יאלה "ברכה" יאלה......

פיניש1302

New member
יאלה "ברכה" יאלה......

חזרתי אחרי 10 חודש בחו"ל 10 חודש שהחיפופו לא זזה ממקומה היום התחלתי במרתון לעשות לה טסט ולסדר מה שצריך לסדר ניסיתי להניע אם המפתח כמובן שלא היניע גם לא ציפתי שתניע [ בטריה מתה] הבעיה נפתרה ויש סטרטר עד שראיתי שכול הצינורות דולפים בדלק ישר הפסקתי להחליף את הצינורות בעיה נפתרה אחרי עוד דקה אם הסטרטר ראיתי שהקרבורטור כולו נוזל [צביקה..... בעיות] ועוד הבחנתי שגם כול החשמל שם יצא מהכוהל אחלה בעיות יש לי איזה כיף אאאאא ואכשיו היגיע תורכם בסיפור אני צריך תרשים של החיוט של החשמל שמגיע לכוהל

למה חשמל יוצא מסליל ההצתה...

ניסיונך להניע שלא צלח, גרם להצפה וזאת הסיבה שדלק זורם מהציר של הקרבורטור. במידה ותרכיב את הקונקטרים, בסליל ההצתה למקומם, ותניע את הרכב, כשדוושת התאוצה לחוצה עד לרצפה, המנוע ישרוך את עודפי הדלק,והקרבורטור יפסיק לנזול. באם הנזילה לא תפסיק צור קשר טלפוני ללא שום התחיבות, או צור קשר בפרטי. אנא נהג במשנה זהירות, ותכין מטף באזור תא המנוע, וקח חבר שינסה להתניע, ואתה בדוק באם נזילות הדלק פסקו, כדי למנו שרחיפת החיפו. ברוך חזרתך לארץ. חג שמח נסיעה בטוחה וזהירות בדרכים. צביקה

פיניש1302

New member
וויל בי קונטיניו מחר....

גם המסנןדלק נדפק גם הוא יוחלף מחר ונמשיך מחר אם התיקונים משהו יודע אם יהיה אפשר להוציא מחר ניירות ממשרד התחבורה ואם יהיה אפשר לעשות את הטסט במהלך החג בתודהמראש פיניש

פיניש1302

New member
מאמין שכמעט כולם יוכלו לעזור לי אם

להסביר לי איזה חיוט הולך לפלוס ולמינוס בכוהל בחיפו לא בכושר כנראה... שרפתי בלי כוונה את הכבל שמגיע מהדיסטרביוטר לכוהל הוא לא אמור ללכת ל+ מחר אני מקווה לשמוע את המנוע הזקן הזה שוב רוקד בתדה בראש

למעלה