יאללה חבר'ה,

יאללה חבר'ה,

אחרי שנתיים שלי (וקצת) כאן בפורום, אני נאלץ לעזוב אותו. אני עובר לדרום ל-4 שנים לערך, לא יהיה לי מחשב בסביבה והימים שאני אהיה בבית יהיו מעטים (אני אשתדל להיכנס לפורום באותם ימים...). אז יאללה, תמשיכו להיות אחלה פורום וגיא ורנן - תמשיכו לעשות את העבודה שאתם עושים! יישר כח! נשתמע, מתן.

חצי.

אני נכנס לשל"ת ראשון (שנה קדם צבאית). אני בכל זאת אקבל את האיחול.

Cabaret

New member
לכל הנעלמים...

תודה רבה על תקופה מהנה בפורום... ועל החכמותבלתי נפסקות. המון הצלחה בדרך החדשה, ולא בא לי להשמיע קלישאתי אבל באמת זה משהו חדש והרבה יותר מבגר. בשבילי גם מהנה, מקווה שתהנו גם אתם. וחשוב מאוד-- חסר לכם שאתם לא מגיחים לפה. עד כה רנן

חברים../images/Emo24.gif

זאת הזדמנות בשבילי לומר לכם שנהנתי ממכם, ממה שהיה לכם לכתוב ומהאהבה שלכם לתאטרון. בין אם אתם מתכוונים להמשיך לעסוק בתאטרון בשנה/ שנים הקרובות ובין אם לא, אני מצע לכם להתמסר לתקופה הזו ולעשות אותה הכי חוויתית ומשמעותית בשבילכם. צבא, שנת שרות וכדומה זה קשה וכיף (והם קשורים זה בזה). אתם, אגב, מוזמנים לפנות אלי (גם באופן אישי) בכל התלבטות או התייעצות. אני תמיד כאן. וכמו שרנן כתב - אמתין להודעה ממכם בעוד כמה חודשים. בי ביי

צול1

New member
נפרד מכם גם כן לשלום:\

אני מחר על הבוקר נוסע עם כל הארגזים שלי לחיפה לשנתיים. אני מקווה שיהיה לי זמן לבוא הנה מדי פעם.. אז בהצלחה בהמשך, אוהב אתכם מאד:) אלעד

מרמרה

New member
גם אני עוזבת =\

יחד עם אלעד אנחנו נכנסים מחר לשנת שירות בחיפה.. זו קומונת תיאטרון יהודית ערבית וכמובן שכולכם מוזמנים להצגות שיעלו במסגרת =] אחלה פורום יש לכם פה.. חבל שלא עשינו מפגש בסוף

למעלה