יאללה: בדיחות

יאללה: בדיחות

אמא: "מה תעשה כשתהיה גדול כמו אבא?" בן:"דיאטה!!!!!!!" --------------------------------------------- "יש רק שני דברים שמפריעים לך להיות הכדורגלן הטוב ביותר בעולם!" אמר המורה לספורט למנשה. "מהם?" שאלה מנשה "הרגליים שלך!!!" ----------------------------------------------- תלמיד אמרה למורה (אחרי שאספה את המבחנים השנתיים מן השולחנות: "המורה, אני לא רוצה להפחיד אותך, אבל אבא שלי אמר שאם אני לא אקבל ציון טוב במבחן - מישהו יקבל כמה מכות בתחת!" ----------------------------------------------- מה קרה לאלוף הקרטה כשהוא התגייס לצבא? הוא כמעט הרג את עצמו כשהוא הצדיע למפקדו בפעם הראשונה. ----------------------------------------------- צב בא לתחנת המשטרה והתלונן כי נשדד על ידי שלושה חלזונות שהתנפלו עליו. שאל אותו השוטר:"אתה יכול לתאר לי בדיוק איך זה קרה?" "אני לא זוכר," אמר הצב, "זה קרה כל-כך מהר!" ----------------------------------------------- המורה: "נחום, תוכיח לי שכדור-הארץ עגול." נחום: "המורה, אני לא אמרתי שהוא עגול!" ----------------------------------------------- איך תרגיש אם תבלע כבשה? רע מהההה-אד -----------------------------------------------

עוד בדיחות

מושגע הולך לרופא. שואל הרופא: "מה הבעיה שלך?" אומר המשוגע:"האם אני יכול לספר לך הכל ממש מן ההתחלה?" אומר הרופא: "בודאי." אומר המשוגע:"בראשית בראתי את השמיים והארץ..." ----------------------------------------------------------------- מורה: "עוזי איזה עץ אתה הכי אוהב?" עוזי" "אקליפטוס" מורה: "יפה, ואיך כותבים אקליפטוס?" עוזי: בעצם אני הכי אוהב דקל..." ------------------------------------------------------------------ למה פילים לא יכולים לשיר? אולי הם יכולים לשיר, אבל הם חוששים, כי אולי לא יבדילו ביניהם להין ציפורים ------------------------------------------------------------------ משה זולל תפוח אחרי תפוח מן הקערה. אמרה לו אימו: משה, אולי תפסיק לזלול כל כך הרבה תפוחים? אתה חושב שהם גדלים על העצים? -----------------------------------------------------------------

Wake Up Trix

New member
יש בדיחה אחת שמצחיקה אותי מאוד.....

ילד: "אמא למה המקרוני כחול?" אמא:"תשתוק או שאני יוציא לך עוד ווריד!". זאת בדיחה ידועה,אבל אותי היא תמיד הצחיקה.

Kps

New member
אוווו...

בדיחות "אמא, אמא"... נוסטלגיה נעימה...

למעלה