יאללה בלאגן

יאללה בלאגן

ספרו לי חוויות מהחופש... דברים שקרו לכם שלא קרו מעולם... מקומות שהייתם... אנשים שפגשתם... אצלי היה החופש הגדול הכי שווה בעוללללללללללם!!! עבדתי פעם ראשונה, קניתי לעצמי מיטה וחצי (יפיפיה בשם מוקי), הייתי באילת, הייתי בניצנים, הייתי בטבריה, הייתי שוב בניצנים, הייתי בשפיים, יום חמישי אני נוסעת עם חברות שלי לחוף של דוד של אחת מהן ונבלה שם סוףשבוע ומיד כשאני חוזרת כמה שעות אח"כ אני נוסעת לגליל עם קבוצה של אורנג' (לא משנה מה זה)... וכמובן שהכרתי כמה אנשים ועשיתי כמה דברים אחרים. *+*והכי חשוב - הצטרפתי לפורום "זהירות,בנות"!!!!*+*

וואי איזה שווה....

אני עשיתי הרבה דברים.... אתמול הלכתי לבריכה עם חברות והיייתי גם בים עם כל החבר'ה שלנו.... והייתי שבוע בים המלח עם המשפחה שלי ועם דודים שלי... הייתי בלונה פארק בממדיון.... וכמובן הייתי בצפון עם כל החבר'ה שלי שבוע והיה ממש ממש כיף... ועשיתי עוד הרבה דברים...אבל אני לא זוכרת עכשיו....

ל ו ל י1

New member
גם לי היה חופש שווה ,כנסו!

הייתי בצפת שבוע וחצי (איזה אויר
!) שיפצתי את החדר כליל (יצא מהמם!) גם אני הייתי בניצנים בגמר כוכב נולד! (אוי סקעת!
) החלפתי מלתחה במסע מטורף בקניון, והספקתי גם לקנות תוכי
מתוק!!! ביליתי עם חברות ועשיתי כיף חיים מחר אני הולכת לים עם החברות ואז נצתרך להשתעמם עד שיתחילו הלימודים!

שלקע

New member
אני

הייתי בצרפת, בלגיה והולנד, בעזריאלי (יציאת חברות ראשונה ורשמית לבד), הייתי בקולנוע 4 פעמים.. ורבתי עם ילדה (גברת קיפי) שהייתי חברה שלה 11 שנים. חברות הכי טובות. טוב זהוו

למעלה