יאללה חברה תתחילו לקחת אחריות על

אמרה

New member
יאללה חברה תתחילו לקחת אחריות על

החיים שלכם. אולי אנחנו קצת לא מרוצים או הרבה כואבים את הקשיים שלנו אולי היינו רוצים להיות יותר....וקצת פחות.....ולהצליח ב... ולשנות את... אז הנה האמת: זה מה יש ! ועם הזה מה יש של כל אחד אנחנו יכולים לעשות מה שאנחנו בוחרים לעשות. עד עכשו כאב לי ובכיתי והצטערתי ומרגע זה אני מתחילה לשנות את מה שאני יודעת שאני יכולה לשנות ולקבל את מה שאינני יכולה לשנות. קיטרתי די הרבה זמן והקיטורים שלי איפשרו לי לא לעשות שום דבר כי הרי אני לא אצליח בינכובכו! טוב, אז נמאס לי לקטר כי בסופו של דבר החיים שלי באחריותי והחלטתי לעשות מעשה. הכנתי לי רשימה של הדברים שאני יכולה לעשות מצוין וזה כבר נתן לי הרגשה טובה כי הרשימה די ארוכה. עכשו אני מתלבטת בין כמה דברים בכל מקרה אני עושה שינוי ומתחילה משהו חדש שבו אני טובה ולא צריכה כל הזמן להתנצל על הליקויים שלי. את התובנה החדשה שלי אני נותנת במתנה למי שמגיע לו לפתוח בחיים אמיתיים שלו ולא בחיים מזויפים של מישהו אחר.

שלום אמרה וברוכה הבאה! ../images/Emo39.gif

נחמד שהצטרפת, לא כתבת ממה את סובלת כדי שנדע עם מה את מתמודדת. אני רוצה להגיד לך כל הכבוד על הבחירה האמיצה, הרבה אנשים לא יודעים כיצד להתארגן ולעשות רשימה כמו שלך, או להשלים עם מה שאת משלימה ואני מעריכה את זה מאוד, כל הכבוד!! לגבי אחריות, אני חושבת שזו לא ממש המילה המתאימה פה, וכמו שאמרתי בהודעה ארת, כל אחד צריך להתמודד עם דברים שונים, אין אף בן אדם דומה, לכן יתכן שיש אנשים שמתמודדים עם כמה וכמה בעיות וקשה להם יותר... אני שמחה שאת תורמת מהתובנה הנהדרת שלך, תוכלי לספר לנו קצת על השלבים בדרך אל ההחלטה ומה את עושה בשביל ליישם? תודה ויופי שאת פה. אפרת

co2

New member
ח´ח אני איתך

אני מאמינה שכל מתחיל במחשבה אני הייתי ממליצה לכל מי שהיה רוצה לראות את האור בקצה המנהרה לעשות כמוך. חזקי ואימצי .

למעלה