יאלה שכונה!!!!!!

אז מכיוון שאף אחד לא כותב אני אכתוב

כלב אחד הולך ברחוב, ורואה שניצל משקה את הגינה. אז הכלב מתחיל לצעוק: "הי, תראו! שניצל משקה את הגינה!" אז השניצל צועק בחזרה: "הי תראו!!! כלב מדבר!!!"

נסי את זה

שיכור נכנס לאוטובוס ומצהיר: "כל הנקבות היושבות בצד שמאל זונות וכל היושבות בצד ימין מטומטמות". אישה אחת שישבה בצד שמאל לא התאפקה והגיבה: "איך אתה מעז לדבר ככה! אני נשואה כבר עשרים שנה לבעלי ובחיים לא בגדתי בו!". השיכור מסתכל עליה ואומר: "אז כדאי שתעברי לצד ימין".

אמממ נכון שבכל אוטו יש חרוזים

כחולים נגד עין הרע כן? אז נגיד אני העין הרע ואני באה לתקוף את האוטו פתאום אני קולטת את החרוזים הכחולים.... אוי לא אוי לא רק לא החרוזים הכחולים!!!

sHotZy M

New member
את קרועה אחו שלוקי בבלוקי! ../images/Emo13.gif

רק לא החרוזים הכחולים!!!! מטורף לגמרי....

sHotZy M

New member
רעיון טוב קושקושית......./images/Emo66.gif

ד"א, אם אתם שואלים את עצמיכם וואט דה פאק אני ערה בשעה כזאת, התשובה היא פשוטה: שדדתי בנק בכדי לקנות לי ולאברהם את כל אביזרי המין הקיימים כיום בשוק ומיטה ע-נ-ק-י-ת! בגודל של כל הבית שלי...
סתם!
איי וויש... לא אני חזרתי ממסיבת יום הולדת של חברה שלי הבונבונית בת"א.... טוב אז אחרי שבילבלתי לכם את השכל (כמה שטויות בנאדם יכול לכתוב במשפט אחד) אני רוצה לומר(אעלק "לומר.."
) שההילה יודעת מה שהיא רושמת ועל כך אני מריעה לה ויש לי איזה בדיחה נחמדת: מרוקאי ופולני נפגשים ברחוב. הפולני שואל את המרוקאי:" אתה מלודג'?" המרוקאי עונה לפולני:"לא, אני מרמלדג'..." חחחחחחחחחחחחחחחחחח!
אני כל כך אוהבת את הבדיחה הזאת, ואם אתם עכשיו עושים מול מסך המחשב מן פרצוף כזה של "היא אההההבלה..." אז תפסיקו כי אני באמת אוהבת את הבדיחה הזאת ואני מקווה שגם אתם... יאללה,ביי בינתיים נשמושים!

../images/Emo28.gif../images/Emo80.gifמה רע בלומר תמילה לומר?

אני תמיד אומרת אותה..ואז צוחקים עליי...אומרים שזאת שפה גבוהה כזאת..אבל להגיד נשמע יותר חכם מלומר..לא?!

../images/Emo110.gifאללה בדיחות שואה:)

היטלר מחליט לקחת יהודים מהגטו למסע (שכחתי איך אומרים את זה:S) טוב הם מתפסים על הרים והכל הם כמעט ערומים בלי נעליים והוא לובש חם נעלי הרים וזה.. הם מגיעים לראש ההר. היטלר אומר לראשון לקפוץ מההר. לשני היטלר אומר לקפוץ אבל לא בעמידה אלא בשכיבה. ככה הוא אומר לאיזה 16 לקפוץ ומשנה לכל אחד תנוחה. אז הגסטפו לא מבין מה היטלר עושה ושואל אותו מה הוא עושה (כאילו דה:p) היטלר עונה לו- משחק טטריס^_^ (אוף הרסתי את זה:\)

../images/Emo110.gif

איך קראן ליהודי בשואה?->יהודון איך קראו לילד יהודי בשואה?->ילדון איך קראו לסבא יהודי בשואה?->סבון משהו דומה- איך קראן ליהודי בשואה?->יהודון איך קראו לילד יהודי בשואה?->ילדון איך קראו לסבתא יהודיה בשואה?->שפתון^_^ טוב זהו,יש עוד פול אבל אני לא רוצה שיחשבו שאני איזה חולנית שאוהבת כל כך בדיחות שואה.. זה פשוט השבט שלנו, העיקר שלו זה בדיחות שואה.. רצינו לעשות תמחנ"ק על זה אבל..מוגזם:|

edlessme

New member
אני לא אקח חלק במשחק החולני הזה!!

טוב כן אני כן!... מה ההבדל בין יהודי לפיצה? שפיצה לא צועקת הצילו כשמכניסים אותה לתנור

InfernalMajesty

New member
../images/Emo3.gif יש לי יש לי

נו בטח שמעתם אבל זאת הבדיחה היחידה שקורעת אותי דוגרי וראסמי הלכו לים ראסמי טבע מי נשאר? [ואז אתם עונים: "דוגרי" ] ואני עונה "ראסמייייייייייי"
וכולם נקרעים.. חהחהח
אוקי. ביי.

booly16

New member
אני אכה אותך... חזק! :)

היה איזה אידיוט אחד בבוםבמלה שלא סתם את הפה שלו עם דוגרי וראסמי.. יאאאאאא!!! אני והתאומים השתגענו!

InfernalMajesty

New member
|שוט| ../images/Emo13.gif

חחח
איזה בנאדם משכיל! תגיד לו שאני אוהבת אותו !!! חח זאת ה-בדיחה אני זוכרת שסיפרו לי ופשוט סיפרתי את זה לכל העולם !!!
ומשום מה תמיד אמרו לי "אההה מכיר" ויצא שאני היחידה שצחקתי

booly16

New member
להגיד לו את זה?!

אני מוריד לו מכות חחחחחחח לא יכול לשמוע כבר את המילים האלה "דוגרי, אשכרה, ראסמי.." אני אוכל סרט כשאומרים לי את זה! ! מתחיל לחשוב על עריפת ראשים ושיט!

למעלה