יאללה, חפירות.

יאללה, חפירות.../images/Emo18.gif

שאלון.
שם: כינוי אהוב: איזור מגורים: גיל: פריט הלבוש האהוב עליך? התקופה הכי אהובה עליך בחיים? לאן היית רוצה לחזור? כמה פעמים עברת דירה? אוהב את המקום שאתה גר בו? היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? מאוהב? היית מאוהב? חווית אהבה נכזבת? בתול? יש חבר/ה? זרקו אותך? אתה זרקת? אוהב את עצמך? מה היית משנה בך? מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? כמה מחשבים יש לך בבית? כמה טלוויזיות? דבר נחמד שהיה לך היום: דבר לא נחמד שקרה לך היום: מתי התעוררת היום? גובה: משקל: הפאדיחה הגדולה של החיים: מה תעשה מחר? להקה שאת/ה אוהב/ת: מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? הצבע השולט בארון שלך: ממה את/ה הכי מפחד/ת? האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? נישקת בחורה? נישקת בחור? אתה סטרייט/ית? חושב שעישון זה: איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: שם אהוב לבן: שם אהוב לבת: שם אהוב לכלב: מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? החבר האחרון שהיה לו יומולדת: מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? איזה עוגה הכי טעימה? האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עונה אהובה של השנה: ריח אהוב: היית עושה צניחה חופשית? אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? על מה היית רוצה לנגן? מה אתה אומר על הנוער של היום? איזה מגמה היית בביה"ס? קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? יש לך משקפי שמש? הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: קנית השנה יומן? אתה באמת כותב בו? היית השנה באילת? ובכנרת? ובחו"ל? התגעגעת לבית ספר? יש לך שיער ארוך? הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? אוהב לנסוע במוניות שירות? יש לך כלב? וחתול? ואפרוחים? אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מה צבע החולצה שלכם עכשיו? צבע עיניים: צבע שיער: צבע עור: דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. 2. 3. 4. 5. מה הדבר האחרון שקנית השבוע? החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: למצבך החברתי בשכבה: למידת התעניינותך בלימודים: למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: לחיים שלך: למראה החיצוני שלך: לחוכמה שלך: ליחסם של ההורים כלפיך: למידה בה אתה אוהב קולה: להישגיך בלימודים: לכתב שלך: מתי בפעם האחרונה... דיברתם בטלפון? קיבלת סמס? ממני? דיברת עם אמא? דיברת עם אבא? דיברת עם אח/אחות? התקלחת? אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? חשבת שאתה שמנים? חשבת שאתה רזים? רבת עם מישהו? ישנת עם מישהו? רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? חשבת שאתה נכשל במבחן? חשבת שאתם מצליח במבחן? ישנת מחוץ לבית? לא ישנת לילה שלם?

ממ.

שם: אנה. כינוי אהוב: BanAnna, אנני (רק אביגיל קוראת לי ככה). איזור מגורים: ירושלים. גיל: 16. פריט הלבוש האהוב עליך? המעיל החדש שלי!!! התקופה הכי אהובה עליך בחיים? בדיוק עכשיו. לאן היית רוצה לחזור? מקום? טל-שחר. כזה מקום מקסים. כמה פעמים עברת דירה? 1... אבל אני לא זוכרת את זה... אוהב את המקום שאתה גר בו? לא. אבל אני גם ככה בפנימיה רוב הזמן. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא. מאוהב? כן:] היית מאוהב? יאפ. חווית אהבה נכזבת? לא. בתול? לא. יש חבר/ה? חי, קיים ונושם. זרקו אותך? לא. אתה זרקת? הגדרה גרועה. אוהב את עצמך? אני בסדר... מה היית משנה בך? כלום. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? שילוב מטורף של השניים. כמה מחשבים יש לך בבית? 3. כמה טלוויזיות? 2. דבר נחמד שהיה לך היום: אמא אספה אותי מהפנימיה והלכנו לקניון. ועכשיו אני בבית. דבר לא נחמד שקרה לך היום: חירבנו לנו את לוח המבחנים!!! מתי התעוררת היום? 7... הייתי צריכה לסיים לארוז. גובה: 170 ומשהו. משקל:... הפאדיחה הגדולה של החיים: לא זכור לי משהו. מה תעשה מחר? טיפול פנים והמווווווון טלוויזיה.
להקה שאת/ה אוהב/ת: פורקיופיין טרי. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? לפני יותר מידי זמן. :| איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? הצבע השולט בארון שלך: אפורים ושחורים, האמת. אבל אני לא מתלבשת אפרורי. ממה את/ה הכי מפחד/ת? נטישה. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן. נישקת בחורה? כן. נישקת בחור? כן. אתה סטרייט/ית? יאפ. חושב שעישון זה: עישון כזה. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: זה בלתי אפשרי. מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? היום נזכרתי שמתישהו חזרתי מהבצפר ולא מצאתי את המפתח הביתה. חיכיתי מחוץ לבית כמה שעות עד שאמא שלי חזרה ואז היא מצאה את המפתח בתיק שלי! הוא היה שם כל הזמן!!! מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? זכרון יכול להיות גם דברים שקרו אתמול... אתמול היה מצחיק
יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לצערי לא. החבר האחרון שהיה לו יומולדת: מיכל. מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? גלידה... מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? לחם אפוי, סלט ותה. כ"כ. במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? סבתא... מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? חביתה, ביצת עין, מקושקשת... ממ, כל דבר שיתנו לי את המתכון שלו, אני מניחה. איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? וניל, אגוזים. איזה עוגה הכי טעימה? שוקולד! האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא. אבל אתמול כן. קרו המון דברים אתמול. :| מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי. עונה אהובה של השנה: חורף!
ריח אהוב: בשמים של גברים. ולחם טרי. היית עושה צניחה חופשית? אם היו לי ביצים... אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? תופים. על מה היית רוצה לנגן? בס ופסנתר. וקונטרבאס. מה אתה אומר על הנוער של היום? דפוק על כל השכל. לא הנוער של פעם... איזה מגמה היית בביה"ס? אמנות מגמה ראשית + מחשבת ישראל. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? ביולוגיה. ופיזיקה!!! (וואי, יצאתי חנונית.) יש לך משקפי שמש? כן. הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: קנית השנה יומן? אכן. אתה באמת כותב בו? המון! היית השנה באילת?לא ובכנרת?לא ובחו"ל?לא התגעגעת לבית ספר? כן. יש לך שיער ארוך? קיינד אוף. הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? רצפה? אוהב לנסוע במוניות שירות? זה בסדר. יש לך כלב? כן. וחתול? כן. ואפרוחים? אחותי! אתה גר במרכז בדרום או בצפון? ירושלים כזה. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? שחור עם אדום מתחת. צבע עיניים: כחול. צבע שיער: אדמדם. צבע עור: סיד. דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. מוקה-אוף-וואיט-ורוד-עתיק כזה. 2. סגול-אפרפר-כהה. 3. אליזרין קרימסון
4. כתום. (זה הצבע הכי נורמלי שתראו ברשימה הזאת...) 5. עבדתי עליכם. יש רק ארבעה צבעים. מה הדבר האחרון שקנית השבוע? מעיל!!! החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבולגן... -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 10
למצבך החברתי בשכבה: 8 וחצי. למידת התעניינותך בלימודים: 9... (
) למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: כבר התרגלתי אליו. החדר שלי בפנימיה מגניב (עד כמה שיכולנו להפוך אותו למגניב...). לחיים שלך: 8 וחצי - 9 אפילו. למראה החיצוני שלך: 7? לחוכמה שלך: 7 כזה. ליחסם של ההורים כלפיך: אמא -9. למידה בה אתה אוהב קולה: 20312#$!@(#!!!11 להישגיך בלימודים: ביחס לבצפר שלי, 7-8. בבגרויות דווקא ממש טוב עד עכשיו. לכתב שלך: 10
אני אוהבת אותו. מתי בפעם האחרונה... דיברתם בטלפון? בבוקר, עם אמא. קיבלת סמס? לפני פחות משעה. ממי? רוניפוני. דיברת עם אמא? היום. דיברת עם אבא? לפני חצי שנה? דיברת עם אח/אחות? היום. התקלחת? היום בבוקר. אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? אני פשוט לא נוגעת בדברים שלא נראים לי טעימים... חשבת שאתה שמנים? היום. חשבת שאתה רזים? ביום שלישי
רבת עם מישהו? בשבוע האחרון כזה... מקווה שזה בתהליכי הסתדרות. ישנת עם מישהו? יום שני נראה לי. אתמול תפסו אותי אז ישנתי בחדר שלי בסוף... רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? לא זוכרת... חשבת שאתה נכשל במבחן? ביום שלישי שעבר. קיבלתי 75 אחרי שהמורה ממש ממש ריחמה עלי. חשבת שאתם מצליח במבחן? במבחן במתמטיקה
100
ישנת מחוץ לבית? כל יום, בפנימיה... לא ישנת לילה שלם? לא זוכרת מתי פעם אחרונה. פיווו

../images/Emo163.gif

שם:מעיין כינוי אהוב:מעיינוס? חח איזור מגורים:מרכז גיל:18 פריט הלבוש האהוב עליך?קפוצ'ון גדול ומחמם התקופה הכי אהובה עליך בחיים?שנה אחרונה בתיכון לאן היית רוצה לחזור?לשנה האחרונה בתיכון כמה פעמים עברת דירה?סביבות ה9 פעמים אוהב את המקום שאתה גר בו?כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?לא מאוהב?לא היית מאוהב?לא חווית אהבה נכזבת?כן בתול?--- יש חבר/ה?לא זרקו אותך?לא בדיוק.. אתה זרקת? כן אוהב את עצמך?בגדול, כן מה היית משנה בך?אוף, אממ, להוסיף קצת טאקט מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חוכמה כמה מחשבים יש לך בבית?1 כמה טלוויזיות?2 דבר נחמד שהיה לך היום:יש עיתון סופשבוע! הוריי
דבר לא נחמד שקרה לך היום:קמתי לפני חצי שעה ופספסתי משהו בטלוויזיה שרציתי לראות מתי התעוררת היום?חח גובה:174 משקל:--- הפאדיחה הגדולה של החיים:יש כ"כ הרבה.. במה לבחור?
מה תעשה מחר?נעארף. אשן או אוכל או שניהם ביחד להקה שאת/ה אוהב/ת:נירוונה? לייק
סתם יש הרבה נו מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?שני שעבר איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?משחק כדורגל שאחי רואה בטלוויזיה הצבע השולט בארון שלך:ירוק ממה את/ה הכי מפחד/ת? מוות, לא להיות רצויה האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?אכן כן נישקת בחורה?כן נישקת בחור?כן אתה סטרייט/ית?כן חושב שעישון זה:ממכר מאוד ולא צריך להתחיל עם זה בכלל איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק? אין לי מושג: שם אהוב לבן:לירז, נתן שם אהוב לבת:נטלי שם אהוב לכלב:חומי? לא יודעת. הייתה לי כלבה פעם שקראו לה מונה מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?חרם ביסודי
מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?הילדות שלי ממש לא הייתה מצחיקה יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?לא החבר האחרון שהיה לו יומולדת:אממ, לי?
סתם. אחת מהחברות שלי מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר?פחמימות מה המאכל שהכי מתאים לבוקר?הכל במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים?אח שלי מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?חביתה. גם את זה אני שורפת איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?משהו חמוץ כמו תות או לימון איזה עוגה הכי טעימה? גבינה! האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא נראה לי.. אבל מוקדם עדיין לדעת מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?מיטה וחצי! עונה אהובה של השנה:סתיו ריח אהוב:וניל היית עושה צניחה חופשית?לא אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?גיטרה ומפוחית על מה היית רוצה לנגן?תופים! מה אתה אומר על הנוער של היום?חרא איזה מגמה היית בביה"ס?אומנות וביולוגיה- ממש שילוב שהולך ביחד. חח קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?קרימינולוגיה אולי. יש לך משקפי שמש?כן הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת:פיונה אפל קנית השנה יומן?קיבלתי יומן אתה באמת כותב בו?חח. לא היית השנה באילת?לא ובכנרת?לא ובחו"ל?כן התגעגעת לבית ספר?כןןן עעע יש לך שיער ארוך?כן הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?עיתון אוהב לנסוע במוניות שירות?זה לא האושר הכי גדול בחיי, אבל כן, זה בסדר. יש לך כלב?היה וחתול?הייתה ואפרוחים?היו!! אתה גר במרכז בדרום או בצפון?מרכז מה צבע החולצה שלכם עכשיו?כחול צבע עיניים:חוםכהה צבע שיער:חוםכהה צבע עור:לבןקיר דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.ירוק 2.כתום 3.אדום 4.כחול בהיר 5.אפור מה הדבר האחרון שקנית השבוע?פרוזן יוגרוט החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מאודמאוד -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:7 למצבך החברתי בשכבה:7 למידת התעניינותך בלימודים:5 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך:6 לחיים שלך:7 למראה החיצוני שלך:7 לחוכמה שלך:8 ליחסם של ההורים כלפיך:9 למידה בה אתה אוהב קולה:6 להישגיך בלימודים:8 לכתב שלך:3 מתי בפעם האחרונה... דיברתם בטלפון?אתמול בלילה קיבלת סמס?לפני חצי שעה ממני? לא, מידיד שלי דיברת עם אמא?אתמול דיברת עם אבא?אמממממ. שאלה טובה דיברת עם אח/אחות?עכשיו התקלחת?אתמול בלילה אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?יום שני, פרוזן! חשבת שאתה שמנים?כל זמן חשבת שאתה רזים?---- רבת עם מישהו?וואיי, אמ, לפני שבועיים ביום הולדת שלי ישנת עם מישהו?לפני חודש וחצי ככה רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?חח אני אף פעם לא נאבקת ברצון לישון..
חשבת שאתה נכשל במבחן?שנה שעברה חשבת שאתם מצליח במבחן?שנה שעברה ישנת מחוץ לבית?וואי. אממ לפני 3 שבועות בערך לא ישנת לילה שלם?נסו אתמול

pluplup

New member
יאי,בדיוק בזמן. אנה,תבורכי.

שם: דור. כינוי אהוב: דור? איזור מגורים: מרכז. גיל: 15 ומשו. פריט הלבוש האהוב עליך? לא יודע. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? אין לי שמץ של מושג. לאן היית רוצה לחזור? לשום מקום. כמה פעמים עברת דירה? משו כמו 6,נראה לי. אוהב את המקום שאתה גר בו? לא! >.< היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? הולי שיט,לא. מאוהב? נופ. היית מאוהב? משו כזה. חווית אהבה נכזבת? נופ. בתול? אהא. יש חבר/ה? נופ. זרקו אותך? נופ. אתה זרקת? נופ. אוהב את עצמך? אהא. מה היית משנה בך? האמת,לא יודע. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? חוכמה יש,יופי לא נחוץ כל עוד הוא ישנה לי תווים בגוף או משו כזה,אז רק להוריד ת'פצעי בגרות(>.<) ולהרזות קצת. כמה מחשבים יש לך בבית? נראה לי ש4. כמה טלוויזיות? 1. דבר נחמד שהיה לך היום: לא היה. דבר לא נחמד שקרה לך היום: הכל. מתי התעוררת היום? 6,לעזאזל. גובה: מטר שבעים ומשו. משקל: לא יודע. הפאדיחה הגדולה של החיים: מה תעשה מחר? אקווה ליום שקט,לשם שינוי. להקה שאת/ה אוהב/ת: Gojira
מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? בתאריך שבו הייתה ההופעה של אוורגריי,לא זוכר מתי זה היה. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? Gojira - Rise. הצבע השולט בארון שלך: שחור. ממה את/ה הכי מפחד/ת? לא אוהב לדבר על זה. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? לא ישנתי עם אדם מהמין השני. נישקת בחורה? נופ. נישקת בחור? נופ. אתה סטרייט/ית? I Guess (מקווה שכתבתי נכון). חושב שעישון זה: בלתי נחוץ. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: אין לי טיפת מושג כרגע. שם אהוב לבן: אין. שם אהוב לבת: כנ"ל. שם אהוב לכלב: כנ"ל. מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? לא יודע. מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? כנ"ל. יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? קצת. החבר האחרון שהיה לו יומולדת: מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? סושי,דה. מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? קורנפלקס טוב. במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? כל אחד מכין משו טעים אחר. מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? מלאווח,קורנפלקס. איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? שוקולד,דה. איזה עוגה הכי טעימה? כנ"ל. האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? נופ,יאי. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי זה סבבה. עונה אהובה של השנה: קיץ,דה. ריח אהוב: לא יודע,אולי דלק. היית עושה צניחה חופשית? יש מצב. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה. על מה היית רוצה לנגן? באס,כינור,חלילית(מהענקיות האלה),תופים,וכל שאר הכלים שקיימים(כמעט). מה אתה אומר על הנוער של היום? מעפן ברמות שלא יתוארו. איזה מגמה היית בביה"ס? הייתי? אני עדיין במגמה. קולנוע. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? יש מצב. יש לך משקפי שמש? נופ. הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: Dream Theater - Images And Words. קנית השנה יומן? נופ. אתה באמת כותב בו? היית השנה באילת? נופ. ובכנרת? כנ"ל. ובחו"ל? כנ"ל. התגעגעת לבית ספר? אהא(אבל זה עבר אחרי יום). יש לך שיער ארוך? אהא. הסתכל מתחתיך,מה הדבר הראשון שאתה רואה? רצפה? אוהב לנסוע במוניות שירות? ממש לא. יש לך כלב? אהא. וחתול? 4. ואפרוחים? הולי שיט,לא. אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז. מה צבע החולצה שלכם עכשיו? שחור. צבע עיניים: חום. צבע שיער: חום. צבע עור: בינוני כזה. דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. 2. 3. 4. 5. מה הדבר האחרון שקנית השבוע? מאיפה לי. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? משו באמצע. -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 10! למצבך החברתי בשכבה: לא באמת אכפת לי מדברים כאלה,ככה ש... למידת התעניינותך בלימודים: אין לי מושג. למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: המ,8. לחיים שלך: בלתי אפשרי. למראה החיצוני שלך: 2,משו כזה. לחוכמה שלך: אני מנחש ש9. ליחסם של ההורים כלפיך: 4. למידה בה אתה אוהב קולה: 9. להישגיך בלימודים: 7. לכתב שלך: 1. מתי בפעם האחרונה... דיברתם בטלפון? בטח מתישהו היום. קיבלת סמס? לא זוכר. ממני? לא שידוע לי על זה. דיברת עם אמא? היום. דיברת עם אבא? כנ"ל. דיברת עם אח/אחות? בטח אתמול או משו כזה. התקלחת? שלשום בערב. אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? לא זוכר. חשבת שאתה שמנים? היום. חשבת שאתה רזים? רבת עם מישהו? ישנת עם מישהו? רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? חשבת שאתה נכשל במבחן? לא יודע. חשבת שאתם מצליח במבחן? חמישי. ישנת מחוץ לבית? לא זוכר. לא ישנת לילה שלם? כנ"ל.

אני ../images/Emo13.gif

שאלון. שם:יערה כינוי אהוב: אממ.. אין ממש חח כולם קוראים לי איך שבא להם איזור מגורים: רמת השרון חח גיל:15 פריט הלבוש האהוב עליך? סווטשירט ירוק חחח התקופה הכי אהובה עליך בחיים? ילדות לאן היית רוצה לחזור? ילדות כמה פעמים עברת דירה? אף פעם אוהב את המקום שאתה גר בו? כן היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? אממ.. לא.. מאוהב? לא היית מאוהב? כן חווית אהבה נכזבת? אממ לא.. לא במיוחד בתול? כן יש חבר/ה? לא זרקו אותך? לא אתה זרקת? אפשר לומר שכן אוהב את עצמך? לא ממש מה היית משנה בך? די הרבה חח מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? יופי חח כמה מחשבים יש לך בבית? 1 כמה טלוויזיות?4 דבר נחמד שהיה לך היום: אממ.. כלום דבר לא נחמד שקרה לך היום: שיעור היסטוריה מתי התעוררת היום?8 וחצי (התחלנו ב10) גובה:1.62 משקל: עזבו חחח הפאדיחה הגדולה של החיים: חחחחחחחחח לא רוצה לדבר על זה מה תעשה מחר? לישווווווווווווון להקה שאת/ה אוהב/ת: נירוונה, רד הוט צ'ילי פפרז.. יש מלא מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? הרבה זמן איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? סמלס הצבע השולט בארון שלך: לבן ממה את/ה הכי מפחד/ת? אימא שלי חח האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן חחח נישקת בחורה? על הפה נישקת בחור? לא חחח אתה סטרייט/ית? כן חושב שעישון זה: חיה ותן לחיות איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא הייתי משכענת.. החיים שלהם, החוקים שלהם.. שם אהוב לבן: אממ.. רועי שם אהוב לבת: גאיה שם אהוב לכלב: ג'ורג' חחחח מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? לא זוכרת הרבה מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? אילת, גיל 4, התחפשתי לצבוע, עזבו, זה טראומתי מידי יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? אפשר לומר שכן החבר האחרון שהיה לו יומולדת: אמ נופר מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? קוסקוסססס מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? עוגה במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אבא חחחח מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? אני יודעת להכין הרבה דברים איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? שוקולד איזה עוגה הכי טעימה? עוגת תפוז האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא.. לא היה שומדבר מיוחד מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? מיטה וחצי עונה אהובה של השנה: חורף ריח אהוב: ממ הכל היית עושה צניחה חופשית? תלוי כמה משלמים לי אח"כ אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? אממ כן גיטרה באס.. על מה היית רוצה לנגן? לדעת לנגן טוב בגיטרה באס חחח מה אתה אומר על הנוער של היום? נוראי.. חח סתם, הוא בסדר איזה מגמה היית בביה"ס? הייתי? מחשבים ורפואה חחח קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא.. יש לך משקפי שמש? כן חח הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: נברמיינד של נירוונה קנית השנה יומן? לא חח קיבלנו מהבצפר אתה באמת כותב בו? כן חחח
היית השנה באילת? לא ובכנרת? לא חח ובחו"ל? לא התגעגעת לבית ספר? כןן הייתה שביתה.. אבל כיתה י' זה אחלה יש לך שיער ארוך? כן הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? רצפה אוהב לנסוע במוניות שירות? לא חח אף פעם לא נסעתי בזה יש לך כלב? כן וחתול? לא ואפרוחים? חחח לא אתה גר במרכז בדרום או בצפון? מרכז מה צבע החולצה שלכם עכשיו? סגול צבע עיניים:ירוק צבע שיער:חום צבע עור: בהיר דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.שחור 2.לבן 3.אפור 4.ירוק 5.תכלת מה הדבר האחרון שקנית השבוע? מסטיק החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מסודר -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 10 למצבך החברתי בשכבה:8
למידת התעניינותך בלימודים: 6 חחח למידה בה הבית שלך יפה לדעתך:10 לחיים שלך: 4 למראה החיצוני שלך: 5 לחוכמה שלך:4 חח ליחסם של ההורים כלפיך: 1 למידה בה אתה אוהב קולה: 1000000000 להישגיך בלימודים:7 לכתב שלך:1 מתי בפעם האחרונה... דיברתם בטלפון? היום קיבלת סמס?היום ממני? לא.. חחח דיברת עם אמא? לפני שעה דיברת עם אבא? היום דיברת עם אח/אחות? לפני שבוע חח התקלחת? היום אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? היוםםם עוגת שוקולד חשבת שאתה שמנים? חשבתי שאני שמנים? אממ לא מזמן חשבת שאתה רזים?שאני רזים? חחח לפני הרבה זמן רבת עם מישהו? אתמול ישנת עם מישהו? כבר הרבה זמן לא רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? חח אתמול חשבת שאתה נכשל במבחן? כל פעם שיש מבחן חחח חשבת שאתם מצליח במבחן? לא הרבה פעמים ישנת מחוץ לבית? ממזמןןןןןןן לא ישנת לילה שלם? בחופש הגדול

../images/Emo195.gif

שם: חגי כינוי אהוב: אין. איזור מגורים: אשדוד/ בסיס שיבטה. גיל: 18 וחצי פריט הלבוש האהוב עליך? ג'ינס! זה כל כך נחמד לשים ג'ינס אחרי כמעט שבועיים עם מדים. התקופה הכי אהובה עליך בחיים? יש לי עוד הרבה לחיות לפני שהיא תגיע... לאן היית רוצה לחזור? שום מקום, רק להתקדם הלאה. כמה פעמים עברת דירה? 3. אוהב את המקום שאתה גר בו? כ, הוא חביב... היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? לא. מאוהב? לא. היית מאוהב? כן. חווית אהבה נכזבת? לא. בתול? לא. יש חבר/ה? לא. זרקו אותך? לא. אתה זרקת? לא. אוהב את עצמך? למה לא? אני מושלם! מה היית משנה בך? כלום. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? שילוב של שניהם. כמה מחשבים יש לך בבית? 2 כמה טלוויזיות? 4. החלפנו אתמול אחת מהן בפלזמה 32 אינץ'!!! דבר נחמד שהיה לך היום: לראות את החברים אחרי כמה שבועות... דבר לא נחמד שקרה לך היום: כאבי גב. מתי התעוררת היום? סופית ברבע ל12. גובה: 181 משקל: בערך 68 הפאדיחה הגדולה של החיים: הומו ניסה להתחיל איתי ורצה למצוץ לי בזמן שחירבנתי בשירותים בתחנה מרכזית באר שבע. מה תעשה מחר? להקה שאת/ה אוהב/ת: מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? הצבע השולט בארון שלך: ממה את/ה הכי מפחד/ת? האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כן נישקת בחורה? כן נישקת בחור? כן אתה סטרייט/ית? יאפ חושב שעישון זה: מרגיע ואני צריך את זה עכשיו. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא הייתי. שם אהוב לבן: מאיפה לי... זאת שאלה לבנות... שם אהוב לבת: כנ"ל. שם אהוב לכלב: איגי. מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? יש הרבה... אממ... ששברתי את היד בכיתה ג' והייתי להשגחה 3 לילות בבית חולים קפלן אז כל לילה לקחתי כיסא גלגלים והסתובבתי בבית חולים כי לא הצלחתי להרדם. מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? לא יודע... יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? לא. החבר האחרון שהיה לו יומולדת: אתמול לידידה טובה והיום חוגגים
מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? הבראוניז שאמא של בר מכינה
מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? ביצה קשה, לחם, גבינה ועגבניות. זה מה שאני רגיל אליו. וכוס תה או קפה. במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אבא, אמא ודודה שלי מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?שום דבר מיוחד. איזה טעם לגלידה אתה מעדיף? מסטיק/ פיסטוק. איזה עוגה הכי טעימה? גבינה! האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? לא. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? וחצי. עונה אהובה של השנה: חורף. ריח אהוב: אין. היית עושה צניחה חופשית? אין מצב. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? וואנבי גיטריסט. על מה היית רוצה לנגן? גיטרה, פסנתר (אחרי הצבא בטוח) וזהו נראה לי, אולי קצת בס... מה אתה אומר על הנוער של היום? צריכים לעשן יותר חשיש. איזה מגמה היית בביה"ס? עיונית. הרחבתי ג"ג וסוציולוגיה- קרימינולוגיה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? יש מלא. יש לך משקפי שמש? יאפ הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: במערכת יש לי את הדיסק הראשון של בלאקפילד ודיסק הופעה של אליס אין צ'יינס. קנית השנה יומן? לא. אתה באמת כותב בו? - היית השנה באילת? לא. ובכנרת? שלשום הייתי כמה מטרים מקו החוף. ובחו"ל? אף פעם
התגעגעת לבית ספר? ממש לא. יש לך שיער ארוך? הלוואי
הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? את הרצפה אוהב לנסוע במוניות שירות? לא ממש... יש לך כלב? הלוואי. אני אלרגי. וחתול? כנ"ל. ואפרוחים? חחח לא. אבל ברגע שאני אלכס ושי נגור ביחד נקנה ברווז ואפרוח כמו צ'נדלר וג'ואי! אתה גר במרכז בדרום או בצפון? אשדוד אתם לא יודעים איפה זה? מה צבע החולצה שלכם עכשיו? כחול כהה. צבע עיניים: חום. צבע שיער: חום כהה. צבע עור: שחום. דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. כחול 2. ירוק 3. שחור 4. לבן 5. אדום נראה לי... מה הדבר האחרון שקנית השבוע? עם חנה, קנינו הרבה וודקה אקסלים ושטויות נלוות לחגוג היום את היומהולדת שלה. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? חצי חצי. -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 8 למצבך החברתי בשכבה: אפשר בבסיס? אם כן אז: 7 למידת התעניינותך בלימודים: 5 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: לא יודע... 6-7 לחיים שלך: 6 למראה החיצוני שלך: 7 לחוכמה שלך: 6 ליחסם של ההורים כלפיך: 6 למידה בה אתה אוהב קולה: 7 להישגיך בלימודים: 5 לכתב שלך: 7 מתי בפעם האחרונה... דיברתם בטלפון? לפני שעה בערך... קיבלת סמס? לפני שעתיים ככה... ממי? אורי דיברת עם אמא? לפני חצי שעה בערך... דיברת עם אבא? אתמול הייתי אצלו, שתינו בירה ודיברנו... דיברת עם אח/אחות? לפני כמה דקות... התקלחת? לפני שעה אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? השבוע את הבראוניז של אמא של בר
חשבת שאתה שמן? שבת שעברה חשבת שאתה רזה? אף פעם. רבת עם מישהו? שלשום נראה לי. ישנת עם מישהו? ליד שי אתמול בלילה. נרדמתי אצלו. זה היה תמים לחלוטין. רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? כל החודש האחרון. חשבת שאתה נכשל במבחן? רוב החיים. חשבת שאתם מצליח במבחן? פעם ב... ישנת מחוץ לבית? אתמול אצל שי. לא ישנת לילה שלם? לא זוכר, לפני איזה חודשיים + זהו?

פספסתי חלק. אני אענה נכון להיום:

מה תעשה מחר? אחזור לבסיס. להקה שאת/ה אוהב/ת: Biffy Clyro מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? בלאקפילד במעבדה. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? Biffy Clyro- The Go- Slow הצבע השולט בארון שלך: שחור. ממה את/ה הכי מפחד/ת? לא יודע...

או קייי :]

שם:שובל בנג'מין כינוי אהוב: שובי / בנג'מין איזור מגורים:דימונה :[ גיל:16 פריט הלבוש האהוב עליך?ג'קט חחחח XD התקופה הכי אהובה עליך בחיים?אמממ הימים בין ה20.2-5/4 לאן היית רוצה לחזור?להיות בת 12 =(((( (המבין יבין) כמה פעמים עברת דירה?5 אוהב את המקום שאתה גר בו?לא!!! היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? עם ריי :] מאוהב?כן :]] היית מאוהב?עדייןן חווית אהבה נכזבת?כן חח בתול?כן יש חבר/ה?כן זרקו אותך?כן אתה זרקת?כן אוהב את עצמך?לא מה היית משנה בך?תפיסת העולם שלי מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?חוכמה ... כמה מחשבים יש לך בבית?3 כמה טלוויזיות?5 דבר נחמד שהיה לך היום:קיבלתי אס אמ אס אוהב מריי בבוקר :] דבר לא נחמד שקרה לך היום:כאבה לי הבטן מתי התעוררת היום?9.05 גובה:1.65 משקל:45 הפאדיחה הגדולה של החיים: לא היתה כזאת ולא תהיה כי אני לא שמה על אף אחד מה תעשה מחר?יישן להקה שאת/ה אוהב/ת:חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח נו באמת ברור שנירוונה אובססיה !!! מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?מזמן איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?Inbloom -nirvana הצבע השולט בארון שלך: שחור ממה את/ה הכי מפחד/ת?לאבד את ריי האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?כן! נישקת בחורה?כן :] סקסי בחורות מנשקות יותר טוב מבחורים ;] נישקת בחור?ככןןןן חחח אתה סטרייט/ית?כן חושב שעישון זה:נחוץ לחיים איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:לא הייתי שם אהוב לבן:אלירן/ריי שם אהוב לבת:שריי/שרית שם אהוב לכלב:פלוטו :]]] מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? מישהו שמאוד אהבתי מת בפיגוע ירי מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?מובילים!!!(סמינר הדרכה בנוער העובד והלומד) יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?כן החבר האחרון שהיה לו יומולדת:לירז מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר?אוכל הודי :] מה המאכל שהכי מתאים לבוקר?קורונפלקס במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים?אבא מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?אוכל קנוי (משהו של קנור חחח ) ופסטה איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?שוקו איזה עוגה הכי טעימה? שוקולד האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?לא מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?וחצי עונה אהובה של השנה:חורף
ריח אהוב:אפטר שייף של גברים (של ריי) היית עושה צניחה חופשית?לא אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?כן על בס על מה היית רוצה לנגן?פסנתר מה אתה אומר על הנוער של היום?כוסיות אחד אחד חחח איזה מגמה היית בביה"ס?עדיין בביולוגיה קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? גרמנית :] יש לך משקפי שמש?לא שברתי הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת:bleach קנית השנה יומן?לא אתה באמת כותב בו?לא קניתי אני אומרת לך היית השנה באילת?לא ובכנרת?לא ובחו"ל?לא התגעגעת לבית ספר?כן :] יש לך שיער ארוך?כן :] הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?רצפה?! אוהב לנסוע במוניות שירות?לא יש לך כלב?כן:] וחתול?לא ואפרוחים?היו אתה גר במרכז בדרום או בצפון? בדרום :[ מה צבע החולצה שלכם עכשיו?שחור צבע עיניים:חום קקי צבע שיער:שחור צבע עור:שחום דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: ולבן שחור 1. 2.אדום 3.כחול 4.סגול חזק 5. ולבן מה הדבר האחרון שקנית השבוע?לא זוכרת החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מבולגן חח -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:10 למצבך החברתי בשכבה:8 למידת התעניינותך בלימודים:9 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך:0 לחיים שלך:0 למראה החיצוני שלך:9 לחוכמה שלך:8 ליחסם של ההורים כלפיך:5 למידה בה אתה אוהב קולה:100 להישגיך בלימודים:8 לכתב שלך:9 מתי בפעם האחרונה... דיברתם בטלפון? לפני שלוש דקות קיבלת סמס?5 דקות ממני?מי אתה ? דיברת עם אמא? בבוקר דיברת עם אבא?אתמול בערב דיברת עם אח/אחות?לפני 3 דקות התקלחת?לפני חצי שעה אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?עכשיו חשבת שאתה שמנים?תמיד אבל אני לא ... = | חשבת שאתה רזים?לפעמים רבת עם מישהו?לפני כמה שעות ישנת עם מישהו?לפני כמה שעות רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?לא היה חשבת שאתה נכשל במבחן?היום חשבת שאתם מצליח במבחן?לא היה ישנת מחוץ לבית?אמממ טיול חנוכה לא ישנת לילה שלם?לפני הרבה זמן-מקפידה לשמור על סדר שעות שינה

zohar36

New member
משעמם לי :(

שם:זהר כינוי אהוב:זהר? איזור מגורים:מעלה אדומים גיל:תכף 16:] פריט הלבוש האהוב עליך?משתנה. התקופה הכי אהובה עליך בחיים?לא יודעת. לאן היית רוצה לחזור?לשום מקום. כמה פעמים עברת דירה?3. אוהב את המקום שאתה גר בו?שונאת. היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי?בד"כ. מאוהב?לא. היית מאוהב?נדמה לי. חווית אהבה נכזבת?בקטנה. בתול?עזבו. יש חבר/ה?לע זרקו אותך?בערך. אתה זרקת? כן. אוהב את עצמך?כרגע, לא. לפעמים כן. מה היית משנה בך?המווון. מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה?יותר חסר לי יופי מאשר החוכמה
כמה מחשבים יש לך בבית?2 כמה טלוויזיות?0 דבר נחמד שהיה לך היום:גלידת ריבת חלב:)! דבר לא נחמד שקרה לך היום:איבדתי ת'פלאפון. מתי התעוררת היום?1 בצהרים. גובה:מטר 68 משקל:51:| הפאדיחה הגדולה של החיים:יותר מדיי. מה תעשה מחר?דברים. להקה שאת/ה אוהב/ת:Led Zeppelin, Nirvana,Pink Floyd, Metalica,איפה הילד, הקספרים,משינה, היהודים.. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה?מזמן. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע?כלום. הצבע השולט בארון שלך:ג'ינס? ממה את/ה הכי מפחד/ת? .. האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל?לא בטוחהXD נישקת בחורה?כן נישקת בחור?כן אתה סטרייט/ית?כן חושב שעישון זה:רע. איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?:אין לי ממש זכות דיבור:X שם אהוב לבן:דילן,אדם שם אהוב לבת:שיא,תום, אנה שם אהוב לכלב:ברייאן מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות?בכל שנה באחד באוגוסט אני וחברה הינו משתינות באבטיח וזורקות אותו לואדי. מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם?מניחה שזה^ יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]?נדמה לי. החבר האחרון שהיה לו יומולדת:נועה
! מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר?סלט חלומי פטריות של קפה ג'ו
מה המאכל שהכי מתאים לבוקר?הכל טוב. במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים?אף אחד לא מנסה חוץ מאימאשלי. מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)?לחמם שניצל תירס במקרוגל:) איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?ריבת חלב. יאממ איזה עוגה הכי טעימה? ריבת חלב?שוקולד?גבינה? הכל טוב:][: האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה?ממש לא. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים?זוגית! עונה אהובה של השנה:סתיו ריח אהוב:אוכל?:) היית עושה צניחה חופשית?לא. אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה?לא. על מה היית רוצה לנגן?מפוחית. מה אתה אומר על הנוער של היום?יש ויש. איזה מגמה היית בביה"ס?אומנות וספורט. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת?לא.. יש לך משקפי שמש?לא. הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת:אין. קנית השנה יומן?כן. אתה באמת כותב בו?כן. היית השנה באילת?לא. ובכנרת?לא. ובחו"ל?לא. התגעגעת לבית ספר?לא. יש לך שיער ארוך?כן. הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה?ריצפה. אוהב לנסוע במוניות שירות?פסדר. יש לך כלב?לא. וחתול?לא. ואפרוחים?לא. אתה גר במרכז בדרום או בצפון?לא יודעתXD מה צבע החולצה שלכם עכשיו?אפור כהה. צבע עיניים:כחול צבע שיער:בלונדיני צבע עור:לבןןן דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1.אפור 2.בורדו 3.שחור 4.כחול אפור כזה 5.סגול ממש מסוים מה הדבר האחרון שקנית השבוע?סווטשרט. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע?מבולגן. -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה:10! למצבך החברתי בשכבה:9? למידת התעניינותך בלימודים:9. למידה בה הבית שלך יפה לדעתך:1. לחיים שלך:5. למראה החיצוני שלך:2. לחוכמה שלך:9. ליחסם של ההורים כלפיך: למידה בה אתה אוהב קולה:9. להישגיך בלימודים:9. לכתב שלך:8. מתי בפעם האחרונה... דיברתם בטלפון? 2 דק' קיבלת סמס?5 דק'.. ממני? לא דיברת עם אמא?הבוקר. דיברת עם אבא?כשהייתי בת 4 ככה? דיברת עם אח/אחות?שעה בערך. התקלחת?בבוקר. אכלת משהו ממש אבל ממש טעים?שבת. חשבת שאתה שמנים?עכשיו. חשבת שאתה רזים?מעולם לא. רבת עם מישהו?כמעט חודש. ישנת עם מישהו?בחמישי. רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך?היום. חשבת שאתה נכשל במבחן?שבועיים..? חשבת שאתם מצליח במבחן?3 שבועות? ישנת מחוץ לבית?חמישי. לא ישנת לילה שלם?אתמול.

PsycHo GirL oO

New member
4 שנים לא הייתי פה ><

שם: ליה כינוי אהוב: ליקה איזור מגורים: ב"ש גיל: ב3.2 ---> 16! פריט הלבוש האהוב עליך? חגורות!$#@! התקופה הכי אהובה עליך בחיים? הממ ... אין תקופה אחת.. החיים אחלה :) לאן היית רוצה לחזור? ל2006 :) כמה פעמים עברת דירה? 4 אוהב את המקום שאתה גר בו? חור.. מדבר... אבל מסתדרים! היית רוצה להיות מישהו אחר? אם כן, מי? נוופ.. מאוהב? לא .. היית מאוהב? אם כל הXים.. לא הייתה אהבה.. חווית אהבה נכזבת? לא.. בתול? עזבובאמאשכם.. יש חבר/ה? לא .. זרקו אותך? לא :) אתה זרקת? כע חח אוהב את עצמך? מתחילה לחבב חח מה היית משנה בך? פיי.. המוןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן... מה היית מעדיף בעצמך, יופי או חוכמה? איזה שאלות נרקסיסטיות! כמה מחשבים יש לך בבית? 1 כמה טלוויזיות? 2 דבר נחמד שהיה לך היום: הרווחתי 200 שח'.. דבר לא נחמד שקרה לך היום: ישנתי שעתיים וחצי.. מתי התעוררת היום? 7 ): גובה: 164 [גמדה>:] משקל: 42.. הפאדיחה הגדולה של החיים: הופעה אחת מצחיקה שהגיטריסט קיבל בה בלאקאוט.. מה תעשה מחר? אנתח לב!!!1 של חזיר חחחחחחח להקה שאת/ה אוהב/ת: Pink Floyd, LEDZEP, Pantera. מתי בפעם האחרונה היית בהופעת מוזיקה? לפני שבועיים + - בהופעה של בצפר בב"ש! /m\ היה מטורף! איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? Apocalyptica - farewell הצבע השולט בארון שלך: תכלת >< ממה את/ה הכי מפחד/ת? ג'וקים! ופרפרים! האם אי פעם ישנת עם אדם מהמין השני ללא סקס? ובלי להתחרמן בכלל? כפיות :) נישקת בחורה? כע.. נישקת בחור? אהא .. אתה סטרייט/ית? בהחלט! חושב שעישון זה: פויה... אבל שיהיה לכולם בכעף חחח איך היית משכנע את האנשים שמעשנים להפסיק?: לא.. חיים שלהם לא? שם אהוב לבן: יוני, עוז
שם אהוב לבת: ליאל
שם אהוב לכלב: לא היו לי כלבים ): מה הזיכרון הכי חזק שלכם מהילדות? תאונת דרכים של ההורים.. עליה לארץ.. מה הזיכרון הכי מצחיק שלכם? פייי יש המוןןןןןןןןןןן... יש לכם זיכרון פנומלי [זיכרון צילומי]? ממשממשממשש לא XP החבר האחרון שהיה לו יומולדת: ידיד שלי אסי.. :) מה הוא המאכל האהוב עלייך ביותר? עוגיות אוריאו
מה המאכל שהכי מתאים לבוקר? נססססססססססססססססססססס במשפחתך- מה מכין את האוכל הכי טעים? אמא ואחותי חח מה אתה יודע להכין (אם אתה יודע)? חביתה :) אבל מזה טעימה! ופאי~ ! ופנקייק.! איזה טעם לגלידה אתה מעדיף?קוקוס! איזה עוגה הכי טעימה? פאי שוקולד-קוקוס שלי :) האם היום יהיה יום שאתה תזכור לעוד הרבה זמן? אם כן, למה? כנראה חחח יש הרבה .. מיטת יחיד, וחצי, זוגית או קומותיים? עזבו מיטות! אין על השטיחון הזה שליד הדלת D; עונה אהובה של השנה: אביב.. ריח אהוב: תירס :p והריח שאחרי הגשם...ושל טיפקס! היית עושה צניחה חופשית? בהחלט! אתה מנגן על משהו, אם כן אז מה? גיטרה והתחלתי קלידים. על מה היית רוצה לנגן. ? תופים, סקסופון... או בכלל על כל דבר אפשרי!! מה אתה אומר על הנוער של היום? " איי יאי יאי! " איזה מגמה היית בביה"ס? אין לנו חחחחחחחחחחחחחחחחח אבל אני בכיתה מדעית:X פיכס.. קיים מקצוע שאתה לא יודע, אבל ממש מעוניין לדעת? לא חח יש לך משקפי שמש?כע :) הדיסק שיש לך ברגע זה במערכת: יש 5 חחח 2 של החומה של פלויד.. מאסטר אוף פפטס של מטאליקה, בוב מארלי ודייר סטרייטס. קנית השנה יומן? כע אתה באמת כותב בו? + - היית השנה באילת? כע ובכנרת? לא ובחו"ל? כע התגעגעת לבית ספר? לאלאאאא יש לך שיער ארוך? כע.. הסתכל מתחתיך.מה הדבר הראשון שאתה רואה? נעל בית חחח אוהב לנסוע במוניות שירות? שונאאאאאאאאאאאאאאאאאתתת יש לך כלב? לא ): וחתול? לאא ד___ד ואפרוחים? כע.. 8! :p אתה גר במרכז בדרום או בצפון? דרום -.- מה צבע החולצה שלכם עכשיו? סגול.. צבע עיניים: כחולות.. צבע שיער: בלונד :X צבע עור: לבן -_- דרג את 5 הצבעים האהובים עלייך: 1. ירוק 2. שחור 3. תכלת 4. אדום 5. סגול מה הדבר האחרון שקנית השבוע? מגף.. החדר שלכן מבולגן או מסודר כרגע? מבלגןןן! אבל כ"כ! כאילו אחרי פיצוץ! -תן/י ציון מ 1 עד 10 לדברים הבאים: למידה שבה את/ה אוהב/ת פיצה: 7 למצבך החברתי בשכבה: 7 למידת התעניינותך בלימודים: 4 למידה בה הבית שלך יפה לדעתך: 7 לחיים שלך: 8 למראה החיצוני שלך: בחייאת חחח לחוכמה שלך: XD דיי$#@! ליחסם של ההורים כלפיך: 10 למידה בה אתה אוהב קולה: 10! אבל דיאט הכי שולט! להישגיך בלימודים: 6? לכתב שלך: -54 XD מתי בפעם האחרונה... דיברתם בטלפון? לפני 10 דקות? קיבלת סמס? הרגע XP ממני? ידיד .. דיברת עם אמא? לפני רבע שעה.. דיברת עם אבא? לפני שעה.. דיברת עם אח/אחות? בבוקר.. התקלחת? לפני שעתיים אכלת משהו ממש אבל ממש טעים? =\ חשבת שאתה שמנים? היום חח חשבת שאתה רזים? פיייייייייייייייייייי רבת עם מישהו? אתמול.. ישנת עם מישהו? לפני שבוע? + - רצית לישון,אבל נאבקת בעיניים הנעצמות שלך? היום בבוקר יחחחח חשבת שאתה נכשל במבחן? שלשום XP חשבת שאתם מצליח במבחן? עזבו חחח ישנת מחוץ לבית? ואי לפחות חודש... לא ישנת לילה שלם? בשישי האחרון חח
לא שמישהו יקרא:p האמת אנלא מצפה גםXD זה מייגע !
יומנעים

למעלה