יאללה יאללה שאלה! לא קשור לבלוגים אם הייתם קופידון במי הייתם יורים?
ה הצילצולה New member 30/3/04 #3 ../images/Emo8.gifיא שובב.. אני הייתי יורה בי וב..... בוזגלו! בעצם יש פה הרבה שהייתי יורה בהם...
נ נרקיסטית New member 30/3/04 #11 ../images/Emo22.gif אוווו אני סקרנית... תראה לנו פעם תמונה שלה טוב?
ע ערפד המערות New member 30/3/04 #12 טוב זה היה בהומור.. אבל אני אעלה לפה כמה תמונות של בחורות שאני באמת אוהב.. (שחקניות קולנוע)
I iמישה New member 31/3/04 #17 חחח היית יורה בי../images/Emo12.gif../images/Emo24.gif../images/Emo41.gif
ע ערפד המערות New member 30/3/04 #5 טוב לפי דעתי אפשר לעבור לשאלה הבאה. אני אנסה להשתתף בכל השאלות שלך...
נ נרקיסטית New member 30/3/04 #9 יאללה עוד שאלה יפה! האם אתם מאמינים ב: 1. גורל? 2. אהבה ממבט ראשון? 3. נשמות תאומות? תענו אתם ואני יענה אחר כך....
יאללה עוד שאלה יפה! האם אתם מאמינים ב: 1. גורל? 2. אהבה ממבט ראשון? 3. נשמות תאומות? תענו אתם ואני יענה אחר כך....
ע ערפד המערות New member 30/3/04 #10 אוקיי.. 1. מאמין - הכל נקבע מראש, אבל יש גורל גמיש 2. לא מאמין - זה בד"כ מזוייף 3. מאמין - חייבת להיות היחידה בשבילי.. נפש תאומה.. בגלל זה אלוהים עשה אותנו שונים..
אוקיי.. 1. מאמין - הכל נקבע מראש, אבל יש גורל גמיש 2. לא מאמין - זה בד"כ מזוייף 3. מאמין - חייבת להיות היחידה בשבילי.. נפש תאומה.. בגלל זה אלוהים עשה אותנו שונים..
נ נרקיסטית New member 31/3/04 #14 טוב אני עונה... 1. גורל - לא אני מאמינה רק באלוקים 2. אהבה ממבט ראשון - יש דבר כזה כי לי היה 3. נשמות תאומות - יש ואני מחפשת אותו בטירוף
טוב אני עונה... 1. גורל - לא אני מאמינה רק באלוקים 2. אהבה ממבט ראשון - יש דבר כזה כי לי היה 3. נשמות תאומות - יש ואני מחפשת אותו בטירוף
א אני אפס אני כלומניק New member 31/3/04 #15 נרקיסטית-אני זקוק לעוד ייעוץ.... נרקיסטית, הייעוץ שלך טוב, ואני זקוק לעוד ייעוץ ממך בנושא ששאלתי. אם את יכולה להרחיב ולהיכנס לפרטים הקטנים. הייעוץ שלך עוזר, ואני זקוק לעוד ייעוץ ממך. בבקשה...נרקיסטית...... תודה, נרקיסטית אני אפס אני כלומניק
נרקיסטית-אני זקוק לעוד ייעוץ.... נרקיסטית, הייעוץ שלך טוב, ואני זקוק לעוד ייעוץ ממך בנושא ששאלתי. אם את יכולה להרחיב ולהיכנס לפרטים הקטנים. הייעוץ שלך עוזר, ואני זקוק לעוד ייעוץ ממך. בבקשה...נרקיסטית...... תודה, נרקיסטית אני אפס אני כלומניק
ח חתיך סמוי New member 1/4/04 #19 ייאלה ייאלה תשובה אני אישית הייתי יורה בך וואלה את הבן אדם הכי משעמם שנתקלתי בו בחיים! נ.ב. הייתי מוודא הריגה פחחחחחחחחחח
ייאלה ייאלה תשובה אני אישית הייתי יורה בך וואלה את הבן אדם הכי משעמם שנתקלתי בו בחיים! נ.ב. הייתי מוודא הריגה פחחחחחחחחחח