יאללה חבר'ה!

יאללה חבר'ה! ../images/Emo109.gif

בואו נחייה קצת את הפורוםםם שאלון תפוז קצר: כמה זמן אתה בתפוז? האם היה לך עוד שם? באיזה פורומים אתה נמצא? באילו קומונות אתה נמצא? מה הפורום שאתה נמצא בו הכי הרבה? מהו הפורום שאתה הכי דומיננטי בו? מהי הקומונה שאתה נמצא בה הכי הרבה? מהי הקומנה שאתה הכי דומיננטי בה? האם יש לך מאמרים? האם יש לך טאגליינס? לסיכום, איזה פורום הכי שווה?

עונה ../images/Emo13.gif ../images/Emo60.gif

כמה זמן אתה בתפוז? הממ 3-4 שנים.. האם היה לך עוד שם? כן.. LillipooT
באיזה פורומים אתה נמצא? אני כותבת בעיקר בפורומים שאני מנהלת: הראל סקעת ודוסון קריק. אני קוראת גם בכוכב נולד, מגרש ביתי, בריטני וכאלה.. באילו קומונות אתה נמצא? אני לא.. מה הפורום שאתה נמצא בו הכי הרבה? סקעתון
מהו הפורום שאתה הכי דומיננטי בו? סקעתון
מהי הקומונה שאתה נמצא בה הכי הרבה? אני לא נמצאת בקומונות.. מהי הקומנה שאתה הכי דומיננטי בה? ראה סעיף קודם. האם יש לך מאמרים? כן.. כתבתי כאן את המדיך למשתמש, שנמצא בראש הפורום. האם יש לך טאגליינס? כמובן. לסיכום, איזה פורום הכי שווה? הראל סקעת ודוסון קריק!! שניי הבייביז שלי! אני לא מפלה אף אחד

עונה ../images/Emo171.gif

שאלון תפוז קצר: כמה זמן אתה בתפוז? יותר משנה האם היה לך עוד שם? היה מלאאאאאאאאאא באיזה פורומים אתה נמצא? הארי פוטר הספר, מחול, וכאן באילו קומונות אתה נמצא? קומונת הליצנים של פורום משוב מה הפורום שאתה נמצא בו הכי הרבה? הארי' ופה מהו הפורום שאתה הכי דומיננטי בו? פה מהי הקומונה שאתה נמצא בה הכי הרבה? יש רק אחת
מהי הקומנה שאתה הכי דומיננטי בה? כנ"ל האם יש לך מאמרים? אכן
האם יש לך טאגליינס? אכן
לסיכום, איזה פורום הכי שווה? האריפוטר הספר
סתם נו

../images/Emo41.gifעונה

כמה זמן אתה בתפוז? 10 חודשים האם היה לך עוד שם? כעע באיזה פורומים אתה נמצא? פה וב"אהבה מעבר לפינה" 819 באילו קומונות אתה נמצא? פוקה הראל רן בכור מורן גרוס אגם רודברג ועומרי רוטברד מה הפורום שאתה נמצא בו הכי הרבה? אהבה מעבר לפינה שולטט
מהו הפורום שאתה הכי דומיננטי בו? אהבה מעבר לפינה מהי הקומונה שאתה נמצא בה הכי הרבה? פוקה מהי הקומנה שאתה הכי דומיננטי בה? פוקה האם יש לך מאמרים? לא האם יש לך טאגליינס? כעע לסיכום, איזה פורום הכי שווה? אהבה מעבר לפינה

ני../images/Emo13.gif

שאלון תפוז קצר: כמה זמן אתה בתפוז? אממ קצת.. לוזוכרת כמה..
האם היה לך עוד שם? לא.. באיזה פורומים אתה נמצא? פוף.. כל מינייי באילו קומונות אתה נמצא? קמילה ובנחמין הכי שולטטט
מה הפורום שאתה נמצא בו הכי הרבה? אמממ... יש הרבה.. מהו הפורום שאתה הכי דומיננטי בו? דומיננטי? תזכירו לי מזה.. מהי הקומונה שאתה נמצא בה הכי הרבה? קמילה ובנחמיןןן מהי הקומנה שאתה הכי דומיננטי בה? אוףף שוב דומיננטי... האם יש לך מאמרים?לא שאני יודעת מהם.. האם יש לך טאגליינס? לא.. לסיכום, איזה פורום הכי שווה? זהההההה

i love skat

New member
אניי...../images/Emo13.gif

כמה זמן אתה בתפוז? בערך 10 חודשים..כמעט שנה.. האם היה לך עוד שם?לא באיזה פורומים אתה נמצא?הראל סקעת,ופעם הייתי ב
נולד ולפעמים בהשיר שלנו.. באילו קומונות אתה נמצא?לא נמצאת מה הפורום שאתה נמצא בו הכי הרבה?הראל סקעת מהו הפורום שאתה הכי דומיננטי בו? כאן..
מהי הקומונה שאתה נמצא בה הכי הרבה? לא נמצאת בקומונות.. מהי הקומנה שאתה הכי דומיננטי בה?--- האם יש לך מאמרים?לא האם יש לך טאגליינס?לא לסיכום, איזה פורום הכי שווה? בררור ש..הראל סקעת

עונההההה

כמה זמן אתה בתפוז? שנתיים שלוש ככה האם היה לך עוד שם? כן יש לי עוד 4 שמות באיזה פורומים אתה נמצא? בפורום של דיימונד'ז ובפורום הזה באילו קומונות אתה נמצא? אני כבר לא נמצאת בקומונות.... מה הפורום שאתה נמצא בו הכי הרבה? פורום דיימונד'ז מהו הפורום שאתה הכי דומיננטי בו? אין כזה מהי הקומונה שאתה נמצא בה הכי הרבה? אין כזו מהי הקומנה שאתה הכי דומיננטי בה? אין כזו האם יש לך מאמרים? לא יודעת האם יש לך טאגליינס? מה זה טאגלינס? לסיכום, איזה פורום הכי שווה? בלי להעליב, פורום דיימונד'ז...

purple rain2

New member
../images/Emo172.gifאניאניאניאניאניאניאניאני../images/Emo26.gif

כמה זמן אתה בתפוז?
אממ מספטמבר האחרון.. תעשו לבד את החשבון
האם היה לך עוד שם?
נופ. ה-2 המרגיז הזה מלווה אותי בכל צעד ושעל
באיזה פורומים אתה נמצא?
קצרה היריעה מלפרט
אבל כוכב נולד, שמיניסטים, מויאל, הטופ מודל הבאה, בנות גילמור, שאלה קטנה וכיוצ"ב באילו קומונות אתה נמצא?
לא פעילה בקומונות. אני הולכת על הדבר האמיתי
מה הפורום שאתה נמצא בו הכי הרבה?
כוכב נולד מהו הפורום שאתה הכי דומיננטי בו?
זה לא אותו דבר?
מהי הקומונה שאתה נמצא בה הכי הרבה?
ראה כמה תשובות למעלה מהי הקומנה שאתה הכי דומיננטי בה?
טוב את מתחילה לחזור על עצמך
האם יש לך מאמרים?
לא שידוע לי
האם יש לך טאגליינס?
אממ אני עשיתי טאגליינס, זה נחשב?
לסיכום, איזה פורום הכי שווה?
סורי אבל כ"נ
אחלה שאלון!!

purple rain2

New member
אהה בעצם כן יש לי טאגליינס../images/Emo12.gif

או שבעצם זה קישורים, לא יודעת
אבל אחד משניהם כוללים את שני הסיכומים השבועיים שלי (בינתיים
) בפורום שמיניסטים
והיד עוד נטויה

../images/Emo9.gif

כמה זמן אתה בתפוז?
מעל שנה
האם היה לך עוד שם?
הנמושית בתחילת ימי בתפוז, אבל לא להרבה זמן
ואח"כ נ ע מ ה 3 לתקופה די ארוכה ועכשיו את זה בערך חצי שנה
באיזה פורומים אתה נמצא?
כוכב נולד
, מיץ תפוזים, זיהוי שירים, הראל סקעת, הראל מויאל, השמנייה ויש עוד פורומים שאני רק מבקרת בהם... למשל שאלה קטנה, תפוז מחפשים בשבילך, בנות גילמור, אבריל לאבין ובטח יש עוד
באילו קומונות אתה נמצא?
קומונת הקרועות, קומונת שרוטות פרטית
(אבל בעבר הייתי בעוד המון
)
מה הפורום שאתה נמצא בו הכי הרבה?
כוכב נולד
מהו הפורום שאתה הכי דומיננטי בו?
כוכב נולד
מהי הקומונה שאתה נמצא בה הכי הרבה?
קומונות שרוטות פרטית
מהי הקומנה שאתה הכי דומיננטי בה?
קומונת שרוטות פרטית