרר את פולרד ואם לא אז הוא לא משחרר את הערבים... אז תיקח בחשבון שאולי אתה כבר לא תהיה צריך לפרסם את זה!

לוקח זמן אתה יודע...

אגב הוא לא טס רק בשביל להודיע לו... יש לו עוד כמה שוטיות לסדר... אתה יודע פשוט אם הוא ימצא זמן פנוי הוא יסנה לעלות את הנושא... אני מקווה שהוא יעלה בסוף וזה יגמר בטוב..

beckham17

New member
18 שנה זה "לוקח זמן"???

ושים לב שאתה רק מקווה... לקוות זה טוב, אבל משרון אין לי יותר מדי צפיות...

היי אני כתבי מקודם משהו...

למה זה עלה??? אופס אני לי כוח... יודע מה אריאל עכשיו עדיף יש שירשור מיוחד של עמיצורית שמה מחר מדבר על זה אוקי... עייף אני!!! ביי לילה טוב

SGVB

New member
לפי חלק מהדעות כל זה זה רק כדי

לכסות את שרון ויש שמדמים את זה ל: חברי הכנסת חתמו על נייר טואלט שרון מביא אותו לבוש ובוש מוריד את המים למרות שאני מעדיף כמובן שזה לא יהיה ככה

SGVB

New member
מבחינת החוק האמרקאי הוא לא חף מפשע

אבל בכל אופן העונש על העברה שלו הוא 2-4 שנים בכלא ויהונתן נבגד ע"י מדינת ישראל שהבריחה את המפעילים שלו ואותו אפילו לא השאירו בשגרירות אלא סילקו אותו משם לידי הFBI והאמריקאים עשו לו עסק מלוכלך שאמרו לו שהוא ישתחרר תוך שנתיים שלוש בלי משפט והוא הסכים ומאז הוא בכלא

שרוך

New member
הי שבוע טוב לכולם

בס"ד הי לכולם שבוע טוב מה איתכם? בוקר טוב ישראל אני ברוך ה' ( אני מקווה לכתוב עדכון ) שבוע טוב וחודש טוב ט' באב יצא ביום חמישי נכון? שמרו על קשר מתגעגע שרוך נ.ב אני עוד שבועים וחצי בארץ !!

למעלה