יאללה, התפקדות

GypsyGirl

New member
יאללה, התפקדות

כי הגיע הזמן שנדע כמה אנשים באמת נכנסים לפורום הזה. סמויים, זה הזמן להחשף!
שם:
עונה 2: רואה בצורה עצמאית או מחכה שיס ישדרו?
יש משהו שהייתם רוצים לראות בפורום? (הצעות לשיפור/שינוי/פינות חדשות/דיונים וכו') ואם בא לכם להשקיע:
ציטוט מצחיק/רגע אהוב/וואטאבר:
האם אתה מכיר כפיל/ה של אחד מאנשי הקאסט?
כשאת/ה לא רואה סקינס, את/ה:
סתם משעמם לכם ואתם רוצים לחלוק, בלי קשר לנושא שלשמו התכנסנו: *מצטערת אם ההודעה נראית מטומטמת עד כאב, אבל זאת הפעם הראשונה שאני פותחת כזאת וגם קמתי ב6 בבוקר, so there

XsesA

New member
אני...

מה עם מין? :) שם: חיימי גיל: 17 מקום מגורים: חיפה עונה 2: רואה עצמאית. ציטוט מצחיק... חחחחחח פרק ראשון בעונה השנייה (לא תבינו מי שלא ראה, זה גם לא יהרוס לכם), כשאנואר שר ברחוב i wanna fuck you חחח וזהו אין לי כוח :) שבת שלום.

L D N

New member
../images/Emo215.gif I'm Free to be whatever I

שם: שני גיל: 15 מקום מגורים: רמה"ש עונה 2: רואה בצורה עצמאית או מחכה שיס ישדרו? אין לי יס, אני רואה בדרכים לא חוקיות XD יש משהו שהייתם רוצים לראות בפורום? דיון על כל פרק היה יכול להיות נחמד :) ואם בא לכם להשקיע: ציטוט מצחיק/רגע אהוב/וואטאבר:
כשההופעה לא התחילה אז כריס כזה מתחיל למחוא כפיים והוא עושה כזה "Works every time" כמה צחקתי מזה חחח
האם אתה מכיר כפיל/ה של אחד מאנשי הקאסט? לא כשאת/ה לא רואה סקינס, את/ה: בבצפר, כי אין לי חיים מחוץ לבצפר [סעמק איתם] אבל מעו שבועיים אני כנראה מתחילה ללמוד גיטרה ואולי גם צילום :) [תודה לאל נגמרה המחויבות האישית] סתם משעמם לכם ואתם רוצים לחלוק, בלי קשר לנושא שלשמו התכנסנו:אני מסיימת בימי שני ב4 וחצי במקום ב3. בגלל פעילות מפגרת שגם ככה עשיתי לפני שנה. ואני אוהבת את משה [האייפוד טאצ' שלי
]

XsesA

New member
מי שבא לו שירשום גם מסן :)

[email protected] משעמם. מה אני עושה בבית יום שישי בשעה כזאת? גם אני לא יודע.

purple floyd

New member
הנני.

שם: סתיו. גיל: 15. [אבל יש לי ת"ז
] מקום מגורים: ערד עונה 2: רואה בצורה עצמאית או מחכה שיס ישדרו? עצמאית. יש משהו שהייתם רוצים לראות בפורום? (הצעות לשיפור/שינוי/פינות חדשות/דיונים וכו') שהוא יהיה חי? אה כן, ושישתפו פעילות עם הפינה שלי!
ואם בא לכם להשקיע: ציטוט מצחיק/רגע אהוב/וואטאבר: כל מה שקשור למקסי Oם" -סטוקרית- האם אתה מכיר כפיל/ה של אחד מאנשי הקאסט? כן! אני מכירה מישהו בול כריס! כשאת/ה לא רואה סקינס, את/ה: חותכת ווורידים. סתם משעמם לכם ואתם רוצים לחלוק, בלי קשר לנושא שלשמו התכנסנו: טיולים שנתיים זה מזה אחלה.

webrain

New member
../images/Emo26.gif

שם: ירון גיל: מבוגר מידי לפה חחחח מקום מגורים: חולון ציטוט מצחיק/רגע אהוב/וואטאבר: לא חסר סצינות, ספציפית ישר עלה לי בראש הסצינה שסיימה את הפרק האחרון שהיה (עונה שניה פרק 4) אני לא ארחיב תבינו לבד עונה 2: רואה בצורה עצמאית או מחכה שיס ישדרו? עצמאית (למעשה הסידרה היחידה העדכנית שאני צופה בא) יש משהו שהייתם רוצים לראות בפורום? יותר דיונים על הפרקים אני מרגיש שאחרי שאני רואה פרק חסר לי אנשים לדבר איתם עליו האם אתה מכיר כפיל/ה של אחד מאנשי הקאסט? חח אם מישהו מכיר שיכיר לי:) מסנג'ר למי שרוצה: [email protected] כשאת/ה לא רואה סקינס, את/ה: חחח זה קצת כל הזמן מעבר לשעה בשבוע בממוצע האם אתה מכיר כפיל/ה של אחד מאנשי הקאסט? חחח לצערי לא

sweet shir

New member
מתחמקת מהתכוננות לביו'. ^^"

שם: שיר. גיל: 15. מקום מגורים: רעננה. עונה 2: רואה בצורה עצמאית או מחכה שיס ישדרו? עצמאית, אין לי יס. יש משהו שהייתם רוצים לראות בפורום? ממ, דיון על הפרקים יכול להיות נחמד. ואם בא לכם להשקיע: ציטוט מצחיק/רגע אהוב/וואטאבר: "וואו, איסט סו לאבלי. יור לאבלי. וואו." ו: "וואו מקסי, יו לוק הורני." "יו קאן טל?" האם אתה מכיר כפיל/ה של אחד מאנשי הקאסט? נופ. כשאת/ה לא רואה סקינס, את/ה: חיה? חחח אני רואה סקינס פעם בשבוע וגם לזה לפעמים אין לי זמן XDD אני עדיין צריכה לראות את 204~~ סתם משעמם לכם ואתם רוצים לחלוק, בלי קשר לנושא שלשמו התכנסנו: אני לא מוצאת את הדפים שאיתם אני אמורה להתכונן למבחן בביולוגיה שמחר Oם

purple floyd

New member
לא ראית עדיין את 204? ../images/Emo2.gif

את מזה לא בסדר! עכשיו אני יצטרך להיזהר איתך

Fairy of Rock

New member
../images/Emo28.gif'ני.

שם: חן
גיל: 16.5 מקום מגורים: אלפ"ש עונה 2: רואה בצורה עצמאית או מחכה שיס ישדרו? מחכה שישדרו ביס
יש משהו שהייתם רוצים לראות בפורום? (הצעות לשיפור/שינוי/פינות חדשות/דיונים וכו') ... ציטוט מצחיק/רגע אהוב/וואטאבר: כל הפרק על כריס
האם אתה מכיר כפיל/ה של אחד מאנשי הקאסט? לא;; כשאת/ה לא רואה סקינס, את/ה: ישנה
סתם משעמם לכם ואתם רוצים לחלוק, בלי קשר לנושא שלשמו התכנסנו: האאאאאאא...

GypsyGirl

New member
*עונה*

שם: יעל גיל: 16 מקום מגורים: כפ"ס עונה 2: רואה בצורה עצמאית או מחכה שיס ישדרו? בעצמי :) יש משהו שהייתם רוצים לראות בפורום? (הצעות לשיפור/שינוי/פינות חדשות/דיונים וכו') בעיקר הייתי רוצה שיהיו פה דיונים על הפרקים. אני מאוד רוצה לדבר על זה עם מישהו ובעברית (הדיונים בימד"ב מעניינים אבל אם יש אופציה לעשות דברים כאלה בעברית אז למה לא) ואם בא לכם להשקיע: ציטוט מצחיק/רגע אהוב/וואטאבר: וואו, יש מלא. מהעונה הזאת הדבר שהכי הצחיק אותי (חוץ מהשורות של כריס) זה בעיקר החלק שמקסי התחפש לסופרמן. לא בגלל העובדה שהוא עשה את זה, זה פשוט שאני וחברה שלי כתבנו סיפור בהתחלת השנה על גיבור על שקוראים לו סופר גיי. זה היה מצחיק אז. שתקו האם אתה מכיר כפיל/ה של אחד מאנשי הקאסט? אהא. חברה שלי נראית בול כמו סיד ומתנהגת כמוהו כשאת/ה לא רואה סקינס, את/ה: סופרת את הדקות עד לפרק הבא (לא באמת, אל תסתכלו עליי ככה) סתם משעמם לכם ואתם רוצים לחלוק, בלי קשר לנושא שלשמו התכנסנו: הזיזו לי את המבחן בהיסטוריה לשישי! מה שאומר שיש לי עוד 3 ימים שלמים שאני רק אחרוש בהם. כיף כיף כיף אה, וראיתי את המספריים של אדוןארד בשיעור קולנוע היום. ג'וני דפ כל כך מושלם שם, אלוהים

למעלה