יאלה חבר`ה שרשור!

ariq3

New member
יאלה חבר`ה שרשור!

חבר`ה שרשור של הפאב האהוב עליכם! מתאים??? יאלה שלי הוא: המיקס-פליס ליד מגרש הרוסים

דיתוּש

New member
שייקספיר

בלי קשר שזה שנייה מהבית-ספר, המקום ממש יפה ומעוצב בטעם, המוזיקה שם רגועה, יש הופעות כל כמה זמן. נחמד סתם לשבת שם ולשתות אייס-טי (נו מה, אני עוד לא חוקית, יש בעיות?!
)

WorldCenter

New member
אמממ בלו!

אחריו יש כמובן את הזוליס שהוא לא משו ואז את המעיין ואז את הסנדק...

ariq3

New member
אבל...

לא מקומת של ילדים קטנים או הפריקים והפנקיסטים של כיכר ציון מקומות ברמה לאנשים אחרי צבא בצבא כאלה

דיתוּש

New member
שייקספיר זה ב...

ארנונה, אם אני לא טועה. ליד ארמון הנציב. ולא, זה לא מקום לילדים קטנים

WorldCenter

New member
הלו נמצא בנחלת שבעה

בצד ימין שלה אתה יורד במדרגות (אתה תראה אם תחפש). ושם יש זה בר יותר של בני 20 + חושב שזה יתאים לך.

animosity

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

והמקום האהוב עלי.... הוא.... ../images/Emo26.gif

ה א ג ו ן
הוא נמצא בנחלת שיבעה... והוא מקום פיצוץ!!! יש שם חדר זולה פצצתי.. עם מיזרונים מוזיקה אתנית וכו'... מומלץ...

למעלה