יאללה חדש גם כן :) סדרה גאונית! אההה מזל טוב על הפורום :) אסף, 16, זכרון יעקב.
E Elpar New member 25/8/07 #1 יאללה חדש גם כן סדרה גאונית! אההה מזל טוב על הפורום אסף, 16, זכרון יעקב.
M mafakit New member 25/8/07 #3 ../images/Emo2.gif זכרון.. אתה קרוב!../images/Emo6.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif דרור.. 15 [#@%$#@% ] ברוך הבא!
../images/Emo2.gif זכרון.. אתה קרוב!../images/Emo6.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif דרור.. 15 [#@%$#@% ] ברוך הבא!
T tal iero New member 25/8/07 #5 יש ליד זכרון איזה קיבוץ שקוראים לו עין שמר? ידיד שלי גר שם... חח אין לי מושג מה הקשר!!
D Damn Regret New member 25/8/07 #9 אני לומד ליד עין שמר../images/Emo6.gif../images/Emo153.gif זאתאומרת באיזור שם [ממש קרוב]. ואני גר בחדרה זה גם דיי קרוב.
אני לומד ליד עין שמר../images/Emo6.gif../images/Emo153.gif זאתאומרת באיזור שם [ממש קרוב]. ואני גר בחדרה זה גם דיי קרוב.
M mordillogirl New member 25/8/07 #10 ../images/Emo71.gifלחברה שלי קוראים שמר!! כאילו, זה הכינוי שלה. XDDD איזה לא קשורה אני..
M mafakit New member 25/8/07 #15 חחחח..../images/Emo6.gif כמה שאת קשורה../images/Emo6.gif|אלפקה|../images/Emo218.gif
M mordillogirl New member 25/8/07 #7 ../images/Emo71.gifברוך הבא! ועכשיו אני גם אמצא קרבה לזכרון!! 1. סבא וסבתא שלי גרים בזכרון 2. גיא מקומונת הישרדות גר בזכרון השתלבות מהירה
../images/Emo71.gifברוך הבא! ועכשיו אני גם אמצא קרבה לזכרון!! 1. סבא וסבתא שלי גרים בזכרון 2. גיא מקומונת הישרדות גר בזכרון השתלבות מהירה
M mafakit New member 26/8/07 #22 ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif?!?!?גיא שור?!?!?!@#$%|אלפקה|../images/Emo218.gif אר יו שור?!?!? זה הוא?! זה לא הוא!!!! מה פתאום!! הוא מזכרון!?!?!? זה הוא!!!!!!!!!!!#@$%@%$# אבוי לי!!!!!!!
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif?!?!?גיא שור?!?!?!@#$%|אלפקה|../images/Emo218.gif אר יו שור?!?!? זה הוא?! זה לא הוא!!!! מה פתאום!! הוא מזכרון!?!?!? זה הוא!!!!!!!!!!!#@$%@%$# אבוי לי!!!!!!!