יאללה חידון חח

Hieros Gamos

New member
יאללה חידון חח

*טוב אז משעמם לי ויש לי שיעור בלי מורה במחשבים
* 1. מה היה הcall sign של הארם כשהוא התרסק עם המטוס ב91? (הראמפ סטרייק שלו). 2. מי "גנב" להארם את הקורבט ב2001? 3. באיזה שנה המטוס של סבא של הארם הופל? 4. באיזה שנה HRS מת בסופו של דבר? 5. מה זה אומר על הגיל של סרגיי? 6. איפה הארמי נולד? 7. איך קראו לאבא של מאק? 8. תן שלושה תפקידים שונים של איי ג'יי בנייבי. 9. שלושה פרקים שהיו בעקבות דברים שקרו במציאות או לזכר אנשים. 10. שמות של לפחות 3 פרקים שיש להם פרק I ופרק II. *אה- to russia with love ו-Gypsy eyes ודומיהם...למשל enemy below וcriticle condition לא נחשבים*. 11. מה ההפרש זמן בין הפרק שמאק מודה בו שהיא אוהבת את לבין הפרק שהוא מודה שהוא אוהב אותה? 12. שני אנשים שניסו להרוג את מאק. 13. מי אמר- see you Harm. Weeeeeeee ? (
) 14. 3 פרקים שראינו בהם את הארם מנגן על גיטרה. 15. מה שלמה אומר לעזאזל?!
אממ כן חח. 5 פרקים שראינו בהם את ווב (אם מישו אומר TILAM הוא לא מקבל כלום על התשובה! גם לא בHAF! אני מכחישה!!!). 16. שלושה פרקים שראינו את פארו. 17. מה הארם אמר לאיי ג'יי אחרי שהוא אמר לו שהוא יקבל פקודות מילדים חצי מהגיל שלו? 18. מה הארם אומר אחרי שאיי ג'יי אומר שגם איקארוס רצה לטוס? (אותו פרק) 19. מי ניצח את הג'אגאתון? 20. מה אומרים ישנה ארץ עושה בדיסק הזה?! אין לו דיסק משלו?!!? חח בואו נראה last question אמממממממממממממממממממ כמה פעמים ראינו את בוני בסידרה?!
**********תשובות לפרטי!!************

Dark Storm

New member
נצל"ש ../images/Emo58.gif 9x01

אוקי אז ככה: דוד פשוט אדיוט! כאילו מה היא אמורה לעשות להתפשט לגמרי ולהגיד לו "קח אותי עכשיו!" היא נתנה לו את כל ההזדמנויות שבעולם אבל לא, הוא צריך להיות אהבל ולסרב! היא למעשה אמרה לו "שכח מוואב, אני רוצה אותך!" והדביל לא עושה כלום?? אני יודע שהשמצתם את וואב אבל בפרקים האלה הוא פשוט תותח! עדיף כבר אותו על כמה שהארם דביל פה!

Hieros Gamos

New member
../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הוא לא אידיוט! הוא מאותגר רגשית!! יש הבדל...סתכל על עצמך ותשווה
אה וההשמצות האמיתיות שלי על ווב התחילו ב911 במשפט הבא- IHADWW!!! גרר חחח אחרי 824-901 שנאתי את מאק במשך זמן ממושך...חחח ממש שמחתי על מה שהיה איתה ב902 בסוף שלו חחחח

Hieros Gamos

New member
אה חח אני אבוא די מאוחר אני נוסעת

לבית גבריאל לראות סרט ב10 חח
אז נראה אתכם בסביבות 1 אם תהיו פה

בית גבריאל ../images/Emo99.gif

אני מת על המקום הזה
ראיתי שם ספיידרמן 2 כשהייתי שם בתחילת שנה.. ובכלל תמיד אהבתי אותו
המסעדה שם כזכור לי מכיתה ד' טובה... ואני פשוט מת על הדשא שלהם מקדימה
והקלונוע יחסית זול
.

אמיר72

New member
נמחקה עם חלק מהשרשור

בעת היועץ המשפטי של הפורום (לא, תרי, הכוונה עדיין אינה אליך ...)

Dark Storm

New member
תשובות שלי (לא אמיתיות) ../images/Emo3.gif

אין לי מושג ברוב השאלות אז אני אענה בתשובות ציניות כהרגלי: 1. מה היה הcall sign של הארם כשהוא התרסק עם המטוס ב91? (הראמפ סטרייק שלו). Sir crash alot 2. מי "גנב" להארם את הקורבט ב2001? מאק, היה לה משעמם באותו יום 3. באיזה שנה המטוס של סבא של הארם הופל? לא יודע אבל צפוי שבן משפחת ראב ירסק מטוס לא? 4. באיזה שנה HRS מת בסופו של דבר? ---- 5. מה זה אומר על הגיל של סרגיי? ---- 6. איפה הארמי נולד? בבי"ח, אני מקווה 7. איך קראו לאבא של מאק? היו לה הרבה שמות בשבילו, אף אחד מהם ניתן לרשום פה בלי לצנזר 8. תן שלושה תפקידים שונים של איי ג'יי בנייבי. עו"ד, לוחם SEALS ומיילד תינוקות 9. שלושה פרקים שהיו בעקבות דברים שקרו במציאות או לזכר אנשים. כל פרק עם עב"מים בו 10. שמות של לפחות 3 פרקים שיש להם פרק I ופרק II. *אה- to russia with love ו-Gypsy eyes ודומיהם...למשל enemy below וcriticle condition לא נחשבים*. -למי אכפת ?? 11. מה ההפרש זמן בין הפרק שמאק מודה בו שהיא אוהבת את לבין הפרק שהוא מודה שהוא אוהב אותה? מי זה לבין ולמה היא אוהבת אותו ?? 12. שני אנשים שניסו להרוג את מאק. רק שניים ?? 13. מי אמר- see you Harm. Weeeeeeee ? מישהו שבדיוק נפל מצוק 14. 3 פרקים שראינו בהם את הארם מנגן על גיטרה. לא זוכר ועדיף שלא ינגן בכלל 15. מה שלמה אומר לעזאזל?! אממ כן חח. 5 פרקים שראינו בהם את ווב (אם מישו אומר TILAM הוא לא מקבל כלום על התשובה! גם לא בHAF! אני מכחישה!!!). אני יכול לתת 3 פרקים בהם הוא חוטף מכות אם זה עוזר... 16. שלושה פרקים שראינו את פארו. מי? עד כמה שידוע לי אין פרקים בתקופה של מצריים העתיקה... 17. מה הארם אמר לאיי ג'יי אחרי שהוא אמר לו שהוא יקבל פקודות מילדים חצי מהגיל שלו? "אני מקווה שלפחות חלק מהם יהיו ילדות חצי מהגיל שלי... " 18. מה הארם אומר אחרי שאיי ג'יי אומר שגם איקארוס רצה לטוס? (אותו פרק) - "מזה איקרוס ? לא סוג של גבינה ?" 19. מי ניצח את הג'אגאתון? - אף אחד, כולם איבדו את ההכרה לפני הסיום 20. מה אומרים ישנה ארץ עושה בדיסק הזה?! אין לו דיסק משלו?!!? חח בואו נראה last question אמממממממממממממממממממ כמה פעמים ראינו את בוני בסידרה?! יותר מדי פעמים

Hieros Gamos

New member
התגובה היחידה שלי אליכם כרגע היא-

אתם צריכים עוד שירשור מפלצות?!?!?!

Dark Storm

New member
עשיתי עוד סרטון! ../images/Emo13.gif

זהירות, הסרט הבא מכיל ספויילרים מעונה 8... מומלץ לשמור את הסרט למחשב שלכם ואז לראות אותו במקום ללחוץ על הקישור ולראות את זה ישירות מהשרת. כדי לשמור את הסרט למחשב שלכם, תלחצו עם לחצן ימני של העכבר על הקישור ותבחרו מהתפריט: "שמור מטרה בשם" או "שמור יעד בשם" או "Save target as" תלוי איזה דפדפן יש לכם. אח"כ תבחרו איפה אתם רוצים לשמור את הקובץ (לא קריטי איפה) ותלחצו על "Save" או "שמור". בסוף ההורדה תראו את הסרט
http://buffy.mega.net.kg/JAG2.wmv מקווה שתהנו!

Dark Storm

New member
שימו לב, השרת הזה איטי מאוד...

אז מומלץ לכבות תוכנות שונות שלא מדברים אליהן פה שמאיטות את האינטרנט אצלכם

עדן 27

New member
שאלה קטנה....

מישהו פה איי פעם כתב לשחקנים של הסידרה ? כאילו יש להם כתובת דואר אלקטרוני שאפשר לכתוב אליהם, דרך חברת ההפקות.

למעלה