יאללה דיון

יאללה דיון

גזענות- בעקבות שיחה שהייתה לי עם חבר כושי [אני מלכת חוסר הטאקט:p] מה אתם אומרים על גזענות? עם יד על הלב, הייתם רוצים/ מסכימים שמישהו קרוב אליכם [אפילו מורה] יהיה אתיופי או רוסי? מה אתם חושבים באופן כללי על KKK וחבריו? וטוב נו, א"א לסגור כזאת שיחה בלי להזכיר- מה את חשובים על תופעת ה"ניגר" בכל שיר שני?

חצילע

New member
כבר התכוונתי ללכת לישון.

אבל אני חייבת לענות על זה. אין לי שום בעיה, עם אתיופים, ערבים, או כל אדם בעל צבע עור שונה משלי, גזע, שפה, או דת. יש לי בעיה עם אנשים שיש להם בעיה עם אנשים ששונים מהם, מאוד. מחליא אותי שאנשים שונאים אנשים בגלל שהם שונים מהם, ולא הייתה לי שום בעיה אם היה מישהו שקרוב אליי בעל מראה אחר או לא יודעת מה. אני בעד לתת לכולם צ'אנס, ואני לא אוהבת לשפוט אנשים לפני שאני מכירה אותם.

NoFaRi1

New member
גזענות זה אחד הדברים שיותר מגעילים

אותי, באמת. פרחה אחת כמעט נתנה לי מכות פעם בגלל זה. חה המ ממש לא יהיה לי בעייה אם יהיה לי מורה מכל סוג כלשהו... ודווקא שחורים חביבים עליי במיוחד (אפלייה מתקנת? P:) הקטע של ה'ניגה' (וזה ניגה, הם לא אומרים ניגר על עצמם). וואלה, אם ככה נוח לכם לקרוא אחד לשני, לחיים. אני לא מתה על זה, בעיקר בגלל שעם לבן יגיד את זה כולם יעלו עליו, אבל זה שהם קוראים אחד לשני ככה- מותר. אבל זה כמו שליהודים מותר לצחוק על שואה וכאלה, אנערף.

טוב,

יש לי כ"כ הרבה להגיד על זה כשהייתי בישראל, פחות או יותר דחה אותי כל עניין האתיופים. אני לא חשובת שזאת הייתה גזענות או שנאה, פשוט הייתי כ"כ לא רגילה לראות אנשים שחורים ארה"ב נתנה לי דבר אחד טוב- אני בחיים לא אהיה גזענית יותר החברים הטובים שלי הם מוסלמים, כושים ורוסים זה דבר כ"כ רע להיות גזעני- כי אח"כ זה חוזר אליך בכזה בומרנג נוראי [מזכיר את הקטע ההוא על השואה- כשהם נטפלו ל- X לא הגנתי עליהם, כי לא הייתי X...... וכשהם נטפלו אליי כבר לא היה מי שייגן עליי.."] וזה דבר שאולי אנישם לא יסכמו איתי- אולי כן אפשר לשפוט ע"פ אחוזים וסטטיסטיקה, אבל זה בחיים לא יפריע לי הלתחבר למישהו ספסציפי. [נניח, אחוזי שחורים שרוצחים גבוה יותר מלבנים בשכונות מסויימות, לכן אני לא הייתי ממש שמחה להיתקל בחבורה כזאת באמצע הלילה, לא כי הם ירצחו אותי, אלא כי הסטטיסטיקה אומרת ככה. אבל מצד שני- בכלל בכלל לא מפריע לי להיות חברה של ווילי ודרייל וכל אלה, שהם הגנגסטרים המושלמים:p אני מודעת לזה שהמשפט הקודם היה קצת מבולבל...] דבר שממש מעצבן אותי זה שבשירים כל מילה שניה היא ניגה, אם רוצים להפסיק גזענות, צריך להפסיק אותה מהשורש.. יכולתי לחפור עוד שנייייייייםםם אבל אין לי כח...

MoonyAvFreak

New member
המממ

לי יש חברים מכל הדתות ומכל צבעי העור ואני אוהבת אותם בדיוק אותו הדבר
אין לי בעיה עם שומדבר שונה ואולי יוצא שאני אומרת כושי או ניגה ודברים כאלה אבל זה לא מהמובן הגזעני כי אני בחיים לא יעשה משהו כזה..כאילו..אחח לאדעת להסביר את עצמי.. קיצר. אני אוהבת את כולם
גם את הידיד המאוד טוב שלי אחמד וגם את הידיד המאוד טוב שלי ולד וזהו...באמת שכולם בעייניי שווים ולכולם אני בטוחה יש אישיות נהדרת וזה מה שמשנה.

adida12

New member
לדעתי...

לא תהיה לי שום בעיה שמורה יהיה כושי או רוסי או וואטאוור.. המורה שלי לטמטמתיקה היא רוסיה (כמו רוב המורים שהיו לי לטמטמתיקה)..ואין לי בעיה עם העובדה הזו...אבל אני שונאת אותה כי היא מגעילה ביותר.. לדעתי גזענות זו תופעה מגעילה!..בעיקר פה...אם אנחנו לא רוצים שהשואה תקרה שוב וזה...אנחנו לא ממש יכולים להיות גזענים...

Aline In Chains

New member
המ...

אין לי שום בעיה, עם אף אחד..כולם שווים באותה מידה לדעתי. אין לי בעייה לא עם ערבים,לא עם אתיופים, לא עם אף אחד אחר.. חוץ מיזה, אחת החברות הכי טובות שלי,היא אתיופית. והיא ילדה מדהימה באמת. אבל אי אפשר לשנות את זה, זה תמיד יהיה קיים.. יש לי רק בעיה עם אנשים שהם גזענים, הערכה שלי כלפיהם יורדת בשנייה.

../images/Emo12.gif ../images/Emo163.gif

למרות שאני שונאת את רוב האתיופים מהשכבה שלי רק כי הם מפגרים לאללה, אין לי בעיה עם כמה מהם, אלה שמוכיחים שהם נחמדים. אנלא חושבת שהקטע שלי זה 'לשפוט לפי מראה'. ואין לי בעיה עם רוסים, יש לי חבריפ רוסים. 'עם יד על הלב, הייתם רוצים/ מסכימים שמישהו קרוב אליכם [אפילו מורה] יהיה אתיופי או רוסי?' זה היה פשוט משפט גזעני ועשיר בבורות. לדעתי, לפחות.

למעלה