Hieros Gamos
New member
יאללה חידון חח
*טוב אז משעמם לי ויש לי שיעור בלי מורה במחשבים
* 1. מה היה הcall sign של הארם כשהוא התרסק עם המטוס ב91? (הראמפ סטרייק שלו). 2. מי "גנב" להארם את הקורבט ב2001? 3. באיזה שנה המטוס של סבא של הארם הופל? 4. באיזה שנה HRS מת בסופו של דבר? 5. מה זה אומר על הגיל של סרגיי? 6. איפה הארמי נולד? 7. איך קראו לאבא של מאק? 8. תן שלושה תפקידים שונים של איי ג'יי בנייבי. 9. שלושה פרקים שהיו בעקבות דברים שקרו במציאות או לזכר אנשים. 10. שמות של לפחות 3 פרקים שיש להם פרק I ופרק II. *אה- to russia with love ו-Gypsy eyes ודומיהם...למשל enemy below וcriticle condition לא נחשבים*. 11. מה ההפרש זמן בין הפרק שמאק מודה בו שהיא אוהבת את לבין הפרק שהוא מודה שהוא אוהב אותה? 12. שני אנשים שניסו להרוג את מאק. 13. מי אמר- see you Harm. Weeeeeeee ? (
) 14. 3 פרקים שראינו בהם את הארם מנגן על גיטרה. 15. מה שלמה אומר לעזאזל?!
אממ כן חח. 5 פרקים שראינו בהם את ווב (אם מישו אומר TILAM הוא לא מקבל כלום על התשובה! גם לא בHAF! אני מכחישה!!!). 16. שלושה פרקים שראינו את פארו. 17. מה הארם אמר לאיי ג'יי אחרי שהוא אמר לו שהוא יקבל פקודות מילדים חצי מהגיל שלו? 18. מה הארם אומר אחרי שאיי ג'יי אומר שגם איקארוס רצה לטוס? (אותו פרק) 19. מי ניצח את הג'אגאתון? 20. מה אומרים ישנה ארץ עושה בדיסק הזה?! אין לו דיסק משלו?!!? חח בואו נראה last question אמממממממממממממממממממ כמה פעמים ראינו את בוני בסידרה?!
**********תשובות לפרטי!!************
*טוב אז משעמם לי ויש לי שיעור בלי מורה במחשבים