יאללה חאלס..

שלקע

New member
יאללה חאלס..

נמאס לי. אני עוזבת בעצמי כבר. לא בגלל הריבים אלא בגלל ה"נו נמאס כבר מהריבים". הפורום הזה נדפק כמו לוידת מה ונמאס לי להיות פה.. אולי אני אכתוב מדיי פעם אבל עכשיו לא. "נו אל תקללו" "אל תריבו" "למה את מתנפלת" נמאס! זהו פאק יו אול(חוץ משירן יעל וחן)וצ'או.--אל תנסו לשכנע אותי לחזור--.

יבח

New member
צודקת...פשוט...

כל שירשור זה נווו די לריב נשקם תפורום.. תנו לפורום להשתקם לבד...עזבו אותו בשקט...

Stripperella

New member
דיי אל תעזבו../images/Emo7.gif

כבר נמאש לי לכתוב לא ארוך ושלא תעזבו! בבקשה אל תעזבו....!!!! זה לא יעזור לפורום את תלכו

Stripperella

New member
ייייייייייייייייייייישששששששששששששש

U
I

יבח

New member
אווי...נו שלקעעע

אפחד מהוותיקות לא נשאר טוב.. אני יודעת שזה מעצבן שאומרית תשארי תשארי... אז אני יניח לך בתקווה שתרגעי ותחזרי...

רותם271

New member
שלקעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אחותי מה המצב? בנות שלום לכולן!! אני אחת הוותיקות כאן!! שלקע בשום אופן את לא עוזבת לא ולא!! את היית כאן יותר מידי זמן כדי לעזוב מאמי חולה עלייך!! יאללה בנות להרים ת'מצב רוח!!

פיה 504

New member
אוף.......

לצערי את צודקת לא צריך לכתוב בוא נשקם את הפורום פשוט בואו נעשה משחקים ולא נגיב למי שאומר דברים רעים זה נורא שאת עוזבת אבל ביקשת שלא נשכנע אותך אז ביי שלקע נתגעגע!!!! ולמה לי פאק יו אול?!

לשלקע

אני ממש לא מבינה מה קורה, אני חדשה ואולי אני קצת נדחפת או משו אבל אני רק יודעת שהפורום הזה ממש כייף וחבל לעזוב.. ומה שעוד יותר מבאס זה שיתחילו לעזוב כאן אחר אחרי השני וזה ממש קקי .. (כן כן אמרתי קקי ולא חרא!!!) אז חבל וכל מי שתרצה לעזוב שתדע שכל אחד פחות זה פחות כיף
ממני שלי ..

למעלה