יאללה איתכן..חחח ניכנסתי היום במיוחד בשעות שאתן מסיימות ללמוד ואין פה אף אחת?! חחחח טוב נחכה קצת...
ה הליאוריות New member 7/12/03 #1 יאללה איתכן..חחח ניכנסתי היום במיוחד בשעות שאתן מסיימות ללמוד ואין פה אף אחת?! חחחח טוב נחכה קצת...
D dinora12 New member 7/12/03 #4 ליאור,אני מיתעלפת../images/Emo3.gif../images/Emo95.gif את בגרמניה עכשיו?!?!?!?!,אז איך את כותבת במחשב?!?,יש לכם את המחשב הקטן הזה שניפתח כמו איזה פאלפון????
ליאור,אני מיתעלפת../images/Emo3.gif../images/Emo95.gif את בגרמניה עכשיו?!?!?!?!,אז איך את כותבת במחשב?!?,יש לכם את המחשב הקטן הזה שניפתח כמו איזה פאלפון????
D dinora12 New member 7/12/03 #6 אני בסדר-כאילו בעעע../images/Emo95.gif סתם,אל תיקחי את זה אי ,כי יש לי בעיה נפ
ה הליאוריות New member 7/12/03 #9 שמעת ש... יסמיני מתחתנתתתתתתתתתתתתתתת?! יששששש איזה כיייייייייייף!!!! בקרוב אצל אתי..(אה אמן)
ה הליאוריות New member 7/12/03 #11 לא יודעתתת מה אני?...משרד הבריאות?(מה קשוררר?)חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
לא יודעתתת מה אני?...משרד הבריאות?(מה קשוררר?)חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ח חמסיקות הפ33ות New member 7/12/03 #12 כן באמת ליאור..... מה זה קשור לנושא?????!!!!!!!!!! טוב אני מאמינה שיסמין תודיע לנו!!!!!!!! (וחסר לה שלא)
כן באמת ליאור..... מה זה קשור לנושא?????!!!!!!!!!! טוב אני מאמינה שיסמין תודיע לנו!!!!!!!! (וחסר לה שלא)
D dinora12 New member 7/12/03 #17 בשביל יסמין כן,אבל../images/Emo95.gif בשביל ניצן אין מה לישמוח,כי זה סתם בילבול מוח