יאללה טראק חדש!

Misha345

New member
יאללה טראק חדש!

סיימתי בשעה טובה עוד טראק. השם שלו הוא Element118 העלתי כאן את מרבית הטראק אז אשמח לקבל כמה שיותר תגובות

y o b b o

New member
שמע...

אחלה קטע רק אין איזה מוטיב או משהו הכל סתם הרבה אפקטים... אהה וממש אהבתי את השם אומן שלך!!

Misha345

New member
תודה :)

איזה מוטיב חיכית שיהיה? גיטרות או שירה של בחורה או משו כזה? חסרות מלודיות וזה אני יודע אבל ככה רציתי את הקטע דווקא את השם אומן אהבת? אני חושב להחליף אותו רק שעדיין לא מצאתי שום דבר טוב תודה שוב!

y o b b o

New member
דווקא חיכיתי לאיזה מלודיה...

או איזה משחק כזה דומיננטי שיחרט בזיכרון... וכן אחלה שם אם אתה מחליף תודיע לי אולי אני אשתמש בו בעתיד...

Misha345

New member
שמע זה בעיה להחליף

הוא קיים איתי כבר איזה חמש שנים אז נקשרתי אליו וגם עדיין לא מצאתי שם מספיק טוב להשתמש בו כרגע הוא לא הולך להתחלף :)

mad midi man

New member
אחלה.. :)

נשמע טוב .. אבל עדיין חסר המון בשביל שירגישו בהרמוניה ובנפח בהצלחה..:)

TֱAֱMֱIֱR

New member
אחלה קטע...

קצת עומד. קצת ריק. אהבתי את השינוי של הבייס ליין בסוף [העלה לי חיוך] תן יותר דברים מעופפים ליינים הולכים ובאים וכ... בהצלחה!

Misha345

New member
מה

יענו להפוך את הקטע לפול און מצ'וקמק? אני יודע קצת חסרות מלודיות, זה עדיין בתהליכי טיפול ובעתיד יהיה טוב יותר :) זה טוב שהעלתי חיוך !

TֱAֱMֱIֱR

New member
חחחחחחח ת'מעושן?!

איפה שמעת או קיבלת רמז מימני לפון און?! קצת ליינים מרחפים [כמו בגואה] ט'אצ קטן יעשה רק טוב. קיצר ואם אתה באמת מעושן[ונישאר לך משהו] דבר איתי בפרטי

Misha345

New member
חחחחח איזה מעושן

ליינים מרחפים מגיעים מעישון ואכילה (לא אוכל חחח) הדבר היחידי שאני מעשן זה נרגילה :) איזה סגנון בכלל יצא לי בטראק הזה? כל טראק יוצא לי משהו אחר, אחד פול און, אחד פרוגרסיב אחד לא יודע מה

igor621

New member
תמיד אמרתי שאתה מעלה תקטעים...

ההכי יפים יותר יפים מכל מה ששמעתי פה. כל פעם כשאני שומע קטע שלך אני ניגנב תמשיך ככה. דרך אגב אתה עושה את זה באופן מיקצועי או שאתה עושה את זה סתם בשביל הכיף

למעלה