יאללה אשכול מעורר מחלוקת!

FireoaK

New member
אני מבין

עצבנתם אחד את השני ובאמת שכל הזמן אני לא הבנתי איך יש לך כזה קור רוח זה שיגע אותי אולי מגיע לו משהו על זה שהוא הצליח לגבור על קור הרוח שלך (; קיצר די זה חסר טעם

FireoaK

New member
תרגעי

מי כמוני ידע כמה נחמד זה שכולם צולבים אותך אל תעשי את זה זאת חרא הרגשה וחרא גישה ואת בנאדם באמת טוב וזה לא מתאים לך אנחנו צריכים לדבר :)

MetalliKosta

New member
מה גועל...

אני מסכים שזה לא ברמה של שנות ה-80 אבל פיר אוף דה דארק אלבום טוב מאוד גם בלי קשר. יודע מה אפילו הדיסקים עם ביילי סבירים...

matt hensley

New member
אתה רואה

אני לא יכול להגיד על שום מיידן של שנות ה-80' לדוגמא, שהוא סביר.. ויש אומנים שמבינים שהם צריכים הפסקה ועוצרים את עצמם מלהוציא דברים סוג ב'...מיידן לא עשו את זה והתוצאה זה האלבומים של שנות ה-90' שלפי דעתי לא מגרדים את מה שהם עשו קודם לכן... והם לא היו צריכים להגיע לזה שיהיו להם דיסקים "סבירים" :/ אבל שוב, שהם התאחדו להרכב האולטימטיבי הם בהחלט חזרו לדרך המלך... לא ממש שמעתי את ברייב ניו וורלד, אבל האחרון בהחלט דיסק ענק לטעמי..חוץ משני שירים כל השירים שם מדהימים..

FireoaK

New member
יודע משהו

זה עניין של דעה בסופו של דבר אז על מה הויכוח חוץ מזה שיש עובדה שדי תסתור את מה שאתה אומר על שנות ה-90' שלהם העובדה היא שבדיוק בשנת 90' באלבום הכי חלש שלהם יצא הלהיט הכי גדול שלהם ובכלל אחד הגדולים בכל הזמנים שנשמע אי פעם באנגליה וזה היה Bring Your Daughter... ...To The Slaughter אבל אני מניח שאתה די מתכוון להמשך אחרי פחד מהחושך... אז התקופה של בלייז הייתה חלשה יחסית כי בלייז לא התאים למיידן ואפשר לראות שרק שירים מסויימים הצליחו לצאת ממש ממש טובים כגון: Man On The Edge, Sign Of The Cross, Lord Of The Flies, Blood On The World's Hands, 2 A.M., Futureal, The Angel And The Gambler, The Clansman, בעצם כל Virtual XI הוא שר שם מעולה ויש אחלה שירים, Virus חוץ מזה שבמקום לבזבז את הזמן על מסחור <Ed Hunter> ואוספים הם בשקט היו יכולים להוציא עוד שני אלבומים אם לא יותר שבטוח היו הרבה יותר טובים מקודמיהם בעצם כשבלייז הגיע זה היה כמעט כמו להתחיל מהתחלה שוב היו להם אמצעים שונים והם ניסו למצוא את הדרך להפיק מהם את המיטב אבל הם ביזבזו זמן יקר וחבל

matt hensley

New member
תשמע ציינתי שזאת דעתי

אבל עצם זה שהוא אמר שזה רק "סביר" זה כבר משו שאומר לך שהם היו פחות טובים. ולא כל דיסק שמניב להיטים הוא בהכרח דיסק טוב... וברינג יור דוטר טו דה סלטר זה שיר מהחלשים שלהם...שיר ממש סתם כזה לאידע... אולי לכם זה נראה הגזמה המונח גועל, אבל מבחינתי אם סטיב האריס היה נכנס לתרדמת בשנת 1990 והיה מתעורר ב2000 זה לא היה הפסד גדול :]

FireoaK

New member
ואז

Fear Of The Dark לעולם לא היה יוצא שזה אחד האלבומים והשיר הבולטים שלהם יש מצב שזה השיר הכי ידוע שלהם אני פשוט לא יודע סטטיסטיקות בקשר לשאר אני די מבין אותך פחות או יותר למרות שיש שירים שהיה ממש ממש חבל עליהם: Tailgunner, Holy Smoke, No Prayer For The Dying, Bring Your Daughter To The Slaughter, Be Quick Or Be Dead, From Here To Eternity, Afraid To Shoot Srangers, Fear Of The Dark, Sign Of The Cross, Man On The Edge, Lord Of The Flies, Futureal, The Clansman, Virus באמת שלדעתי לפחות, כל אלה שירים ממש ממש ממש ממש ממש מעולים ואם הם לא היו יוצאים זה היה הפסד אדיר לגמרי אבל כמובן שזה עניין של טעם וקודם מישהו אמר איך אתה מסוגל לקרוא לחומר של מיידן גועל ואמרת שהוא פאנט בלי שומקשר לפאנטיות מיידן הם להקה גדולה ואפילו החומר הפחות טוב שלהם יחסית אליהם הוא מעולה יחסית לאחרים בסגנון ואני מבין למה אתה מתכוון כי באמת שיש להם דברים בינוניים אבל אתה קורא לחומר הטוב של התקופה הזאת מגעיל שזה כבר הגזמה ובינינו, אתה יודע שאתה מעדיף טראש ספיד ושאר ירקות על מיידן ככה שקשה לך להתחבר לחומר הזה אבל מי שאוהב את הסגנון ובמיוחד את מיידן מבין בקלות שיש להם חומר מצויין בתקופה והיה לי עוד משהו להגיד אבל שכחתי אז כשאני אזכר...

matt hensley

New member
מה קשור ת'ראש חח

אני גם אוהב אתניקס חחח ורוק קלאסי..זה לא קשור. אני פשוט חושב שזה הידרדרות עצומה שלהם ושעדיף היה להם לא לשחרר כלום מאשר לשחרר חומר בינוני-..ופיר אוף דה דארק לא שיר שאני אוהב..והאמת שנו פרייר פור דה דיינג עוד איכשהו בסדר..הולי סמוק זה שיר חביב...ויש שם כמה דברים נחמדים..אבל משם הם נפלו ונפלו עד לקאמבק של ההרכב המנצח. אבל אני ממש לא אוהב כל מה שיצא להם בשנות ה-90' וחושב שפשוט הם היו צריכים לצאת בכבוד במקום להרוס לעצמם את המוניטין של האיכות של המוסיקה שלהם בדיסקים שהיו מיחזור של חומר ישן ובכלליות משעממים. שוב, אני מציין שזאת דעה מסוימת וזאת דעתי..תחלקו עליה אם אתם רוצים אבל זה מה שאני אישית חושב. ואלון אגב, אני מעריץ של מיידן לא פחות ממך. זה שאני קניתי פחות דיסקים לא עושה אותי פחות מעריץ.

FireoaK

New member
לא קשור דיסקים

פשוט אני התחברתי אליהם יותר ממך שים לב ואתה אומר שפיר אוף דה דארק זה לא שיר שאתה אוהב אבל הוא אחד הכי מפורסמים שלהם אם לא הכי מפורסם ועושים לו פוּל קאוורים והקהל משתגע עליו בהופעות אז באמת שאתה אחד יחיד מרבים שלא אוהב את השיר

למעלה