ואז
Fear Of The Dark לעולם לא היה יוצא שזה אחד האלבומים והשיר הבולטים שלהם יש מצב שזה השיר הכי ידוע שלהם אני פשוט לא יודע סטטיסטיקות בקשר לשאר אני די מבין אותך פחות או יותר למרות שיש שירים שהיה ממש ממש חבל עליהם: Tailgunner, Holy Smoke, No Prayer For The Dying, Bring Your Daughter To The Slaughter, Be Quick Or Be Dead, From Here To Eternity, Afraid To Shoot Srangers, Fear Of The Dark, Sign Of The Cross, Man On The Edge, Lord Of The Flies, Futureal, The Clansman, Virus באמת שלדעתי לפחות, כל אלה שירים ממש ממש ממש ממש ממש מעולים ואם הם לא היו יוצאים זה היה הפסד אדיר לגמרי אבל כמובן שזה עניין של טעם וקודם מישהו אמר איך אתה מסוגל לקרוא לחומר של מיידן גועל ואמרת שהוא פאנט בלי שומקשר לפאנטיות מיידן הם להקה גדולה ואפילו החומר הפחות טוב שלהם יחסית אליהם הוא מעולה יחסית לאחרים בסגנון ואני מבין למה אתה מתכוון כי באמת שיש להם דברים בינוניים אבל אתה קורא לחומר הטוב של התקופה הזאת מגעיל שזה כבר הגזמה ובינינו, אתה יודע שאתה מעדיף טראש ספיד ושאר ירקות על מיידן ככה שקשה לך להתחבר לחומר הזה אבל מי שאוהב את הסגנון ובמיוחד את מיידן מבין בקלות שיש להם חומר מצויין בתקופה והיה לי עוד משהו להגיד אבל שכחתי אז כשאני אזכר...