יאכטה למסיבה

יאכטה למסיבה

שלום לכולם, אני מנהלת את פורום 399 בתפוז ואני בתהליך של ארגון מסיבת פורים לפורום. כחלק מחיפוש המקום למסיבה חשבתי על מסיבת שיט. כאמור, מדובר במסיבה לפורום לכן התקציב הוא מינימאלי ביותר. אשמח לדעת אם מישהו יכול לעזור לי בעניין, אני מחפשת יאכטה (או כל כלי שיט אחר) שיכולה להכיל בסביבות 30 אנשים (אולי עם אמצעי חימום כלשהו מפני הקור), בעלות מינימאלית, אה וכמובן מישהו להשיט את היאכטה
. תודה רבה
שלי.

danielia1

New member
אפשר לאמר שיש לך בקשה לא קלה....

גם לא ניתן להבטיח ים נח ללא גלים ורוחות ואולי גם גשם. בעניין חימום... להביא ביגוד חם מהבית.לא רשמת מהיכן אתן רוצות לצאת. חיפה, הרצליה, תל אביב, יפו וכו'.

איזור המרכז נראה לי הכי נכון

הרצליה, תל אביב... האם אתה חושב שזה לא רעיון טוב לתכנן מסיבת שיט בחורף? (בגלל הרוחות והגלים...).

gal yami

New member
2 אופציות

HOLIDAY של איציק 052-4788847 או זאב הים של גיא / בוריס 054-7776444 לאיציק כלי שייט רחב סבבה לגמרי (דו גופי) עושים אצלו המון מסיבות ויחצנות זאב הים מיני אוניה חמודה עם 2 פלטפורמות למסיבות וג'קוזי בחרטום מקווה שעזרתי אשמח להיות מוזמן (;

GuyRom

New member
30 איש... יאכטה?

שלי, כמה הארות, ללא אינטרסים 1. 30 איש זה גדול על יאכטה ממוצעת, אצלי מותר למשל 10 וגם זה צפוף ולא נוח למסיבה. את מדברת על כלי כמו קטמרן ממונעת או "כרמלית" 2. דרוש כלי שייט וסקיפר "בשכר" ולא כל כלי שייט ואו סקיפר מתנדב יתאים (עניני ביטוח למשל) 3. על תלות במצב ים כבר הגיבו.... חלק מהציבור סובל על סירה גם בים שמבחינתינו שקט בהצלחה !

למעלה