יאללה חברה מי בא להתחרות ביוון ?? אפשר לארגן מירוץ סופרים,ביוון,במסגרת אליפות ישראל.נו מי בא??
ש שחרלרט New member 23/6/04 #1 יאללה חברה מי בא להתחרות ביוון ?? אפשר לארגן מירוץ סופרים,ביוון,במסגרת אליפות ישראל.נו מי בא??
4 45degrees New member 23/6/04 #7 נראה לי מצאה בית חם ../images/Emo9.gif אבל עוד כמה זמן - כשהבולם האחורי שלי יהיה סוף סוף מורכב, אוכל לבחון את המשאבה בקוטר 14. אני מקווה לתוצאה לא פחות ממעולה.
נראה לי מצאה בית חם ../images/Emo9.gif אבל עוד כמה זמן - כשהבולם האחורי שלי יהיה סוף סוף מורכב, אוכל לבחון את המשאבה בקוטר 14. אני מקווה לתוצאה לא פחות ממעולה.
ה הרושמת New member 23/6/04 #9 גם אניייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!! מקצה בנות!!!!!!!!!! נו נו נו מה לא?!
R r929 New member 23/6/04 #12 במרוץ האחרון שהשתתפתי היו לפחות 5 בנות וכל אחת מהן היתה בקטגוריה שלה היא שיכת (גודל האופנוע/ או מתחילים) איתי בקטגורית מתחילים היו 2, אחת בת 13-14 על KTM520 ואחת על אסקי מהירה, וללא פחד לחסום. בקיצור רציתן להיות שווה , אז .... קדימה
במרוץ האחרון שהשתתפתי היו לפחות 5 בנות וכל אחת מהן היתה בקטגוריה שלה היא שיכת (גודל האופנוע/ או מתחילים) איתי בקטגורית מתחילים היו 2, אחת בת 13-14 על KTM520 ואחת על אסקי מהירה, וללא פחד לחסום. בקיצור רציתן להיות שווה , אז .... קדימה
S sm animal New member 24/6/04 #14 קוטל החנונים אתה גאון! סוף סוף מישהו צועק שהמלך הוא עירום... ובשבילך 45 - סופרמוטו תרכב - תפסיק לזיין ת'סכל!
קוטל החנונים אתה גאון! סוף סוף מישהו צועק שהמלך הוא עירום... ובשבילך 45 - סופרמוטו תרכב - תפסיק לזיין ת'סכל!
4 45degrees New member 24/6/04 #18 הבולם מפורק ../images/Emo10.gif עד שאני לא בטוח שאני סוגר אותו בדיוק כמו שצריך - אני לא סוגר אותו בכלל. עד אז אני לא יכול לרכב לצערי
הבולם מפורק ../images/Emo10.gif עד שאני לא בטוח שאני סוגר אותו בדיוק כמו שצריך - אני לא סוגר אותו בכלל. עד אז אני לא יכול לרכב לצערי