יאלה אז מתבכיין...

gugi-גוגי

New member
יאלה אז מתבכיין...

מה אני יגיד לכם... בחוץ קור גשום וסופה וקיבינימט המיטה שלי ריקה... נקוי הראש והנשמה הסתיים! צריך אשה ואת הלב לחמם..!! לא בכייני מדי נכון?...

צו השעה הקור הגשם והסערה...

ממש לא בכי, נכון ונכון, אבל זה לא עניין כל כך פשוט, שהרי אתה רוצה מישהי שיהיה לך כייף לפנות לה מקום, ויש לה משמעות בעיניך ואתה אוהב, ונוח ונעים, ואז זה משתלב כל כך טוב, דרך אגב גם כשאין סערה... אז, מה קורה? חסרות נשים פנויות?

gugi-גוגי

New member
צודקת חוזליטה

ברור ומובן שסערה או לא סערה הצרכים הם צרכים!!! בקשר לחסרות נשים פנויות אז ברור שלא חסרות... אבל מי כמו הפנויים והפנויות יודעים ויודעות ששפע לא תמיד תואם את הצרכים ההדדיים. המון פנויים ופניות מצויים ומצויות בסחרור לבטים וחופש. אני אישית עברתי את השלב הזה!!! רוצה אשה אחת שתהיה שלי ואני שלה. ---גוגי---

נשמה תאומה שלי

אהבתי את הניתוח וכל מילה במקום, אין פיספוסים. כן, גם בעניין של ``עברת את השלב הזה``...שמעתי, גם אני עברתי את השלב המתיש הזה, ונמאס להיפגש כל פעם עם מסוחחר או מסוחררת חופש אחר/ת, מייגע, לא לענין. אז מה עושים? אין הרבה מה לעשות, אני חושבת שזה יגיע וכשזה יגיע, תדע. אבל מתי? וכאן אני מצטרפת כמקהלה לשאלה...באמת מתי? שכחתי לעודד אותך. יהיה יופי.

gugi-גוגי

New member
חוזליטה...

את הבת אדם הראשונה שעשתה לי היום קצת טוב בנשמה!!! תודה

אתה הראשון שעושה לי את היום..

יו, זה נורא כייף לשמוע, לי עשית את כל היום, והוא עוד לא התחיל, אז בטח יהיה לי מחר כייף. תודה רבה!!!!

שבור

New member
לא , לא חסר

ממש לא חסרות נשים פנויות חסרות נשים פנויות מתאימות (או בעצם , חסרים גברים מתאימים , לא חשוב) עד שאתה מוצא מישהי ,מקשקשים , צוחקים , עיניינים , פתאום היא נעלמת איפה הייייייייייייייתתתתתתתתתתתתתתתת???????? זהו הוצאתי את זה מה המצב יפייפיה ? אני

בבית הנבחרים חמודי, ידעת ולא הפנמת.

מי כמוך יודע שאני עובדת סביב השעון ובייחוד כשהקלחת רותחת, וכל שעה לא דומה לכלום. שמתי לב שהחמאת לי זה באמת עושה כייף, לא נעלמתייייייי, שלחתי לך מייל קצרצר כאות חיים, אל לך לכעוס עלי. סגור?

למעלה