יאלה אנשים..

יאלה אנשים..

נרדמתם בסוכה..? ספרו איך עובר החג.. ומה עושים בחול המועד...

ככה

אני ואחותי פתחנו במסורת של ארוחת בוקר גדולה. טלויזיה מחשב אוכל ( כן כן שוב) מחשב - מוסיקה מחשב עוד קצת טלויזיה טיול עם הכלב ( גשם!!!) מחשב - מוסיקה מחשב - מוסקה מחשב - מוסיקה לישון וחוזר חלילה

L L B

New member
אוהבת חגים...

מאוד אוהבת. למרות שסוכות הוא חג שמאוד טעון אצלי...
. בסוכות זו היתה הפעם האחרונה שהשכן שלי נגע בי...
. אמממ... מותר לספר את זה כאן? (כי אם לא, אני אבין אם ההודעה תימחק...) *טריגר* הפעם האחרונה שלו- * זה היה בסוכה של שכנים שלי... ב-1998, כשירד גשם זלעפות
... נכנסנו לסוכה של אחד השכנים שלנו כדי לעזור להם לשים ניילון מתחת לסכך (בשביל שלא יחדרו מים) וכל פעם שעברתי ליד השולחן שהיה יחסית צמוד למיטה ששם, הוא גם היה עובר בכוונה, נצמד אלי בכוח ומתחכך בי...
. אז זו היתה הפעם האחרונה... כמה שבועות לאחר מכן העבירו אותו לפנימיה... או לאיזה ישיבה (עד אז הוא לא היה 'ממש' דתי...). ועכשיו הוא דוֹס... הוא גם התחתן לפני 8 חוד' בערך...
. וזהו. משתדלת לא לתת לזיכרונות האלו להשתלט לי על הראש... כי ביום שזה יקרה, אני אשתגע...

עדן גפן

New member
אני לא הבנתי,

כואב ועצוב לך שהוא התחתן
ממ.. לא הבנתי כ"כ מה ניסית להגיד
ועוד משהו, בקשר לחתימה שלך
"בכל יום שעובר זה יותר מתבהר כמה שאת חסרה", זה מדהים איך השירים שלו
מבטאים כאב של מישהו אחר כל הזמן, הוא עצמו כתב על פרידה, לך זה מתקשר למוות, לכל אחד למשהו אחר.. גאון

L L B

New member
בטח שכואב לי שהוא התחתן../images/Emo70.gif ../images/Emo70.gif

הרגשתי באותו יום ממש חרא... כאילו, "אתה ממשיך בחיים שלך כרגיל... מתחתן, ממשיך הלאה... ואולי אפילו תביא ילדים יום אחד. ואני? מה איתי? אני תקועה עוד "שם"
" זו התחושה שלי
. בגלל זה מאוד היה לי קשה עם זה... (מקוה שעכשיו הבנת קצת יותר...
) בקשר לחתימה שלי - את צודקת. השיר הזה שלו מדבר על פרידה מבחורה... אבל גם המוות של ריקי שלי הוא סוג של פרידה. לא ככה? אני מאוד אוהבת את השירים של אביב (לא אותו בתור אישיות, אבל אי-אפשר להתווכח על זה - הבנאדם פשוט מוכשר!)... מאז שריקי שלי נפטרה, יש לי נטיה "לעוות" שירים. אם נניח אני שומעת סתם שיר ברדיו על אהבה למישהי, על פרידה מבחור/ה - אני ישר הופכת את המילים כך שזה יוכל להתאים לריקי שלי ולגעגועים והאהבה שלי אליה...
לילה מקסים שיהיה לך עדן (גפן
),
L.L.B

L L B

New member
כן...

אם לא בעולם הזה, אז בעולם הבא... והלוואי והוא לא יוכל להביא ילדים לעולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ככה אני יוכל לישון בשקט שהוא לא אוNס ומתעלל בילדים שלו...

כל כלב בא יומו../images/Emo24.gif

גם זה זיכרון שלא משתלט עלייך אלא את שולטת עליו.. וטוב שאת מרוקנת את הבטן קצת כי בסוף עוד תתפוצצי
וגם
לינוי

L L B

New member
תודה נשמה...

את צודקת. אבל לפעמים הזיכרונות עולים וצפים גם בלי שאני ממש רוצה... בלי שאני שולטת בהם בכלל (וזה הכי כואב...
). שמחה שכתבת שזה בסדר שרוקנתי... כי ת'אמת, קצת פחדתי לכתוב את זה בהתחלה... |חיבוקי| L.L.B

נראה לך?! תרגישי חופשי מי שיש לו לב

חלש או עצבים חלשים שלא יקרא הודעות כאלה...חחח....סתם...
לינוי

למעלה