יאכטה למגורים מחפשת לשכור יאכטה למגורים [במרינה בתל אביב] המתאימה למשפחה בת 3 נפשות.רחלי 035170204
D driftwoodstav New member 21/8/03 #1 יאכטה למגורים מחפשת לשכור יאכטה למגורים [במרינה בתל אביב] המתאימה למשפחה בת 3 נפשות.רחלי 035170204
L lizard New member 21/8/03 #2 אסור לגור ביכטות במרינה ת"א לא שזה ממש מונע ממישהו לעשות את זה. רצוי לקרוא את האירוח שהיה פה לאחרונה עם מנהלת מרינה ת"א וההתייחסות שלה לנושא.
אסור לגור ביכטות במרינה ת"א לא שזה ממש מונע ממישהו לעשות את זה. רצוי לקרוא את האירוח שהיה פה לאחרונה עם מנהלת מרינה ת"א וההתייחסות שלה לנושא.
ב בת ים New member 21/8/03 #3 מותר לגור/אסור לשכור או להשכיר אם יש ברשותך סירה פעילה שמשמשת גם לשייט וגם למגורים, אין שום מניעה לגור עליה.
מותר לגור/אסור לשכור או להשכיר אם יש ברשותך סירה פעילה שמשמשת גם לשייט וגם למגורים, אין שום מניעה לגור עליה.
ב בת ים New member 21/8/03 #5 אם אני לא טועה במרינה הרצליה אסור לגור אפילו על סירה פעילה. בגדול אני חושבת שהרעיון הוא שהמרינות יהיו כמה שיותר פעילות מבחינת סירות עם כושר שייט וביטוחים. חבל שאי אפשר להקצות רציף אחד לדוגמא למגורים. יש קסם מיוחד בשכונה על המים.
אם אני לא טועה במרינה הרצליה אסור לגור אפילו על סירה פעילה. בגדול אני חושבת שהרעיון הוא שהמרינות יהיו כמה שיותר פעילות מבחינת סירות עם כושר שייט וביטוחים. חבל שאי אפשר להקצות רציף אחד לדוגמא למגורים. יש קסם מיוחד בשכונה על המים.
א אורן גאוי New member 21/8/03 #6 בהחלט אכן יש קסם מיוחד במגורים על מים . דבר שאני מקווה להשלים בעתיד ...
L Liricooli New member 24/8/03 #7 יש לפחות סירה אחת שאני מכירה במרינ בהרצליה, ועוד כמה סירות מנוע ענקיות שגרים בהן. לירי.