יאלה, כולם לצ'אט
D daydreambeliever New member 26/1/04 #2 אתה רשע... ( כשאתה לא יכלת ללכת לצ'אט כי היית בעבודה לא הלכנו... (
N Nushi G New member 26/1/04 #3 אני בכל מקרה צריכה לעוזב לכמה זמן צריכה לקחת את אח שלי מאיפשהו... מקווה לחזור לפני ג'אג, ואם לא אז אחרי...
אני בכל מקרה צריכה לעוזב לכמה זמן צריכה לקחת את אח שלי מאיפשהו... מקווה לחזור לפני ג'אג, ואם לא אז אחרי...
D daydreambeliever New member 26/1/04 #4 מקווה לראות אותך כאן שוב היום ) ג'אג נעים הכל מקרה!!! ) איזה כיף ללך שיש לך רישיון... אני פדלאה כזו.. עוד לא התחלתי ללמוד אפילו...
מקווה לראות אותך כאן שוב היום ) ג'אג נעים הכל מקרה!!! ) איזה כיף ללך שיש לך רישיון... אני פדלאה כזו.. עוד לא התחלתי ללמוד אפילו...
D Dark Storm New member 26/1/04 #8 גם אני לא בצ'אט.... אני עייף מדי לעקוב אחרי כל השורות האלה שרצות במהירות...
D Dark Storm New member 26/1/04 #26 ...hey איפה הוא שם את היד שלו בדיוק ?? מזה התמונות הלא חינוכיות האלה.... סתתם, תהנו...
D daydreambeliever New member 26/1/04 #43 שתישרף מי שברקע!!!! טוב חבררימס.... זזתי לראות את דיייוווש!!!!! ))))))) נתראה אח"כ אני מקווה, לפחות עם חלקכם!!!
שתישרף מי שברקע!!!! טוב חבררימס.... זזתי לראות את דיייוווש!!!!! ))))))) נתראה אח"כ אני מקווה, לפחות עם חלקכם!!!