יאללה אורטז !

JUVENTINI

New member
יאללה אורטז !

היום מכבי תל אביב .. הולכת להפסיד .. (אני ממש מקווה) לפו אורטז .. :))) אין מאושר ממני אנשים .... יאלללללה אורטז ... אנחנו איתך ! ויאללה הפועל ירושליים ! מלחמה ! אני חושב שה5 משחקים האחרונים של מכבי תל אביב .. מבסרים על תחילתו של עידן חדש בכדורסל הישראלי .. עידן הפועל ירושליים ! אז קדימה אנשים בואו לעודד .. :) אני חושב שמכבי ירדו ליגה עוד 3-5 שנים ... ואז הקבוצות הבולטות יהיו מכבי ראשון והפועל ירושליים ..

MegaYellow4

New member
תמשיך לחלום

תמשיך לחלום

אח, אין כמו ההזיות, נכון? הפועל ירושלים תפסיד גם היום לריאל, אחרי שהובסה מולה גם בבית. מכבי בתקופה רעה, אבל היא תתאושש בזמן כדי לתת לכם בראש בליגת העל. אין מהפכה ואין בטיח. בתור אוהד של קבוצה שחוטפת בראש כל שבוע באירופה הייתי מצפה ממך לקצת צניעות, אבל אני כבר מזמן לא מופתע.... בהקיץ. צהוב עולה!!!

roi cohen

New member
מגה יילו אח שלי

אנחנו חוטפים בראש מריאל, אולימפיאקוס, בנטון ולובליאנה. אתם חוטפים בראש מנובו מסטו וקרית אתא. די, בחייאת ראבאק, עד מתי תמשיכו עם הדברים האלה?

MegaYellow4

New member
ואוו, כמה אחים יש לי

מתי תבין, רועי כהן, שלקבל בראש מהקבוצות שהזכרת לעיל זה לא כבוד גדול. אלוהים אדירים, אתה מקבל בראש ארבעים הפרש וחושב שאתה גדול...הבעיה הכי גדולה שלכם היא שאתם פשוט מרחפים, מנותקים מהמציאות. אני לא מכיר קבוצה אחת בעולם שמובסת ככה ומרוצה, כי היא הובסה ע``י שמות גדולים. תנסה לקלוט שהבזיונות שלכם באירופה לא הופכים אתכם לקבוצה גדולה..בדיוק ההיפך - זה ממחיש כמה אתם קטנים. תבוסות לריאל ואולימפיאקוס לא מאדירות את שמכם. מכבי הובסה ע``י מיאמי היט בתחילת העונה שעברה, אז זה עושה את מכבי קבוצת אנ.בי.איי, לפי החשבון שלך... חוץ מזה , יקירי, חוץ מלהפסיד לקרית אתא ולנובו מסטו (זאת שמובילה את הליגה הסלובנית, האלופה, זאת שניצחה את אולימפיה לובליאנה ``הגדולה`` שנתנה לכם בראש במלחה) מכבי עשתה עוד כמה דברים העונה. לנצח את פילזן למשל, או בפזארו (ששחטה את בנטון באיטליה)...גם הניצחון של אתמול היה מרשים וטוב. אני לא אומר את זה מתוך שנאה אליך, אני פשוט לא קולט איך אתם לא מסוגלים להצטנע, להבין את מעמדכם ולהודות בכישלונות. רק עיוור הופך תבוסה מחפירה להצלחה.

אם לא שאתה אחרי מנה

אין הסבר לבילבולי המוח שאתה כותב פה. דרך אגב כותבים מבשרים ולא מבסרים, וירושלים עיר בירתנו נכתבת, י,ר,ו,ש,ל,י,ם, עם `י` אחת בסוף ולא שתים. בהצלחה שיכור

roy_ma

New member
חה, חה. נכנס ליצן חדש, שחשב

שפורים בדצמבר. עכשיו, אחרי הפלוס 24 של מכבי והמינוס 40 של הגועל י-ם, מה תגיד?

roi cohen

New member
אני אגיב במקומו:

מיליץ`, דג`ורג`ביץ`, זידק, מיק, ראול לופז, האחים אנגולו והררוס, לעומת מיורסאן ןקורי קאר.

roy_ma

New member
אני אגיב לדברי הדובר:

אכן, אורטז היא לא ריאל, אבל גם ביכולת של קרית אתא, מכבי לא היתה מקבל 40 ובמילים (ארבעים, פורטי, קאראנט, ארבעין) הפרש במדריד.

למעלה