יאכטה משוקולד

ronlin2

New member
יאכטה משוקולד

כתבתי כאן בעבר... לא יודעת אם מישהו זוכר אני רוצה להכין יאכטה משוקולד (משהו בינוני, לא מפואר, בלי יותר מידי פרטים).... אבל כבר דיברתי עם שוקולטיירים וחנויות יצירה ולאף אחד אין תבנית בצורה של סירה או ספינה או משהו כזה (שזה מגוחך לדעתי, אבל זה מה יש)... החלטתי שאני אנסה לעצב משהו בעצמי.... יש דרך לפסל בשוקולד בצורה חובבנית כמו בבצק סוכר? יש משהו שאתם יכולים להציע לי? (חשבתי אפילו לעבוד עם מה שיוצא כשעושים כדורי שוקולד ופשוט לעצב את זה... אבל נראה לי שזה לא ייצא משהו).... למישהו יש רעיונות? תודה מראש!

daria12

New member
כן- יש רעיונות....

מיה שטרן (משתתפת קבועה פה) מפסלת בשוקולד ויש קישור לאתר שלה,(תלחץ על השם שלה באחת ההודעות) שם תוכל למצוא מתכון בסיסי להכנת בצק שוקולד. מעולם לא ניסיתי ואני לא יודעת עד כמה זה "קל" לפסל בשוקולד. אבל מאחר ואתה נשמע החלטי
אז, שווה לנסות. אני בטוחה גם שהיא תייעץ לך בשמחה לפי ההתרשמות שלי ממנה היא תמיד עוזרת. אז שיהיה בהצלחה. יום טוב

chocosan

New member
התקשרת אלי ונתתי לך הצעה

אבל לא קיבלת אותה וכשתנסי בעצמך- אם זה מבצק שוקולד או כל דרך אחרת לפסל יאכטה את גם תביני למה נתתי לך הצעה כזאת וזה היה עוד בהנחה מאוד גדולה- אבל בהצלחה בכל מקרה. עצה שאני יכול לתת לך מנסיון אישי זה שתכיני את הפסל איפה שאת מתכונת להציג אותו או במקום שאת הולכת לתת לבן אדם את המתנה כי להעביר פסל ממקום למקום זה סיפור לא נורמלי ו-90% מהמקרים הוא לא יגיע בשלמותו למקום. המשך יום מתוק

למעלה