כוח המחץ על כוח ווידאו?! how dare you??
M Moonshadow New member 15/6/04 #11 וצבי הנינג'ה על החתולים הסמוראים... לא הרבה יותר טוב, לדעתי. (אבל אולי זאת רק אני...)
P painapple New member 15/6/04 #12 פה אני בהתלבטות קשה.. כמובן שאין על פוליאסטר (וזריזי, ואנשובי, וגבון.. שאמשיך?).. אבל מיכאלאנג'לו, מיכאלאנג'לו..
פה אני בהתלבטות קשה.. כמובן שאין על פוליאסטר (וזריזי, ואנשובי, וגבון.. שאמשיך?).. אבל מיכאלאנג'לו, מיכאלאנג'לו..
P painapple New member 16/6/04 #28 ../images/Emo12.gifאני לא יכולה לבחור .// שמישהו אחר יענה אל תציב אותי במצבים כאלה עידו!
T The Flash New member 17/6/04 #33 אמממ קשה ענבר קשה...טוב תמיד לא אהבתי בלונדיניות אז נלך על מרי ג'יין. ספיידרמן או וולברין?
N nנוש New member 17/6/04 #34 ספיידרמן רק בגלל שאני לא יודעת מי זה לעזאזל וולברין?! בנות בארתור: אחותו של ארתור או פרנסין? ושאלה- איך קוראים לסדרה ששודרה לא מזמן בערוץ הילדים שהילד היה מאוהב בצ'ן?
ספיידרמן רק בגלל שאני לא יודעת מי זה לעזאזל וולברין?! בנות בארתור: אחותו של ארתור או פרנסין? ושאלה- איך קוראים לסדרה ששודרה לא מזמן בערוץ הילדים שהילד היה מאוהב בצ'ן?
ש שסק לבן New member 17/6/04 #35 אחותו של ארתור (גילי) את לא יודעת מי זה וולברין?? מנהיגים בצבי הנינג'ה- ספלינטר או שרדר?
D DanaDuck New member 17/6/04 #38 בלבי על פני סאקורה?! אמנם אני משוחדת אבל.... בחייך! בכל אופן- סוניק. (גם כאן אני משוחדת,מה לעשות,למרות שאני לא מדובבת שם... שאמן קינג או דיג'ימון פרונטייר? (טיהי
בלבי על פני סאקורה?! אמנם אני משוחדת אבל.... בחייך! בכל אופן- סוניק. (גם כאן אני משוחדת,מה לעשות,למרות שאני לא מדובבת שם... שאמן קינג או דיג'ימון פרונטייר? (טיהי