יאללה דיון!!כנסו..

יאללה דיון!!כנסו..

תל חי! בנוגע לכל הנושאים הממש חשובים שמדברים עליהם בפורום בזמן האחרון!! האם אידיאולוגיית כך דומה לאידיאולגית בית"ר? האם אנחנו בעד שי דרומי? האם אנחנו נגד מרץ? האם אנחנו מתאימים בדיוק ללח"י? או האם בדיוק לאצ"ל? חברה זה חשוב... נכון... אבל לא ברמת בחשיבות שאתם מספקים לזה!!! אנחנו יכולים לשבת שעות ימים ואולי שנים כדי לבדוק מהי האידיאולוגיה המדויקת של בית"ר בימים אלו אנחנו יכולים... אבל מה באמת חשוב??? מה באמת יתרום לעם ישראל? מה באמת יקרב את עם ישראל? מה באמת יציג את האמת הבית"רית לעם ישראל????! אלו שאלות שאנחנו לא שואלים!!! וזה עצוב!! אני יודע שעכשיו כולם יגידו(סליחה על המילה) איזה פלצן מה הוא מדבר באוויר.... ואתם צודקקים אני קצת מדבר באויר.. אבל קדימה תתעוררו!! לפני שיהיה מאוחר ונאבד את עם ישראל!!! תתעוררו ותציעו רעיונות במקום כל היום לשלול אותם!!! תתעוררו ותתחילו לחשוב אם כל הכבוד לפינות החמודות לא איך להתחיל עם בית"רים ובית"ריות אלא איך להתחיל עם עם ישראל!!!אשמח לתגובות והצעות[email protected]

MS6

New member
וואו...

יש אולי עשרה נושאים שונים לדיון שהעלת... הנה נושא נוסף: חד נס. תתמקד במשהו אחד ואז זה יהיה הרבה יותר קל

ניר ידידי....

אבא שלך ארכיאולוג ? אז למה יצא לו בן כזה חופר.....סתם אחי, אתה צודק לגמרי, אבל אני רואה דברים קצת אחרת. הדיונים בפורום אכן לא משרתים שום רעיון אקטיביסיטי, אבל הם במה לבירור ערכי לגבי תנועתנו. הפורום נועד להחליף דעות, מחשבות,רעיונות בין חברי התנועה. בהיעדר חברי פורום שמעלים את הדיונים האלה, אני ומשה כמנהלי פורום מעלים מפעם לפעם עניינים. בפורום הזה הוקם מטה שה"ר שכולנו מקווים שיזכו לימים רבים באקטיביזם, ואשמח מאוד אם תצטרף למטה הזה ותיתן את הכוח האקטיביסטי שלך לתוך העניין. גם אבישג העלתה את זה לא פעם שמי שקורא בפורום חושב שאנחנו תנועה שנשארה תקועה בימי האצ"ל והלחי ולא עושים שום דברים פרקטיים, אז קודם כל: *ניר, יש לך במה חופשית להעלות כל רעיון אקטביסטי שאתה יכול בפורום או במסר אישי אליי ואני מבטיח לקדם אותו (את הרעיון של "לב אחד" של אבישג התחלתי לעבוד איתה עליו - אבישג, שקט...) *הפורום מורכב ברובו מאנשים שעושים אקטיביזם בבית"ר בהקמת מעוזי"ם , בהדרכה, התנדבות וכד' ומגיעים לפורום רק כדי להנות. אשמח תמיד לדברים חיובים, אחי, ואשמח גם להכיר אותך...

בישי89

New member
חזי אל תשתיק אותי! ../images/Emo123.gif

מספיק ביאסת אותי.... איכשהו שאלה תמימה וקטנה התפרשה אצלך כעלבון והמשך הרעיון נשאר אצלי

בישי89

New member
........

זה שכבר התחילו להופיע בפרצוף שלך כל מיני קמטים, ונהיית פתאום רציני שלא מסוגל לצחוק מבדיחות על בית"ר..... לא אומר שהגעת לאמצע החיים

בישי89

New member
איזה רצינות....

רק תזכור שאחרי כל ירידה, יש עליה
ואחרי כל משבר מחכה תקופה חדשה ואולי אף טובה מקודמתה וסתם לידע כללי.... אמא שלי פגשה איזה גרפולוגית אסטרולוגית או משהו כזה ואותה אישה סיפרה לאמא שלי שאני ניחנתי ב"ראיית הנולד"! כלומר שיש לי את היכולת לצפות את העתיד! אז בוודאי שאני יודעת מתי תמות
אני יודעת הכל! אני אלוהים! ותאמין לי שאפילו לרבע עוד לא הגעת

בישי89

New member
ציפ את כבר תיכננת לעצמך את העתיד

את לא צריכה אותי בשביל לדעת שתתקבלי למודיעין

בישי89

New member
ניר

שלחתי לך כבר אימייל אחד ולא חזרת אלי.... אני חייבת להגיד לך שמניסיון, אתה ממש צודק בקשר לעיניין הרעיונות והאקטיביזם אבל אתה פונה למקום הלא נכון. במקום זה אתה צריך לקחת את הרעיונות שלך כמו שחזי אמר למטה שה"ר או לאנשים ספציפיים (אנשי מפתח בתנועה). לפי מיטב הבנתי הפורום לא פה כדי לקחת רעיונות ולגרום להם לקרות אלא הוא יותר מקום בו אתה יכול להעלות את הרעיונות שלך, לקבל חוות דעת של אנשים מנוסים יותר ואז לקחת את הרעיונות היותר מפותחים שלך למקומות הנכונים... בנוסף, נראה לי שלחברה פה טוב עם פורום חברתי יותר ולרובם גם אין עכשיו את הראש והזמן לעשות דברים כלל ארציים שנוגעים מעבר למעו"ז שלהם וזה מובן לחלוטין כי רובנו לומדים ועובדים קשה. אם באמת יש לך את הנכונות להתאמץ יותר ולעבוד ממש קשה ולצאת מהמסגרת המעו"זית שלך אתה מוזמן לשתף אותי כי אני אשמח לעזור במה שאני יכולה...... (אפשר גם דרך המסנג'ר לשיחה יותר שוטפת: [email protected]) מה שכן, אתה יכול לפתוח בשרשור רעיונות (לא בתחושה של "בוא נתקוף את חברי הפורום עד שהם יעלו רעיונות" כי כבר הייתי שם וזה ממש לא עוזר) אלא יותר בכיוון של: "אתם לא חייבים ממש לעשות שום דבר אבל בואו נעשה סיעור מוחין ונעלה כל רעיון מקטן עד גדול לתוך שרשור אחד" ואולי משם נוכל לברר מה ניתן לעשות ומה לא.... ואני אפילו מוכנה להתחיל עם רעיון ראשון: איפשהו בעמוד זה ממש כתבה פה בחורה בשם "נועית10" מפורום למען הקהילה שהם צריכים עזרה בתרומה לכל מיני נוער במצוקה וכד'... (בין אם זה עזרה באיסוף משלוחי מנות, הפצת פליירים, לגשת לנוער במצוקה ולשמח אותם וכד'...). אני וציפי פנינו לנועית והצענו את עצמנו ומעו"זינו (קטן עד כמה שיהיה) והיא חזרה אליי עם הטלפון שלה. אני מקווה שכבר מחר אני אוכל לדבר איתם וליצור שיתוף פעולה, שהמעו"ז שלנו יאסוף משלוחי מנות או יפיץ פליירים וכד'... וכך אנחנו גם משיגים את המעשה הטוב וגם פרסום (כיוון שגם נפיץ בעיתונים העירוניים על מעשי בית"ר וגם נועית הבטיחה לנו מכתב תודה רשמי). אני מציעה למעו"זים אחרים לנצל את העובדה שפורים עוד מעט. פורים זהו חג הנדיבות... החג בו כל אחד יוצא מהקופסא של עצמו ומתמקד אך ורק באחרים ובנתינה. לתת משלוחי מנות לאביונים או לאנשים שבאמת צריכים ומגיע להם. אפשר גם לקחת יום אחד בו הבית"ריים ילבשו תחפושות וילכו לבתי חולים להביא משלוחי מנות ולשמח ילדים חולים.

יש מוטיב אצל אבישג שחוזר הרבה...

אנשים מתעלמים ממנה. כל הודעה שלישית שלה היא מספרת על מישהו שהתעלם ממנה: קודם כל, שלאף אחד לא אכפת מהרעיוונת שלה בפורום, אח"כ שאני לא פונה אליה באי.סי.קיו ועושה לה מצפון, ועכשיו ניר שלא החזיר לה מיילים.......אבישג, רוצה לספר לנו משהו ?

למעלה