יאללה, זהו, בחרתי.

יאללה, זהו, בחרתי.

עוד חודש וחצי בערך מתקיימת בתיאטרון העירוני תחרות מונולוגים בה המנצח יזכה במילגה לשנת הלימודים החדשה בתיאטרון. כנראה שאני אלך על לנה מ"בעלת הארמון", ולא אכפת לי שזה חרוש, אני פשוט אוהבת אותה והגיע הזמן להרחיב את טווח הדמויות ששחקתי עד עכשיו. תמיד יצא לי לשחק תפקידים כוחניים, ולנה היא שינוי מרענן. חשבתי לפתוח את המונולוג בis there anybody out there של פינק פלויד. הוא יושב לי נורא נכון עם הטקסט ועם הבמה שתהיה מוצפת באור ירח כחלחל. מה דעתכם? אגב, תודה רבה עידו.

סחטיין

נשמע כאילו את סגורה על עצמך ועל הקטע. אם את צריכה משהו אל תהססי לבקש.

סבבה. תודה.

אתה מכיר את המחזה? מישהו פה בכלל מכיר את המחזה? אני זקוקה למעט עזרה בניתוח ובהבנה שלו.

normajean

New member
את לא מדברת איתי!!!!! אני כותבת לך

באוואי כל החיים ואת לא מתקשרת! אני זאת שאוהבת ואת זו ששונאת

mishmishonet

New member
אני מכירה..

באחד הימים (הרבים) בו רבצתי אצל חברה שלי שמכירה כל מחזה (כמעט) שקיים..ויש לה את כולם בבית..נתקלתי ב"בעלת הארמון" והתאהבתי..גם אני החלטתי לאודישן ממשמש ובא במונולוג הסיום של לנה..אז אם בא לך-בואי נדבר על זה..

Miss Tika

New member
בעלת הארמון?

איזה ז'אנר זה? ועל מדבר המחזה באופן כללי?

קשה לי לענות בקשר לז'אנר

גיא ענה לה. במלחמת העולם השניה נערה צעירה יהודיה ברחה מביתה שהושחת ע"י הנאצים, וכל בני משפחתה נרצחו. היא הגיעה לארמון שהיה גם למפקדה של נאצים, שם שומר הארמון המבוגר ממנה בכמה עשורים נכבדים החביא אותה וכך ניצלה מפני הנאצים. לאחר שהמלחמה נסתיימה שומר הארמון לא סיפר לנערה שהיא כבר חופשיה, שהיא יכולה לצאת ולהתחיל בחייה החדשים, והמשיך "לכלוא" אותה. שנתיים וחצי, אם אני לא טועה. שנתיים וחצי. על קצה המזלג.

../images/Emo62.gif../images/Emo41.gif ראיתי את ההצגה בביצפר

ולמדנו את המחזה בכיתה ט'. הצגה נחמדה

nobayr

New member
מה זאת התחרות הזאת???

מי מה מו??? ו.. נשמע ממש אחלה :) לכי על זה

למעלה